Παρασκευή, Μαρτίου 12, 2010

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΦΛΟΥΣ...Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΕΤΙΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ...-ΔΙΑΔΩΣΤ

ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Μοιάζει απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ομάδα αστυνομικών οργάνων της τάξης βάναυσα και απρόκλητα επιτέθηκε εναντίον ομάδας ανθρώπων με απώλεια όρασης που ειρηνικά διαδήλωναν την αντίθεσή τους στα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Η επίθεση έγινε κατά την διάρκεια της μεγάλης απεργιακής διαδήλωσης που οργάνωσαν την Πέμπτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στην συμβολή των οδών Πατησίων και Βερανζέρου, λίγα λεπτά μετά το μεσημέρι. Οι διαδηλώνοντες τυφλοί ήταν μέλη της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών (ΕΟΤ) τα γραφεία της οποίας βρίσκονται μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από τον τόπο του χυδαίου συμβάντος. Το όπλο της εναντίον τους επίθεσης ήταν τα περίφημα “χημικά” τα οποία ερρίφθησαν κατάμουτρα στους διαδηλωτές από απόσταση ολίγων μέτρων. Οπως με εμφανή οργή καταγγέλει σε δελτίο τύπου της η ΕΟΤ “τα όργανα της τάξης δεν σεβάστηκαν ούτε τα λευκά μπαστούνια των τυφλών διαδηλωτών”.

Προληπτική επισήμανση : Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τα λευκά μπαστούνια – διαχρονικά σύμβολα ανεξαρτησίας των με απώλεια όρασης πολιτών, δεν θα χρησιμοποιηθούν ως άλλοθι ή δικαιολογία από πλευράς αστυνομικών οργάνων όταν και εάν κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την εναντίον των τυφλών διαδηλωτών “χημική” επίθεση. Διότι σε αυτή την ακραία ιδιόρρυθμη χώρα, όλα είναι πιθανά. Δεν αποκλείεται να ακούσουμε ακόμα και ότι οι αστυνομικοί δεν συνειδητοποίησαν την παρουσία απέναντί τους τυφλών αλλά νόμισαν πως είναι “αναρχικοί” που επιτίθενται εναντίον τους με... λευκά μπαστούνια γι’ αυτό και αντιστάθηκαν! Ευρίσκονταν σε κατά φαντασίαν νόμιμη άμυνα.
Το διά ταύτα: Οι της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών δεν πρόκειται να αφήσουν το πράγμα να περάσει έτσι, αρνούνται να ανεχθούν πιθανό “ατιμώρητο” της χυδαίας εναντίον των μελών τους συμπεριφοράς. Αξιώνουν επιτακτικά από τον Μιχ. Χρυσοχοίδη τον επιμερισμό και καταλογισμό ευθυνών στα όργανα της τάξης που ασχημόνησαν ενάντια στα “λευκά μπαστούνια”. Δεν θα ανεχθούν την παραμικρή συγκάλυψη. Σε μια τέτοια περίπτωση η ηθική αυτουργία για τις εναντίον τους αθλιότητες θα χρεώνεται αποκλειστικά στον ίδιο τον επί θεμάτων τάξης αρμόδιο υπουργό.

ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακα πρεζα σου χει πηδηξει τιποτα κανας μπατσος και βγαζεις τοσο μενος πια? Να καταργηθουν οι μπατσοι οι πυροσβεστες οι λιμενικοι και ο στρατος. Ζητω η αναρχια!!

Ανώνυμος είπε...

esena malaka apo panw to paidi sou na vgei tuflo na deis poso wraia tha esthanese...tha vgei na to perimeneis.o kathe mpekrouliakas mpatsos sta 25 tou pou petaei ximika ston kosmo kai meta pinei ta vradia ksudia exei megaluteri aksia e?.paliokompleksares alkoolikoi...to 80% alkoolikoi einai se strato - astunomia re...tous kseroume pia