Πέμπτη, Μαρτίου 11, 2010

ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περίπου 100 αντιεξουσιαστές που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, φορώντας κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες έβαλαν φωτιά σε δύο καφάο στη συμβολή των οδών Εγνατία και Π.Π.Γερμανού στο ύψος της Καμάρας.
Στη συνέχεια κατάφεραν να σηκώσουν τα στόρια στην Αγιορείτικη Εστία και να σπάσουν τις ζαμαρίες. Εκεί τους απώθησαν οι αστυνομικές συνάμεις.
ΟΙ κουκουλοφόροι κατευθύνθηκαν μέσω της Εγνατίας οδού στην πλατεία Αριστοτέλους όπου έσπασαν τις τζαμαρίες δύο καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας, σε ένα από αυτά πέταξαν μολότωφ η οποία δεν ανεφλέγη. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών και δέχθηκαν πέτρες.
Πριν από λίγα λεπτά οι νεαροί μπήκαν σε δύο σούπερ μάρκετ στην Αγίου Δημητρίου, γέμισαν καρότσια με τρόφιμα και τα μοίρασαν σε διερχόμενους πολίτες.
Η πορεία είναι ακόμη σε εξέλιξη.

SELEO.GR


ΠΡΕΖΑ TV
11-3-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κακη ενημέρωση έχεις Πρέζα. Το καφαο ηταν αριστοτέλους με εγνατία μπροστα στα μάτια των ματ. Οι ΑΑ πήγαν έπειτα από το μέρος τους και δεν έγινε κατι. μόλις έφτασε το μπλοκ του συλλόγου φοιτητών δεχθηκε χωρις λόγο 2 δακρυγόνα. Μετά απο 2 λεπτα έπεσαν άλλα 2 και μας κυνηγούσαν ακόμα και μέσα στα στενά. Και η Αγιορείτικη Εστία δεν είχε κατεβασμένα ρολά. Όταν θυμήθηκε να τα κατεβάσει ήταν ήδη σπασμένη η βιτρίνα.