Κυριακή, Μαρτίου 14, 2010

450.000 ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ ΟΤΑΝ Η ΕΡΤ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ EUROVISION...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...

O διαγωνισμός της Εurovision φαίνεται ότι εξελίσσεται σε πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση, αφού το υπουργείο Πολιτισμού θεωρεί ότι η προηγούμενη κυβέρνηση χρησιμοποιούσε τον θεσμό και τα κονδύλια που ως τώρα δαπανώνταν για αυτόν ως ένα μέσο για επικοινωνιακή πολιτική. Κάποια έγγραφα που κυκλοφόρησαν στην ΕΡΤ αλλά και στο υπουργείο Πολιτισμού ή, αν θέλετε, «μισθολογικές καταστάσεις συνεργατών της Εurovision» έκαναν, όπως ειπώθηκε, τον υπουργό να διατάξει διαχειριστικό έλεγχο μια ώρα αρχύτερα. Για παράδειγμα, για την προώθηση του τραγουδιού «Εverything » της κυρίας Αννας Βίσση, το 2006, εργάστηκαν ανάμεσα σε άλλους και οκτώ... επιστημονικοί συνεργάτες. Σύμφωνα με τις καταστάσεις αυτές, για εργασία από 5 ως 11 μήνες ο καθένας η αμοιβή τους κυμάνθηκε από 32.940 ως 95.000 ευρώ. Ο τελευταίος, ο πιο υψηλόμισθος επιστημονικός συνεργάτης της Εurovision και της κυρίας Βίσση εργάστηκε, σύμφωνα με το έγγραφο, από 1ης Οκτωβρίου 2005 ως 30 Ιουνίου 2006 και εισέπραξε το ανωτέρω ποσό. Συνολικά, στους οκτώ συνεργάτες δόθηκαν περισσότερα από 450.000 ευρώ. «Η Εurovision φέρνει λεφτά» είναι η απάντηση της προηγούμενης διοίκησης της ΕΡΤ και παρουσιάζει στοιχεία για τον τελικό οικονομικό απολογισμό του διαγωνισμού του 2006, σύμφωνα με τα οποία το κόστος του για την ΕΡΤ ήταν 5,5 εκατ. ευρώ και τα έσοδά του 7,28 εκατ. ευρώ. «Ναι, αλλά ο ΕΟΤ πλήρωσε τότε για την παραγωγή των 47 διαφημιστικών σποτ και την προβολή τους στη διάρκεια του ημιτελικού και του τελικού 3,5 εκατ. ευρώ» λέει το υπουργείο βασιζόμενο στα στοιχεία που του παρέδωσε η προηγούμενη διοίκηση της ΕΡΤ: «Βγήκαν τα χρήματα από το ένα κρατικό ταμείο και πήγαν στο άλλο κρατικό ταμείο και αυτός ήταν ο σημαντικός λόγος που εμφάνιζαν τότε κέρδη».

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ Η ΕΡΤ ΞΟΔΕΥΕ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ TRASH ΦΙΕΣΤΕΣ...
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
14-3-2010

11 σχόλια:

Unknown είπε...

η απόλυτη ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.

anonimos korakas είπε...

ΡΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΠΙΝΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ; ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ, ΑΝ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ είπε...

με επιστημονικούς συνεργάτες γίνεται όλο αυτό το πανηγύρι;

Ανώνυμος είπε...

Μπάσταρδοι φάγανε τα δημόσια χρήματα για κάτι τέτοιες μαλακίες, μου το παίζει και ντίβα η Βίσσι και θέλει επιστημονικούς συνεργάτες. Καλό ψόφο να έχουν.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως όταν ο διαγωνισμός της Eurovision φέρνει κέρδη στη δημόσια τηλεόραση, θα έπρεπε να απαιτούμε έκπτωση στο λογαριασμό της ΔΕΗ, αφού είμαστε εμείς που υποχρεωνόμαστε να πληρώνουμε όλο αυτό το κηφηναριό.

Έχω δει να γίνονται διαδηλώσεις γιά το κάθε τι. Γιά τη ληστεία όμως που γίνεται σε όλους μας προς όφελος της EΡΤ, δεν έχω δει ποτέ να γίνεται κάτι. Ίσως είναι θέμα που δεν ενδιαφέρει τα πολιτικά κόμματα που είναι υπεύθυνα γιά τις διαδηλώσεις γενικότερα.

adespotos είπε...

ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΑΡ???ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΧΑΜΑΜ ΕΝΑΣ ΕΥΝΟΥΧΟΣ ΚΟΛΥΜΠΑ,Μ` ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΗ ΣΤ` ΑΧΑΜΝΑ.τζιμακος!!!ΡΕ ΤΗΝ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑ...ΛΕΣΒΟ...ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ta danika poios tha ta plhrwsei mipws h k bissh
h oi epistimones pou plirothikan toso akriba?
Mou kanei entiposh pote doulevoun oi Ellhnes afou panta se apergies bgainoun

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να γράφονται τέτοιες αρλούμπες για τη θεά την Άννα Βίσση, τη μεγαλύτερη σταρ αυτής της χώρας, όταν εκείνη τη χρονιά η διαφήμιση της χώρα είχε χτυπήσει κόκκινο και τα έσοδα της ΕΡΤ είχαν υπερκαλύψει τα έξοδα, και ειδικά όταν ο διαγωνισμός είχε γίνει στη χώρα μας? Ας αναζητηθούν τα ελλείμματα σε άλλες συμμετοχές άλλων ετών και ειδικά στους 11000 υπαλλήλους που πληρώνει το παγκοσμίου φήμης κανάλι που λέγεται ΕΡΤ, όταν κοτζαμάν BBC με την ποιότητα, την ισχύ, και την παγκόσμια εμβέλειά του απασχολεί 800 μόνο εργαζόμενους...΅Ας μη γινόμαστε ακριβοί στα λάχανα και φτηνοί στα μαρούλια! Τώρα η Βίσση έφταιξε για το χρόνιο χάλι της ΕΡΤ... Που τα τελευταία χρόνια άν από κάπου είδε φως οικονομικό καιείχε κάποιο εισόδημα ήταν (δυστυχώς)από τους Ρουβάδες,Βίσση και Παπαρίζου. Τώρα που θα ξαναπέσει στη δυσμένεια του πανάγνωστου, ας βολευτεί με το αξιόλογης σημασίας ντοκυμαντές πως το ρακούν κάνει διασταύρωση με τον τράγο και πώς ο θαλάσσιος ελέφας κάνει σεξ με την όρκα τη φάλαινα...Κι ας πληρώνει τις μαλακίες αυτές ο κόσμος, κι ας μη τα βλέπει κανείς ποτέ...Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Anonime 5:47 ti pineis kai den mas dineis

Ανώνυμος είπε...

KAI POU EIMASTE AKOMA AKOMA OYTE STIN ARXH DEN EIMASTE