Τρίτη, Μαρτίου 02, 2010

ΑΠΟΤΑΞΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ 35 ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΓΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ

Την πειθαρχική ποινή της εξόδου από το αστυνομικό Σώμα αντιμετωπίζουν οι δύο ειδικοί φρουροί, που κατηγορούνται για κακοποίηση 35χρονης από την Αρμενία στην περιοχή της Κυψέλης, μπροστά στα μάτια του μόλις δύο ετών παιδιού της.
Οπως ανακοινώθηκε χθες από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., ολοκληρώθηκε η Ενορκη Διοικητική Εξέταση που είχε διαταχθεί για το περιστατικό και οι δύο ειδικοί φρουροί παραπέμπονται στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της επιβολής της πειθαρχικής ποινής της απόλυσης.
Εξακολουθούν, επίσης, να τελούν σε κατάσταση διαθεσιμότητας, στην οποία είχαν τεθεί τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την καταγγελία που είχε κάνει η 35χρονη.

Το περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας είχε προκαλέσει την οργή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Η κακοποίηση της 35χρονης από την Αρμενία, που είναι παντρεμένη με Ελληνα μουσικό, είχε γίνει στη γωνία των οδών Κεφαλληνίας και Επτανήσου, ενώ περίμενε με το καροτσάκι μέσα στο οποίο ήταν το παιδί της, να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.
Επειδή κανένα από τα αυτοκίνητα δεν σταματούσε, κάποιοι περαστικοί αποκάλεσαν τους οδηγούς «ζώα». Τότε σταμάτησε ένα αυτοκίνητο της Αστυνομίας με συμβατικές πινακίδες και βγήκαν έξω δύο ειδικοί φρουροί, οι οποίοι της ζήτησαν τον λόγο. Μάταια η γυναίκα προσπαθούσε να τους πείσει ότι δεν ήταν αυτή που είχε πει την επίμαχη λέξη.
Οι ειδικοί φρουροί της ζήτησαν τα χαρτιά της όταν κατάλαβαν ότι δεν ήταν Ελληνίδα και επειδή δεν τα είχε μαζί της, την ανάγκασαν να γονατίσει για να τις φορέσουν χειροπέδες. Εν συνεχεία την οδήγησαν μαζί με το παιδί της στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σιγουρα δεν ηταν ο σωστος τροπος αντιδρασης αλλά οχι και κακοποιηση ρε πρεζακια, μαθε την ελληνικη γλωσσα επιτελους

Ανώνυμος είπε...

πρεζα tv.. βεβαίως είναι λάθος η αντίδραση των δύο ειδικών φρουρών.. Είναι αλητεία και απάνθρωπο αυτό που κάνανε σε μια μάνα που δεν έφταιγε σε τίποτα, και που και να έφταιγε δεν θα έπρεπε να της φερθούν έτσι. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ.. ΜΟΝΟ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ PROFICIENCY... τέτοιοι αλήτες έχουν μπει ως ειδικοί φρουροί...
Επίσης είναι ντροπή αυτό που κάνουν τα γαμημένα ανάρχουλα.... που λένε ότι οι αστυνομικοί την κακοποίησαν.. Φυσικά της φέρθηκαν με προσβλητικό τρόπο, την οδήγησαν σαν να ήταν δολοφόνος στο τμήμα.. αλλά δεν την κακοποίησαν.... Αυτό, αναρχόπαιδα των βορείων προαστίων, του Νιώτη, και των πλουσιών καραβανάδων μπαμπαδων σας, πάει πάρα πολύ...

Ο Δίκαιος

Ανώνυμος είπε...

Καλοί μαθητές με Proficiency, αυτοί ούτε Πανεπιστήμιο δεν ξέρουν τι είναι... μάλλον για να το λες θα γνωρίζεις μερικούς που είναι φιλαράκια σου. :-}

Ανώνυμος είπε...

Πόσους έχει η ΕΛ.ΑΣ συνολικά; 60.000; κάπου εκεί, ε από τους 60.000 μόνο οι 40-45.000 χιλιάδες είναι σωστοί στη δουλειά τους.
Υπάρχει η μικρή μάζα που κάνει ότι γουστάρει.

Ανώνυμος είπε...

Ή μπορεί να μην είναι φιλαράκια σου, απλά να έχεις μάθει από κάποιον άλλο με τι εισάγονται στις αστ. σχολές.
Τέλος πάντων καλά κάνει και τα λες. :-}

Ανώνυμος είπε...

αυτοί ρε είναι οι έλληνες οι πολιτισμένοι?ουτε να σας φτήσω ρε εκτόματα της κοινωνίας.κομπλεξάρες του κερατά...χίλιες φορές καλύτεροι ειναι οι μετανάστες.
οι περισσότεροι ελληνες σήμερα είναι για κρεμάλα