Σάββατο, Απριλίου 17, 2010

Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ...ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΨΕΥΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ

Η κυβέρνηση δεν συζητάει την επιβολή νέων μέτρων καθώς το Πρόγραμμα Σταθερότητας της χώρας έχει εγκριθεί από την Ε.Ε. και στόχος είναι η υλοποίηση του τόνισε ο κυβερνητικος εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του flash.
Σύμφωνα με τον Γ. Πεταλωτή, η περίπτωση της Ελλάδας δεν είναι ίδια με άλλων χωρών που προσέφυγαν άμεσα στο καθώς πρόκειται για «ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, που ένα μέρος προβλέπει και συμμετοχή του Δ.Ν.Τ. Τους όρους, όμως, τους εξετάζουμε μέσα στα ευρωπαϊκά πλαίσια και μάλιστα πηγαίνουμε με πολύ καλή προετοιμασία γι’ αυτό ακριβώς δεν φοβόμαστε την επιβολή νέων μέτρων».
Επίσης σχολίασε ότι δεδομένων των συνθηκών ήταν κέρδος της κυβέρνησης η απόφαση του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης και πως ευθύνη για την κατάσταση της χώρας έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό η Ν.Δ.
Τέλος σχετικά με τις δηλώσεις του Α. Τσίπρα στη Βουλή, ανέφερε πως " δεν έχει κατανοήσει που βρισκόμαστε και ποια θα έπρεπε να είναι η θέση ενός κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Και δεν θα έλεγα ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να συναινεί ή να σιγοντάρει τις αποφάσεις της κυβέρνησης, αλλά με αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας και που ισχυρίζεται νομίζω ότι βρίσκεται εκτός τόπου χρόνου".

ΠΡΕΖΑ TV
17-4-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: