Τετάρτη, Μαρτίου 03, 2010

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΜΑΤ,ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...ΝΤΡΟΠΗ... --ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ;;;;
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;;;
ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;;;
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ;;;
Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΗ ΒΙΑ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤ,
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΝΤΡΟΠΗ.

ΠΡΕΖΑ TV
3-3-2010

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην 1η φωτογραφία, τον αστυνομικό (ΜΑΤατζή), νομίζω ότι είναι επικεφαλής της διμοιρίας, τον είχα δει και στις πορείες του Δεκέμβρη το 2008, και τότε επικεφαλής ήταν και το πρόσωπο αυτό μοιάζει με εκείνον, και νομίζω ότι είναι ο ίδιος.

Ίδιες εποχές όπως παλιά μου θυμήζουν αυτές οι φωτογραφίες με τους συνταξιούχους, το ίδιο σκηνικό. Έυγε παιδιά ευγε.

Ανώνυμος είπε...

*Που κρατάει την γιαγιά εννοώ.

Manolog3 είπε...

Η αστυνομια και τα ΜΑΤ παντα λειτουργουν σαν δεξιοι. Οτι κυβερνηση και να υπαρχει...

Τα ΜΑΤ ειναι ρομποτακια βαρανε χωρις να καταλαβαινουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμπεριφέρθηκαν έτσι τα ΜΑΤ στους συνταξιούχους, αλλά η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

Σταματήστε επιτέλους κάποιοι την φτή σας προπαγάνδα! Όταν κυβερνούσε ο Καραμανλής, τους διαδηλωτές τους χτυπούσε η κυβέρνηση. Τώρα, που κυβερνάει ο Παπανδρέου, τους χτυπάνε τα... ΜΑΤ.

Έλεος φτηνα παπαγαλάκια, σας πήραμε χαμπάρι επιτέλους!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

eite einai to pasok sthn kuvernhsh eite h nd pali ta mat leitourgoun me ton idio tropo ! ftaine kai oi pappoudes ligo pou palia den antidrousan osos eprepe twra ta louzontai , ftaime kai meis pou mas exei faei to playstation kai o kafes kai upoferoun oi pappoudes mas! eimaset gia luphsh kai ta thelei o kolos mas, gia auto mas koroidevoun oi ksenoi, !

Ανώνυμος είπε...

Μαλακίες γράφεις φίλε. Όλοι είδαμε ότι τα ΜΑΤ άφησαν τους συνταξιούχους να περάσουν. Κάνε σύγκριση με ανάλογες περιπτώσεις επί ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

file 9:22 μμ den mas noiazei ti ekanan epi Nd , se ligo tha vgalete vio-metro , ola komataika to pate re paidia, gia auto eimaste etsi opws eimaste !

prince serengeti είπε...

OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι υπηρετούν στα ΜΑΤ και γενικά στην αστυνομία ποτέ δε θα πεινάσουν και ούτε θα καταλάβουν τον εργαζόμενο, είτε πτυχιούχο είτε μη πτυχιούχο.
Άλλωστε φαίνεται και πως συμπεριφέρονται στον απλό το κόσμο τα νέα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ. 21-24 ετών... τους βλέπουμε κάθε μέρα.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βάζουμε με κάθε αστυνομικό και να τον βρίζουμε, γιατί και αυτοί άνθρωποι είναι και έχουν και αυτοί τα ζόρια τους, βέβαια όχι επαγγελματικά.

Ανώνυμος είπε...

Ελεος πια με αυτη την ηλικα.21-24. Γομαρια ειναι σε αυτη την ηλικια. Δεν καταλαβαινουν τι τους γινεται? Και γω 25 ειμαι αλλα απο πολυ μικρη ηλικια καταλαβαινα απολυτα τι μου γινοταν. Αν χρειαζονται τα φρουτα ωριμανση,ας βαλουν οριο,απο 25 και πανω να μπαινουν. Δεν μπορει να τους δικαιολογουμε. Αμα ειναι βλαμμενα να μην παιρνουν τετοιες νευραλγικες θεσεις. Ως γνωστον ομως η μπλε στολη τους "την" ανεβαζει και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν. Φασιστες με τα μπλε!! Αν ξεμυτισουν οι αντεξουσιαστες, τα μπατσονια θα τρεχουν στη μανουλα το χρυσοχοιδη να τους σωσει. Ας αφησουν λοιπον τις μαγκιες για τις οικογενειες τους και να φερονται στους πολιτες με αξιοπρεπεια. Αυτα τα μπλε χαμαλια στο κατω κατω, εμεις τους πληρωνουμε δυστυχως.

stress είπε...

οσο υπαρχει κρατος και αφεντικα θα υπαρχουν και σκυλια να τουσ φυλανε

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΟΙ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΟΣΤΑΤΕΙ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ [ ΚΚΕ]
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΥΝΑΜΙ ΓΙΑΤΙ
ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΣΕ
ΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ
ΓΑΛΗ ΑΔΙΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑ
ΛΕΙΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ???