Παρασκευή, Μαρτίου 19, 2010

ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ;;;;

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αναφορικά με τον δανεισμό της χώρας τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε ερώτηση του ΑλέξηΤσίπρα, καθώς και σε σχετική επερώτηση βουλευτών του ΛΑΟΣ. Στην ανταπάντησή του ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στην κυβέρνηση έλλειψη στρατηγικής και στόχευσης.
"Το παιχνίδι που παίζεται είναι πολύπλοκο και σε αυτό το παιχνίδι η Ελλάδα πρέπει να τα καταφέρει μόνη της", σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: " Κατά πρώτο λόγο εξαρτάται από εμάς, κατά δεύτερο ζητάμε την αλληλεγγύη των εταίρων μας και κατά τρίτο η χώρα μας θα κάνει οτιδήποτε πρέπει για να διαφυλάξει τα συμφέροντά της". Κριτήριο, όπως διευκρίνισε ο Γ.Παπακωνσταντίνου, "είναι το συμφέρον της χώρας και του λαού της".
Απαντώντας, δε, σε επερώτηση των βουλευτών του ΛΑΟΣ τόνισε χρακτηριστικά: "Να δούμε τους μηχανισμούς στήριξης που μπορεί να έχουμε από τους ευρωπαίους εταίρους μας ή και πέρα από αυτούς" Νωρίτερα, πάντως, ο υπουργός διέψευσε το χθεσινό ξένο δημοσίευμα για προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ τις μέρες του Πάσχα, καθώς δήλωσε: "Είδαμε χθες πως με μια ανύπαρκτη είδηση φουντώνουν τα σπρέντς. Εμείς σκοπεύουμε να σουβλίζουμε αρνί εκείνο το τριήμερο".
Η κυβέρνηση είναι εκτός πραγματικότητας, χωρίς στρατηγική και στόχευση, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών τόνισε: "Πάτε από γκάφα σε γκάφα. Λέγατε ότι δεν ζητάτε οικονομική βοήθεια, αλλά χθες ο πρωθυπουργός άφησε ανοικτό το θέμα του ΔΝΤ. Αλήθεια, είπε; θέλετε να κάνετε αυτό το έγκλημα;".

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ...ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
19-3-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: