Σάββατο, Μαρτίου 27, 2010

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΦΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΠΑΔΕΣ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ Ο 16ΟΣ;;;;

Σάλο έχουν προκαλέσει οι νέες αποκαλύψεις για το ρόλο του Πάπα Βενέδικτου του 16ου στην συγκάλυψη υποθέσεων παιδεραστίας στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Σύμφωνα με καταγγελίες, ως Καρδινάλιος, ο Γιόζεφ Ράτσινγκερ κάλυπτε αμερικανό ιερέα που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά πάνω από 200 αγόρια με προβλήματα ακοής πριν μερικές δεκαετίες, κάτι που το Βατικανό αρνείται κατηγορηματικά.
Πρόκειται για την υπόθεση του περιβόητου ιερέα Λόρενς Μέρφι, που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά 200 αγόρια σε σχολείο κωφαλάλων στο Ουινσκόνσιν, τη δεκαετία του '70.

Επιστολές, έγγραφα και άλλα ντοκουμέντα σχετικά με την υπόθεση Μέρφι αποκαλύπτουν ότι δύο αρχιεπίσκοποι πληροφόρησαν τον τότε καρδινάλιο Ράτσινγκερ για τη δράση του εν λόγω ιερέα. Του ζήτησαν μάλιστα να παραπεμφθεί σε εκκλησιαστικό δικαστήριο, αλλά δεν έγινε τίποτα.
Οι ισχυρισμοί και τα σχετικά δημοσιεύματα της εφημερίδας Νιου Γιορκ Τάιμς προκαλούν την οργή του Βατικανού, η εφημερίδα του οποίου υπόσχεται ότι δεν υπάρχει κανένα κουκούλωμα και κάνει λόγο για επαίσχυντη επίθεση εναντίον του Πάπα.

ΠΡΕΖΑ TV
27-3-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

pesta file pesta.kai mas to pezoune oi sotires tou kosmou,hlektriki karekla theloune mazoi kai oi dikimas oi tragopapades.

Ανώνυμος είπε...

o xristos kai i panagia dn exei sxesi me aytous 11:20
mporeis na gamiseis tis manes tous tis aderfes tous kai tis giagiades tous ama goustareis...o xristos ti sou ftaiei me tous antixristous pou exoume mpleksei..??

Ανώνυμος είπε...

mounopana roufianoi ieropateres

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτό εννοούν φιλανθρωπικό έργο και οι δικοί μας και αυτοί;Κρέμασμα θέλουν !!!