Τετάρτη, Απριλίου 14, 2010

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

Φωνάζοντας τη λέξη «Ελευθερία» στα γαλλικά και τα αγγλικά, οι Αφρικανοί μικροπωλητές, που πουλάνε την πραμάτεια τους μπροστά στην ΑΣΟΕΕ, χθες το μεσημέρι πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας στην οδό Πατησίων μαζί με μέλη της «Κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό».
Οι μετανάστες ζητούσαν νομιμοποίηση κι ένα σημείο που να μπορούν να εμπορεύονται νόμιμα προϊόντα ώστε να γλιτώσουν από τον φόβο του κυνηγητού της Αστυνομίας και τις ρατσιστικές επιθέσεις, «όπως το περασμένο Σάββατο στη πλατεία Καπνικαρέας». Τα μέλη της Κίνησης διένειμαν φυλλάδια στους περαστικούς, εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι «δεν φταίνε οι μετανάστες για την ανεργία».

Μεταξύ τους ήταν ο 27χρονος Μπαντάρα Γκέι από τη Σενεγάλη: «Ζω δυόμισι χρόνια στην Αθήνα. Δεν βρίσκω άλλη δουλειά και πουλάω τσάντες. Τις παίρνω από ελληνικά μαγαζιά στην Ομόνοια. Βγάζω 10-35 ευρώ την εβδομάδα, 2-3 ευρώ από κάθε τσάντα», λέει, προσθέτοντας ότι: «Το περασμένο Σάββατο, οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους περαστικούς όταν κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν "μαύροι, να φύγετε". Μας έσπρωχναν. Μάζεψα τα πράγματα, σήκωσα τον μπόγο στην πλάτη κι αρχίζω να τρέχω. Κάποιος ήρθε πίσω μου, με χτύπησε μ' ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι. Ολοι πήραν τα πράγματα στην πλάτη κι έτρεχαν. Ο φίλος μου ο Πιτάλ από τη Σενεγάλη με πήγε στο νοσοκομείο "Σωτηρία"».

ΠΡΕΖΑ TV
14-4-2010

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ....ΜΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ,ΠΟΙOΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΓΕΜΑΤΑ ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ....ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

ΠΟΤΕ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΩΝ 2 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ Σ ΕΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ...Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ...ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.;;;;;

ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΕΙ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΙΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ....ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι αυτοί, όσο συμπαθείς και αν είναι, δεν έχουν δίκιο, γιατί κανείς δεν τους κάλεσε να έρθουν στη χώρα μας. Επομένως, δεν νομιμοποιούνται να ζητούν οτιδήποτε από το επίσημο κράτος.

Εξάλλου, υπάρχουν τόσα νόμιμα μαγαζιά που φυτοζωούν. Αν νομιμοποιηθεί το εμπόριο του συμπαθούς Χασάν, αυτά θα κλείσουν.

antinor είπε...

Καλα αφου ο Μπανταρα ωγαζει 15 Ευρω την εβδομαδα,πως ζει?
Ασ τον καλεσει η αστυνομια να εξηγησει που βρισκει τα λεφτα.Αλλοιως ο μπανταρα θα πρεεπι ναπαρει βραβειο.ο ΦΙΛΟς ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ?ΤΣΑΝΤΕς ΜΕ ΠΡΑΜΑ?Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

καλά βρε φωνάζουν ελευθερία γιατί;

έχουμε κατακτήσει τη χώρα τους και θέλουν ελευθερία;;;................

οι αγγλοι γαλλοι, βελγοι γερμανοι ολλανδοι εχουν ευθυνες εμεις τη ευθυνες εχουμε;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ τα χωραφια οι πολεις ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ


ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;

vlaxopodas είπε...

πεστα 2:54..γιατι φωναζουν ελευθερια? τους εφερε κανενας εδω με το ζορι η μηπως τους κραταμε με το ζορι? αν αισθανονται σκλαβοι τα μπογαλακια τους και σε αλλη παραλλια..

Ανώνυμος είπε...

to aytonoiti poio einai re vlamene???na poulane maimoudes anenoxlitoi??kai aytoi pou agwnizontai kathe mera na epiviwsoun??me noikia,epitages,daneia,oikogeneia???....

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε πιθηκορατσιστές, ελευθερία να ζήσουν θέλουν! Γεννήθηκαν μέσα σε πολέμους, μέσα στη φτώχεια και τη δυστυχία..
Εσάς όλους ποιός σας κάλεσε στην Ελλάδα? Εσείς να φύγετε να ξεβρωμίσει ο τόπος..

Ανώνυμος είπε...

Τωρα κι εσυ ρε 7:40 , πας να εξηγησεις την θεωρια της σχετικότητας σε μπαμπουίνους...
Βγαίνει καμμιά άκρη ?
Αυτοί προσυνούσαν τον Χουντόδουλο , και τώρα τον μουλά Άνθιμο....

vlaxopodas είπε...

7:40 ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα? στην χωρα μας ειμαστε φιλεμου στην χωρα των πατεραδων και των παππουδων μας η οποια αν δεν σαρεσει δε σε κρατα με το ζωρι..τωρα τα περι μπαμπουινων δεν τα σχολιαζω..μια βολτα καντε σωκρατους και βεραντζερου και δειτε ποιοι ειναι τα ζωα της υποθεσης..

Ανώνυμος είπε...

εσύ ο τελευταίος και ο προτελευταίος γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους...μόνο να φωνασκείτε και να βλέπετε ρατσιστές και φασίστες και παπάδες...έχετε ακούσει ποτέ την λέξη νόμος;;;υπάρχει πουθενά κράτος χωρίς νόμους;;εδώ δεν συζητάμε αν κάποιος μαύρος η άσπρος..το θέμα είναι ότι αν κάποιος έχει επιλέξει να ζει σε μία κοινωνία οφείλει να τηρεί τους νόμους...αλλιώς είναι παράνομος και έρμαιο κάθε αυθαιρεσίας και προπηλακισμού από κράτος ή και απλούς πολίτες..

Ανώνυμος είπε...

μορουν να εκμεταλλευτουν ενα μεγαλο δικαιωμα περαν των αλλων που τους δινει η φιλοξενη χωρα μας.

το δικαιωμα οποτε θελουν ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΑ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΘΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΟΛΗ Η ΑΦΡΙΚΗ.