Δευτέρα, Μαρτίου 15, 2010

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΛΙ ΡΕΝ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ...

Η Κομισιόν είναι έτοιμη να ρίξει στο τραπέζι του Eurogroup πρόταση για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού πλαισίου που θα αφορά τη συντονισμένη και υπό όρους παροχή βοηθείας, ώστε να διασφαλιστεί η οικονομική σταθερότητα της Ευρωζώνης. Αυτό δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν.
Όσον αφορά στην Ελλάδα, ο Όλι Ρεν σημείωσε πως περιμένει ότι η Ευρώπη θα υιοθετήσει την αξιολόγηση από την Επιτροπή του "τολμηρού" πακέτου μέτρων που πήρε η κυβέρνηση. Όπως πρόσθεσε, η Ελλάδα έχει μπει στην τροχιά για να επιτύχει το στόχο μείωσης του ελλείμματος κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες, φέτος.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του επιτρόπου, Αμαντέου Αλταφάζ είχε δηλώσει ότι ο κ. Ρεν δεν προτίθεται να παρουσιάσει στο Eurogroup συγκεκριμένο σχέδιο στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν επιβεβαίωσε, όμως, ότι ο κοινοτικός επίτροπος εμπλέκεται στις συζητήσεις που διεξάγονται τις τελευταίες εβδομάδες για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας σε όλες τις πτυχές της.

ΠΡΕΖΑ TV
15-3-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: