Παρασκευή, Απριλίου 09, 2010

ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗ ΒΕΡΡΟΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ...

Καμία διαφορετική αντιμετώπιση από τον υπουργό Εργασίας, Ανδρέα Λοβέρδο, δεν θα είχε ένας ανώνυμος ασθενής στο νοσοκομείο Βέροιας. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της, πέντε μέρες μετά το περιστατικό με τον υπουργό Εργασίας στο νοσοκομείο της Βέροιας, η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΝΙΚΕΜ).
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι γιατροί του νοσοκομείου Βέροιας, έκαναν ταχύτατα διάγνωση. Έστω κι αν ο υπουργός, λόγω προσωρινής δυσλειτουργίας του αξονικού τομογράφου, υποχρεώθηκε να μεταβεί στη Νάουσα για αξονική τομογραφία, η οποία κρίθηκε σκόπιμη για τη διάγνωση της πάθησής του. Την ίδια αντιμετώπιση θα είχε και ένας ανώνυμος πολίτης, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Η Γενική Συνέλευση των γιατρών του νοσοκομείου Βέροιας συγχαίρει τους γιατρούς και το προσωπικό, που ενεπλάκησαν στην αντιμετώπιση της ασθένειας του υπουργού Εργασίας, για την έγκαιρη και ακριβή, όπως επισημαίνεται, διάγνωση και αντιμετώπισή του.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ...ΟΧΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-4-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: