Σάββατο, Απριλίου 17, 2010

Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ...

Συνέχεια της απόφασης του Eurogroup στις 25 Μαρτίου, χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, την επιστολή που απέστειλε η Ελλάδα στην ΕΚΤ, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ ώστε να προχωρήσουν οι τεχνικές συζητήσεις γύρω από την εξειδίκευση και την προετοιμασία του.
Σύμφωνα με τον Γ. Παπακωνσταντίνου, η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει την ενεργοποίηση του μηχανισμού αλλά οι προετοιμασίες πρέπει να γίνουν έτσι ώστε όταν η Ελλάδα ζητήσει τη βοήθεια, να είναι όλα έτοιμα.

ΠΡΕΖΑ TV
17-4-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Δύο βίαιες επιθέσεις αυτοκτονίας που σημειώθηκαν την ώρα διανομής βοήθειας σε καταυλισμό προσφύγων που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους εξαιτίας των επιχειρήσεων του πακιστανικού στρατού στο βορειο-δυτικό Πακιστάν στοίχισαν τη ζωή τουλάχιστον 27 ανθρώπων, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.
«Τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Υπάρχουν 45 τραυματίες. Ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.
«Επρόκειτο για δύο επιθέσεις αυτοκτονίας. Βρέθηκαν τα υπολείμματα των καμικάζι. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στο σημείο διανομής της βοήθειας», πρόσθεσε.

Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στον προσφυγικό καταυλισμό του Κάσα Πούχα, κοντά στην πόλη Κοχάτ, στο βορειο-δυτικό Πακιστάν, σημείο υποδοχής πακιστανών προσφύγων που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους εξαιτίας των επιχειρήσεων του πακιστανικού στρατού εναντίον των δυνάμεων των ταλιμπάν στις περιοχές των φυλών.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΟΥΡΝΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ;;;;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΑΡΕΣΑΝ;;;;ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΛΑΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΦΑΖΕΙΣ ΑΦΓΑΝΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ....ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ .
ΦΙΛΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ,ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε λιγο, εαν δειτε τον Παπακωνσταντινου να μετραει κατοσταευρα, προερχομενα απο το ΔΝΤ, μην εκπλαγειτε εαν σας πει: " ενταξει παιδια δεν τρεχει τιποτα, απλως τους ριχνω μια ματια για να δω οτι ειναι γνησια, μη τυχον και τα χρειαστουμε, το οτι τα μετραω δε σημαινει οτι θα τα χρησιμοποιησουμε κιολας..."