Παρασκευή, Απριλίου 16, 2010

ΑΔΙΑΛΑΚΤΗ Η ΦΑΓΕ Α.Ε ΣΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑ...ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...

Αδιάλλακτη εμφανίζεται η εργοδοσία της γαλακτοβιομηχανίας «ΦΑΓΕ» και αρνείται την επαναπρόσληψη των 15 εργαζόμενων της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας, με αυτόν τον τρόπο πως οι απολύσεις αυτές, όπως και οι άλλες 18, τον περασμένο Οκτώβρη, εντάσσονται στο γενικότερο σχεδιασμό της.
Σε χτεσινή συνάντηση - μία μέρα μετά την πετυχημένη 24ωρη απεργιακή τους κινητοποίηση - που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων της «ΦΑΓΕ», του Συνδικάτου και της Ομοσπονδίας Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, με εκπροσώπους της εργοδοσίας, η εργοδοσία επέμεινε στις απολύσεις. Απ' την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι, πρόκειται να αποφασίσουν τη δράση τους και τη στάση τους, σε ερχόμενη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Κυριακή 18 Απρίλη, στις 10 π.μ., στα γραφεία του Σωματείου. Οι εργαζόμενοι απαιτούν επαναπρόσληψη των εργαζομένων, καμιά απόλυση και επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση που να καλύπτει τις ανάγκες τους.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ...ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΠΑ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΓΕ;;; ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ...Ή ΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ...;;; ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
16-4-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καντε ενα copy-paste και δειτε αυτο.
Θα σας παρει λιγοτερο απο 5 δευτερολεπτα.

-ΑΞΙΖΕΙ-


http://www.youtube.com/watch?v=-Fe_4aGv2Tk


Και να θυμαστε οτι αυτος που μιλαει δεν δουλεψε ΠΟΤΕ στην ζωη του, μεχρι τα 40 σερνοταν απο κολλεγιο σε κολλεγιο, και τωρα σας εκοψε ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ τα λεφτα και το φαι απο τα παιδια σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΩΜΑ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ??? 1400 Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ???

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΚΤΑ 2250
ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ 1500 ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΜΕ 23 ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΠΡΕΖΑ ΕΔΩ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΦΑΓΕ.ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΦΠΑ , ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ,ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΦΑΓΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΡΕΠΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΒΟΗΘΟ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΩ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ,ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΤΛ.ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ....ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΦΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ...