Κυριακή, Μαρτίου 14, 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ.
ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ....ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ...

Αλυσίδα περικοπών και στις πολιτικές συντάξεις του Δημοσίου, των δικαστών, των στρατιωτικών και των αστυνομικών προκαλεί το «ψαλίδισμα» των αποδοχών στους εν ενεργεία υπαλλήλους.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από την εφαρμογή του νόμου για τις μειώσεις των επιδομάτων προκύπτουν μειώσεις και στις καταβαλλόμενες συντάξεις του Δημοσίου. Πρόκειται για τις περιπτώσεις εκείνες όπου στις συντάξιμες αποδοχές είχαν συνυπολογισθεί επιδόματα, όπως το επίδομα θέσης, τα οποία εισέπρατταν όταν οι σημερινοί συνταξιούχοι ήταν γενικοί διευθυντές, διευθυντές ή τμηματάρχες στα υπουργεία.
Το επίδομα αυτό, που είναι 120 ευρώ για τη θέση του διευθυντή, κόβεται κατά 12% (15 ευρώ τον μήνα) στους εν ενεργεία υπαλλήλους και αυτόματα κατά 12% και στους συνταξιούχους.
Επίσης, «ψαλιδίζονται» τα αντίστοιχα επιδόματα που εισπράττουν πανεπιστημιακοί και μετά τη συνταξιοδότηση, όπως το επίδομα βιβλιοθήκης, δικαστές, στρατιωτικοί και αστυνομικοί. Οι απώλειες για τους συνταξιούχους δικαστικούς από το συγκεκριμένο επίδομα ανέρχονται σε 76 ευρώ τον μήνα.
Πέραν τούτων θα γίνουν περικοπές και σε άλλα ειδικά επιδόματα που συνυπολογίζονται ως σήμερα στη σύνταξη και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο κάθε συνταξιούχος του Δημοσίου.
Είναι προφανές ότι με τις περικοπές των συνολικών αποδοχών, που ξεκινούν στο Δημόσιο με τη μείωση κατά 30% του δώρου του Πάσχα και ο κύκλος θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο με τη μείωση κατά 30% και του δώρου των Χριστουγέννων που είναι ένας ολόκληρος (ο 13ος) μισθός, περιορίζονται και οι συντάξιμες αποδοχές για όλους όσοι ετοιμάζονται να βγουν στη σύνταξη.

ΠΡΕΖΑ TV
14-3-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σταρχιδια μας για τους δικαστες.

να τα κοψει ολα απο αυτην την σιχαμενη κωλοφαρα.