Δευτέρα, Μαρτίου 22, 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ...

Θα σταθεί δίπλα στην άτυχη γυναίκα («σε ο,τι χρειαστεί») που τραυματίσθηκε σοβαρά από ρίψη κροτίδας στο ΟΑΚΑ, επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πρόκειται για τη γυναίκα που δούλευε ως σεκιούριτι στο κυριακάτικο ντέρμπι και έσκασε στα χέρια της κροτίδα που πετάχτηκε στο ταρτάν του Σταδίου, με θλιβερή συνέπεια να χάσει τα δυο δάχτυλα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του χθεσινού derby. Δυστυχώς έχουμε φτάσει να θεωρείται η ρίψη βεγγαλικών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα «δεδομένη» σε τέτοιο βαθμό ώστε να κρίνεται επιτυχής η διεξαγωγή ενός αγώνα αν δεν συμβεί κάτι χειρότερο πέραν αυτού.
Είναι όμως απαράδεκτο να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ανθρώπων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων. Τέτοια «δεδομένα» πρέπει να πάψουν να υφίστανται και αυτό είναι ευθύνη όλων όσων εμπλεκόμαστε θεσμικά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Σ’ ό, τι αφορά την γυναίκα που πήγε χθες στη δουλειά της στο ΟΑΚΑ και κατέληξε να τραυματιστεί σοβαρά, σαν Παναθηναϊκός έχουμε αναλάβει, ως ελάχιστη υποχρέωση, τη φροντίδα της από την πρώτη στιγμή, μέσω του γιατρού της ομάδας, κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και του Α’ Αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. κ. Αντώνη Αντωνιάδη .
Θεωρούμε αυτονόητη τη δέσμευσή μας να είμαστε σαν ΠΑΕ δίπλα της σε ό, τι χρειαστεί».

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ...ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;;; ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΎΝΗ ΚΑΙ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΖΕΙ;;; ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΙ ΠΑΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΣΟΥΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
22-3-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hahahahaha!

"Na kanoun tous opadous, filathlous!!!"
Ase mas re file, ta MAT mesa kai tsekourema se opoious kanoun malakies kai exoun perasei to ghpedo kai kathe stadio, topo diaskedaseis alla gia na ta span kai na traumatizoun allous. Ksereis polu kala oti einai ikanoi kai na skotwsoun gia thn kathe kwlo omada pou uposthrizoun fanatismena kai me zhlo. :-)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ.ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.
ΠΟΥΣΑΙ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΟΥ.
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχήν δεν πάνε να δούνε ποδόσφαιρο γιατί δεν έχουμε ποδόσφαιρο. Μόνο στο γήπεδο δεν κοιτάνε γιατί κοιτάνε να κάνουνε μαλακίες. Οι πραγματικοί φίλαθλοι δεν πάνε στο γήπεδο για να μην συναντηθούν με διάφορους φασιστοχασισωμένους ανεγκέφαλους.
Πως περνάνε τα βεγγαλικά στο γήπεδο;;

Ανώνυμος είπε...

Se ligo tha lene kai ta fanathsmena ta dika tous, o enas tha brizei ton allon kai tha tou thn leei gia to poso h tade omada mamhse thn allh.
Tha brizontai kai tha xleuazei o enas ton allon..... klassiko ellhniko stylaki. :-)

Ou re mizeria, ou re.

Ανώνυμος είπε...

ελεγχοι γίνονται μόνο στα ακριβά εισιτήρια σε όλες τις άλλες θύρες είναι μπατε σκύλοι αλέστε

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ.
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣΑΕΙ ΕΚΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΥΡΩΡΟΙ ΣΕ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ.
ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

δεν θέλει ματ. η βία όταν απευθύνεται σε μάζες, είναι για τους περισσότερους που θα βρεθούν εκεί εντελώς άδικη. δε λύνονται έτσι τα προβλήματα!! ποια ματ, τι είναι αυτά που λέτε!!

να σου πω εγώ λύση; 5 αγωνιστικές αποκλεισμός έδρας. να πονέσει και τους οπαδούς και το σύλλογο. και να σου πω μετά αν συμμορφώνονται. πως συμμορφώθηκαν δηλαδή στο champions league; πετάνε καπνογόνα και κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο τώρα πια; όχι. και αν πετάξει κανείς τίποτα, τα ακούει από τους διπλανούς του.

Ανώνυμος είπε...

Trwei kai kana 2 klotsidia apo tous diplanous tou kai hsuxazei mia kai kalh. Pou tha mpei me kapnogona mesa na paiksei to magka o e3ypnos.

Kairos na alla3oun nootropia ta amorfwta ths koinwnias pou h monh euxaristish tous einai to pws tha skotwsoun sto 3ulo antipalo. Ante re bodia ths koinwnias se kana sxoleio na koinwnikopoihthite.
Kai nai h teleutaia lush einai bia me ta MAT kai na 3anapatisoun se agwna.

Ανώνυμος είπε...

kai na mh 3anapathsoun se agwna.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ,ΚΡΟΤΙΔΕΣ,ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ Κ.Α. ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ...ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΑΧΤΗΛΑ ΤΗΣ....ΤΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...