Παρασκευή, Μαρτίου 12, 2010

ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΙΧΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...

Την άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να παραστεί σε συνεδρίαση της υποεπιτροπής εξοπλισμών της Βουλής για τα γερμανικά υποβρύχια, για την οποία ενημερώθηκε μόλις το πρωί της ίδιας μέρας, γνωστοποίησε ο αρμόδιος τομεάρχης, Θεόφιλος Λεονταρίδης. Η συνεδρίαση, η οποία είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, ανεβλήθη.
Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για πληροφορίες οι οποίες αναφέρονται σε επικείμενη τροποποίηση των υφισταμένων από το 2000-2001 συμβάσεων για τα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού. Ανάμεσά τους, συγκαταλέγεται και η σύμβαση για το υποβρύχιο "Παπανικολής", το οποίο η Ελλάδα αρνείται να παραλάβει επειδή έγερνε. "Η τροποποίηση αυτή συνεπάγεται βαρύτατη οικονομική επιβάρυνση του ελληνικού δημοσίου, σε περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, αλλά και κίνδυνο επιχειρησιακής φύσεως", ανέφερε ο Θ. Λεονταρίδης.
"Η Νέα Δημοκρατία θα τοποθετηθεί επί του θέματος όταν λάβει την επίσημη ολοκληρωμένη κυβερνητική ενημέρωση στη Βουλή. Η τοποθέτησή μας θα υπαγορεύεται από τα πάγια επιχειρησιακά συμφέροντα του Π.Ν. και φυσικά από το δημόσιο συμφέρον, που σε καιρούς δεινής οικονομικής κατάστασης του κράτους επιβάλλει τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση πόρων", κατέληξαν οι δηλώσεις του.

ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: