Παρασκευή, Μαρτίου 19, 2010

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΡΙΛΙΖΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;;;;

Άμεση και πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου βρέφους από την Κοζάνη, μετά το γολγοθά του στα νοσοκομεία της Μακεδονίας, διέταξε η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου.
Με εντολή της υπουργού στους διοικητές της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Ζηλίδη και Αριστείδη Μπουσουλέγκα, αντίστοιχα θα διεξαχθεί η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης και θα αποσταλεί κατεπείγουσα γραπτή αναφορά.
Το αγοράκι ηλικίας 13 μηνών πέθανε στο "Ιπποκράτειο" νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ύστερα από μακρά αναζήτησης κλίνης σε παιδιατρική κλινική σε τέσσερα νοσοκομεία επί μία εβδομάδα.

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΦΕΥΓΑΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΞΕΧΕΊΛΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;;;; ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ,ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;;;; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ...ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

ΠΡΕΖΑ TV
19-3-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eisai laikistis

Γιάννα είπε...

Ξέρετε τι πρόληψη κάνει το υπ. υγείας;Εκλεισα ραντεβού από τον Οκτώβριο για τέλος Μαρτίου για έναν υπέρηχο μαστού στο νοσ. Παπαγεωργίου, αν και κάτοικος Ημαθίας. Και αυτό επειδή εδώ και 3 χρόνια δεν λειτοyργεί υπέρηχος μαστού και η μαστογραφία τέλος αφού η μία τεχνικός που δουλεύει εκεί πρέπει να κάνει συγχρόνως μαστογραφίες, μέτρηση οστεοπόρωσης και πυελογραφίες. Αυτά όσον αφορά στην πρόληψη. Και μετά από 6 μήνες την Τρίτη έχουν απεργία οι γιατροί, και πολύ καλά κάνουν , οπότε σκεφτείτε πότε θα κάνω αυτόν τον έρμο τον υπέρηχο. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

PREZA, σε γουστάρουμε. Το κράξιμο που ρίχνεις εύστοχα (σχεδόν πάντα, αλλά κι εγώ να γραφα, πάντα κάτι θα έλεγα λάθος, δεν τρέχει μία) μας κάνει να διαβάζουμε τις ειδήσεις με καλύτερη διάθεση...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΩΡΑΙΟΣ", ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ.

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Γιατι βριζετε μονο την Μαριλιζα .Σημερα δεν εγινε το νοσοκομειο...
Βριστε και την προηγουμενη κυβερνηση βριστε και τους 300 που μονο με το βιντεο της Τζουλιας ασχοληθηκαν στην βουλη και χρεωσαν και τον λαο με τα ροζ τηλεφωνα ...Μονο λογια ειναι ολοι .Η ουσια μηδενικο.

Το blog του Πειραιώτη είπε...

@το blog της Θεσσαλονικιάς
Δεν βρίζουμε τη Μαριλίζα.
εσένα βρίζουμε γαμώ το σπίτι σου, τη μάνα σου, τα παιδιά σου και όλο σου το σόι.
Εσένα βρίζουμε, γιατί κάτι τέτοια κομματόσκυλα σαν εσένα ευθύνονται για αυτό το χάλι.
Γιατί όποτε τα χώνουμε όπως ο πρεζας σε έναν φταίκτη, που αυτη τη στιγμή είναι η Μαριλίζα, εμφανίζεστε εσείς τα ελεεινά γλοιώδη κομματόσκυλα και μας λέτε ",μα και οι άλλοι τα ίδια έκαναν".
τι λες μωρή σκύλα;
το πρόβλημά σου είναι να μη χαλαστεί το πασοκ;
να μας πεις ότι και οι άλλοι το ίδιο είναι;
Μα για αυτό τους στείλαμε στο διάολο!
Για αυτό γαμωσταυρίζουμε και σένα.
Γιατί τέτοια ζώα σαν και σένα που τα βλέπουν όλα με κομματικούς όρους φταίνει που ζούμε σε αυτή την ελεεινή χώρα.
Να μη θίζουμε το "κόμμα".
Μόνο, αυτός είναι ο νταλκάς σου.
Ρε αι σιχτίρ, ζώα!
Στα παιδιά σου να το βρεις!!
Κομματόσκυλο του κερατα

Unknown είπε...

Καλά κάνουν και βρίζουν ρε!Τόσους μήνες τα νοσοκομεία που είταν υπό διάλυση(και είναι ακόμα) ,περιμένουν να αποφασίσει το υπουργείο ποιός θα μπεί διοικητής,πώς θα συμμαζευτούν οι κλεψιές απο τις προμήθειες,και τα προνόμια των καθηγητών,κι όλα αυτά γιατί κάποιοι που διοικούσαν μέχρι τώρα ,γλύφουν πολιτικούς για να παραμείνουν (και να συνεχίζουν να κλέβουν).Αλλά και κάποιοι που θέλουν να πάρουν θέση σε αυτά(δεξιοί και πασοκτσήδες),κονταροχτυπιούνται για τις θέσεις.Γιαυτό καθυστερεί η εξυγίανση των νοσοκομείων.Και ο κόσμος πεθαίνει!Αν θέλουν να διαλύσουν τα νοσοκομεία,πράγμα που σίγουρα ήθελε η κυβέρνηση Καραμανλή,για να πάμε όλοι στον ιδιωτικό τομέα,τότε να ξέρουμε κι εμείς να πάρουμε τα μέτρα μας.Κι αν θέλουν να σβύσουν απο τον πολιτικό χάρτη το ΠΑΣΟΚ,να είναι σίγουροι ότι άρχισαν να το πετυχαίνουν.

Celestial είπε...

Αγαπητό preza.tv
Σου δίνω απόλυτο δίκιο για την αγανάκτησή σου και για τα όσα "σέρνεις" στη κ.(;) Ξενογιαννακοπούλου.
Αλλά θα ήταν φρονιμότερο να μετριάσεις την οργή σου με κάτι πιο, ας πούμε, μεθοδευμένο.
Μην ξεχνάς πως οι εκάστοτε κυβερνώντες είναι άσσοι στα επικοινωνιακά θέματα λόγω της υπομονής που δείχνουν στο χειριμσό τους, δηλαδή, κάνουν υπομονή μέχρι να έρθει η σειρά τους βγάζοντας στη φόρα λίγα-λίγα. Και όταν έρθει η ώρα τότε αρχίζει το πανηγύρι..
Σκέψου το λιγάκι...
Σκέψου πως 4 χρόνια τους βρίζουμε και την τελευταία ημέρα τους ζητοκραυγάζουμε και τους ψηφίζουμε, όποιοι κι αν είναι... :)
Είναι νωρίς ακόμη για χτυπήματα...Όταν τα σκάνδαλα της σημερινής κυβέρνησης θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια (γιατί, αποκλείετε να μην βάλουν το χέρι στο μέλι) τότε οι βολές θα τους έρχονται από παντού...
Και τότε θα είναι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ σου...
(βλέπεις από τα σχόλια πως διχάζετε η κοινή γνώμη).

Ευχαριστώ
Δ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

βρε δε μπα να λεμε και να λεμε και να σχολιαζουμε και να ξανασχολιαζουμε ..στ αρχιδια τους μας γραφουν ολους ανεξαιρετως...καταλαβατε; Να παν να γαμηθουνε α π α ν τ ε ς!!! εχω παψει απο καιρο να ελπιζω...

Ανώνυμος είπε...

και τι είναι ο blogger ρε Δ.Κ., πολιτικός για τα βγάζει λίγα-λίγα και να διαμαρτύρεται με μέτρο;
Θα μας τρελάνεται;
σκέφτεστε όλοι σαν πολιτικοι.
Οταν πρέπει να βρισουμε καποιον θα τον βρισουμε.
Πολιτες είμαστε όχι λαμόγια που περιμένουν διορισμό.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΡΙΛΙΖΑ
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΒΡΕΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ κι εσεις κοιτατε να σωσετε το τομαρι του Υπουργου σας ή του βουλευτη σας.
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

Unknown είπε...

Είναι προφανές ότι η κ. υπουργός αφενός μεν δεν ενδιαφέρεται για τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται, αφετέρου δε ότι περιστοιχίζεται από ανίκανους και επικίνδυνους συμβούλους.
Για ψάξτε τα σχετικά ΦΕΚ να δείτε ποίους διόρισε συμβούλους της. Κομματικούς, απόστρατους στρατιωτικούς που η υπηρεσία τους αλλά και οι συνάδελφοί τους τους θεωρούσαν άχρηστους κ.λ.π. ΝΤΡΟΠΗ Να πάει σπίτι της είναι ένα ανίκανο παιδί του κομματικού σωλήνα.