Δευτέρα, Μαρτίου 15, 2010

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;;

Προσωπική, δικαστική και πολιτική ήττα του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και δικαιώση για τη Χρύσα Αράπογλου αποτελεί η απόρριψη και από το εφετείο της αγωγής που είχε καταθέσει σε βάρος της επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσηςμ την οποία κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης έδωσε συνέντευξη Τύπου και είπε πως το Εφετείο δέχθηκε ότι οι αναφορές της σε υποθέσεις σκανδάλων, που είχαν θεωρηθεί συκοφαντικές και προσβλητικές από τον δήμαρχο, εντάσσονται στο πλαίσιο της πολιτικής κριτικής. Η Χρ. Αράπογλου τόνισε την ανάγκη συστράτευσης γύρω από τον στόχο αλλαγής στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Νοεμβρίου, ενώ για το αν θα είναι και πάλι υποψήφια δήμαρχος είπε ότι θα κριθεί από πολλούς παράγοντες.
"Οι απλοί πολίτες όταν συκοφαντούν καταδικάζονται, ενώ για το ίδιο αδίκημα οι βουλευτές αθωώνονται", δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι θα εξαντλήσει όλους τους νόμιμους τρόπους που του δίνει το ελληνικό σύνταγμα και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο "ώστε πράγματι οι συκοφάντες να δώσουν λόγο των πράξεων τους".
Ως δικαστική και ηθική δικαίωση της Χρ. Αράπογλου χαρακτήρισαν την απόφαση του Εφετείου οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης, οι οποίοι εκλέχθηκαν με την παράταξη "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη", της οποίας επικεφαλής είναι ο Γιάννης Μπουτάρης.

ΠΡΕΖΑ TV
15-3-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕ…..!!!!!!!
ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....ΡΕΕΕΕΕ!!!!!
http://www.salonicanews.com/2010/03/blog-post_3519.html

ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ….
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ «ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ»

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο Αυτοκράτωρ ΠΟΤΕ δεν αρνήθηκε οποιαδήποτε απάντηση, σε οποιδήποτε ερώτημα. Το θέμα είναι οτι αδυνατεί να καταλάβει την ερώτηση, ακόμα και αν τον ρωτήσεις τι ώρα είναι.
Τωρα σπάει τις πλάκες στο πεζοδρόμιο της Εθνικής Αμύνης και τ' αρχίδια μας η δημοτική αστυνομία, για την οποία ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο ύπαρξής της και τι αρμοδιότητες έχει. Για τα σκουπίδια καλούμε πάλι την κανονική αστυνομία!!! και αν θέλει ας το αρνηθεί ο βαψομαλιάς αντιδήμαρχος. Αλήθεια αυτός δεν βαρέθηκε το φτύσιμο?