Τρίτη, Μαρτίου 02, 2010

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ...


Με κινητοποιήσεις απαντούν οι συνταξιούχοι στην απόφαση του υπουργείου Εργασίας να «παγώσει» όλες τις συντάξεις για το 2010. Αύριο, στις 10:00 πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοτζιά.
Όπως δήλωσε στον «ΒΗΜΑ FM 99,5» ο πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ, Δήμος Κουμούρης, είναι ο δεύτερος χρόνος που δεν δίδονται αυξήσεις, όταν η πλειονότητα των συνταξιούχων του ΙΚΑ παίρνουν συντάξεις κάτω απο τα 600 ευρώ.
Το «πάγωμα» όλων των συντάξεων για το 2010 προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, κάνοντας λόγο για απόφαση που επιβάλλεται από την τραγική κατάσταση των Ταμείων. «Είναι κάτι που το κάναμε μονομερώς, δεν ήταν συνολική κυβερνητική πολιτική αυτό, αλλά ήταν μια διέξοδος για μας» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

ΓΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ...ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ...ΜΙΛΑΝΕ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ...

ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2010

1 σχόλιο:

Bodydesign είπε...

Γιατί δεν τους λες ότι τα μαζεύει το Πασοκ για να τα δώσει άμεσα και έμεσα στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;