Παρασκευή, Απριλίου 09, 2010

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ...Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΡΟΤΙΔΑ...

ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ Β'ΕΘΝΙΚΗ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΌ ΜΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ;;;
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Νομικά προτίθεται να κινηθεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο δικηγόρος της υπαλλήλου ασφαλείας Ανδρονίκης Τυχερού, Γιάννης Μαρκάκης, σε περίπτωση που από πλευράς «πρασίνων» επαναληφθούν οι ισχυρισμοί για επιπόλαιο τραυματισμό. Παράλληλα χαρακτήρισε ατυχή και επιστημονικής φαντασίας τα όσα υποστήριξε στην πειθαρχική επιτροπή η υπεράσπιση του Παναθηναϊκού.

Ο δικηγόρος της κ. Τυχερού με δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε:
Για όσα ισχυρίστηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αυτά που υποστήριξε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού είναι ατυχή και αποτελούν προϊόν κακής ενημέρωσης. Διαφορετικά αποτελούν πολύ σοβαρό λόγο για να κινηθεί νομικά εναντίον της ΠΑΕ η κ. Τυχερού. Πρόκειται για εκπαιδευμένη υπάλληλο που εργαζόταν πάνω από τρία χρόνια σε αγώνες του Παναθηναϊκού και της Εθνικής. Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, κ. Κάρμης με διαβεβαίωσε ότι τον είχαν ενημερώσει διαφορετικά για την κατάσταση της υγείας της. Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω, αλλά αυτά ειπώθηκαν ενώπιον του αθλητικού δικαστή για να πέσει ο Παναθηναϊκό στα μαλακά.
Ήταν ατυχείς δηλώσεις, επιστημονικές φαντασίας. Αν το ξανακούσω, θα στραφούμε νομικά εναντίον τους

Για τον τραυματισμό: «Πρόκειται για σοβαρότατο και όχι επιπόλαιο τραυματισμό, καθώς έχει ακρωτηριαστεί ο αντίχειρας σχεδόν από τη βάση, έχει αφαιρεθεί ένα μέρος του δείκτη, ενώ υπέστη τραύματα και στα υπόλοιπα δάχτυλα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να επιστρέψει στην εργασία της».
Για τις αξιώσεις της κ. Τυχερού από τον Παναθηναϊκό: «Οι αξιώσεις της απέναντι σε όλους τους υπεύθυνους είναι πολύ μεγάλες. Το πρώτο είναι η αποκατάσταση της υγείας της κοπέλας και το δεύτερο αφορά στην αποζημίωση και την επαγγελματική της αποκατάσταση».
Για την αντίδραση της δικαιοσύνης: «Αυτού του είδους τα αδικήματα διώκονται αυτεπαγγέλτως και ο εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να κινήσει τις διαδικασίες εντός μηνός».

καντε κλικ εδω και διαβαστε ολο το ρεπορταζ

ΠΡΕΖΑ TV
9-4-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εσυ πρεζα θα πας στη β εθνικη. ο παο αναθετει σε εταιρεια σεκιουριτι τη φυλαξη και η εταιρεια εχει τους υπαλληλους αρα ο παο δεν φταιει. Επειδη λοιπον ετυχε να χασω το γκολ του οσφπ επειδη κοιταζα την κοπελα απο τις πρωτες θεσεις τησ 7α θυρας που ημουν σου λεω λοιπον οτι η συγκεκριμενη απ την αρχη του αγωνα φαινοταν οτι κατι θα παθαινε γιατι ηταν τελειως στον κοσμο της εκτος συνθηκων αγωνα και ενω οι αντρες συναδερφοι της ειχαν καβατζωθει κοντα στη 13 - 15 αυτην και αλλες κοπελες τις ειχαν βαλει μπροστα απ τους φανατικους. Τι φταιει λοιπον ο παο για την κατανομη των αντρων security οταν η ιδια η εταιρεια ειναι χημειο και ενω ηταν ανασφαλιστη κουκουλωθηκε το θεμα και την επεσαν ολοι στον παο. Και ενταξει μη μου πεις για τα δυναμιτακια ειναι σαν να πηγαινεις στην ανασταση να πιανεις αναμενο δυναμιτακι απο κατω και να σου σκαει στο χερι και να λες οτι φταιει ο παπας. Ακριβως ετσι την πατησε και η κ τυχερου