Παρασκευή, Απριλίου 16, 2010

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...

Ενα όργιο αστυνομοκρατίας βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μερικές μέρες σε πολλές περιοχές της Αττικής, με πρόσχημα τις έρευνες που διεξάγονται από την ημέρα που συνελήφθησαν οι έξι που, σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχαν στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Δύο από τις περιοχές που αποτελούν επίκεντρο αυτών των αστυνομικών επιχειρήσεων είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Ιωνία.

Οι κάτοικοι των περιοχών είναι αγανακτισμένοι. Η κατάσταση είναι η εξής:

Στη Ν. Φιλαδέλφεια από προχτές το βράδυ και ιδιαίτερα από χτες το πρωί, μεικτά αστυνομικά κλιμάκια (για παράδειγμα τρεις ένστολοι - τρεις με πολιτικά) περιπολούν και κάνουν ελέγχους ακόμα και τα ξημερώματα, ζητώντας από διερχόμενους που πάνε για δουλειά να τους δείξουν την ταυτότητά τους!
Οι αστυνομικοί μπαίνουν σε πολυκατοικίες και χτυπούν τις πόρτες σε όλα τα διαμερίσματα. Δείχνουν φωτογραφίες υπόπτων και υποβάλλουν ερωτήματα όπως «Είστε ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης; Γνωρίζετε ποιος μένει δίπλα σας, από πάνω, κάτω; Εχετε κάποια αποθήκη που νοικιάζετε κι αν ναι σε ποιον;». Οπως λένε κάτοικοι της περιοχής, «έχουν κάνει τη μισή Φιλαδέλφεια άνω κάτω». Εργαζόμενος που κινούνταν με αυτοκίνητο προχτές τα ξημερώματα στη Ν. Φιλαδέλφεια, υπέστη εξονυχιστικό έλεγχο χωρίς καν να του αναφέρουν το λόγο, από περίπου 10 αστυνομικούς με πολιτικά σε έναν ερημικό δρόμο. Αντίστοιχα περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά εκατοντάδες.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη και στη Νέα Ιωνία. Πάντως, κλιμάκια μοτοσικλετιστών της ομάδας «ΔΙΑΣ» κινούνται και σταθμεύουν κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ. Επιπλέον, κλούβα των ΜΑΤ είχε σταθμεύσει προχτές βράδυ κοντά στο πάρκο Μικρασιατών στη Ν. Φιλαδέλφεια. Συν το γεγονός ότι σταθερά τα τελευταία βράδια μοτοσικλετιστές της «ΔΙΑΣ» μαζί με περιπολικό στήνονται έξω από τα δημοτικά σχολεία της Νέας Χαλκηδόνας, επιβλέποντας και περιπολώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τις οδούς Δεκελείας και Χαλκίδος έως την Αχαρνών και την Αγίων Αναργύρων. Περιπολίες κάνουν και την ημέρα σε μέρη όπως πεζόδρομοι γύρω από το παλιό στρατιωτικό εργοστάσιο και νυν εγκαταστάσεις των εργατοτεχνιτών του δήμου.
Ο στόχος τους είναι διπλός. Από τη μία επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με τους ασφυκτικούς συνεχείς ελέγχους και από την άλλη θέλουν να εξοικειώσουν το λαό με τη λογική της συνεχούς παρουσίας με τους αστυνομικούς, θέλοντας ταυτόχρονα να καλλιεργήσουν το πνεύμα της «συνεργασίας» με την αστυνομία, δηλαδή του χαφιεδισμού.
Η συγκεκριμένη συγκυρία αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις δυνάμεις καταστολής να εντείνουν την αστυνομοκρατία, με πρόσχημα την αντιμετώπιση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση των «έξι». Με δεδομένα τα πολλά ερωτήματα που γεννά αυτή η υπόθεση, αφού οι συλληφθέντες ήταν πρόσωπα γνωστά στην αστυνομία και παρακολουθούνταν, δημιουργούνται ακόμα περισσότερα ερωτήματα για το πού στοχεύει όλο αυτό το κλίμα αστυνομοκρατίας που δημιουργείται.
Συχαρίκια από τον Αμερικανό πρέσβη

Με χτεσινή δήλωσή του, ο πρέσβης των ΗΠΑ Ντάνιελ Σπέκχαρντ είπε ότι «η κυβέρνηση είναι άξια συγχαρητηρίων για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει στον τομέα της τρομοκρατίας και την αποτελεσματικότητα που έχει μέχρι σήμερα». Πρόσθεσε ότι οι συλλήψεις «έχουν αντίκτυπο και στην οικονομία» και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να είναι ένας ασφαλής τόπος για επενδύσεις και τουρισμό».
Η συγκεκριμένη δήλωση, που έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, είναι χαρακτηριστική ως προς το εξής: Η τρομο-λαγνεία που αξιοποιείται για την ένταση της καταστολής πάει χέρι χέρι με τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, με στόχο σε συνθήκες οικονομικής κρίσης να βγει κερδισμένο το μεγάλο κεφάλαιο.

ΠΡΕΖΑ TV
16-4-2010

11 σχόλια:

Νικλας Παπας είπε...

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΧΑΦΙΕΔΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

kai ton belouxioti me auto to prosxima ton apokefalisan kai ton kolokotroni etsi ton filakisan zito h ellada ton pontion ton arbaniton kai ton peloponision patrida mou glikia allh polemisan gia sena kai allh se geuonte kaisares den xoran edo kai omos mas kanoun koumanto kai oi neoelines koimounte lexontanil ole oloi se koma ellas ellinon amerikanon mpatson kybernonton kai oligarxon

Ανώνυμος είπε...

paparies..den isxyei tipota apo ayta pou les

vlaxopodas είπε...

pate kale re? tin triti to proi sto kentro toy peirai egine listia kai oi drastes pyrovolisan kata ton astynomikon eno eriksan kai xeirovomvida poy eytyxos den eskase? ayta giati preza den ta grafeis? apo tin anarxokratia kai tin allodapokratia kallitera na blepo astynomikoys..

Ανώνυμος είπε...

KALO KORAGIO ME to MPASOK

Ανώνυμος είπε...

VLAXOPODAS : O metanatis twn blogs...i alliws...den exw diko mou kai vromizw twn upoloipwn ;)

Ανώνυμος είπε...

giati prokalei ekplixi afou stin ousia oloi 8eloun na kanoun tourismo kai pws 8a ginei ?

io amerikanoi me epitixia den distasan na gremisoun 2ktiria kai me yperparagwgi oxi misa!

vlaxopodas eise mpazo sto xw xanagrapsei !)

Ανώνυμος είπε...

επειδή έρχονται νέα μέτρα και επειδή σε όλη την Ευρώπη προσπαθούν να ξεφτιλίσουν την εργατική τάξη η πρώτη χώρα που ξεκινάει η όλη τους προσπάθεια είναι η Ελλάδα μας η οποία απο τότε που υπάρχει,δηλαδή απο το 1821 και μετά,είναι η μόνη χώρα της ευρώπης,ή εάν όχι η μόνη, απο τις λίγες που ο λαός της αντιστέκεται σε κάθε είδους φασισταριά και σε κάθε ειδών δοσίλογους και εθνικοπροδότες που στο όνομα της ευημερίας του κράτους και της Ελλαδάρας μας οι εθνικοτσολιάδες μας με κάθε ευκαιρία προδίδουν τους συνανθρώπους τους και ξεφτιλίζουν καθε μορφή συλλογικότητας και προσπάθειας των ανθρώπων να κάνουν ανθρώπινες κοινωνίες και να μην ζούμε στις ζούγκλες που μας οδηγούν να ζήσουμε. κάθε μέρα από το πρωί μας τρομοκρατούνε αυτοί όλοι οι μεγάλοι “δημοσιογράφοι” ρουφιάνοι του συστήματος και μας έχουνε φέρει σε ένα σημείο να φοβόμαστε να περπατήσουμε, να φοβόμαστε να μιλήσουμε, να φοβόμαστε μην απολυθούμε, να φοβόμαστε γενικώς. Η κρίση στην Ελλάδα ξεκίνησε από την μέρα που άρχισαν όλα μαζί τα κοπρόσκυλα “δημοσιογράφοι-ρουφιάνοι” να φωνάζουν ολιμερής και ολινυκτής για μια υποτιθέμενη κρίση που υπήρξε στην Αμερική και στις αυτοκινητοβιομηχανίες τους.όποτε άνοιγες την TV άκουγες την λέξη κρίση. μας την φέρανε λοιπόν την κρίση(φόβο-απειλές) και το κόλπο συνεχίζετε. όλα γίνονται για να πέσουν οι μισθοί και να γυρίσουμε στην σκλαβιά και στον μεσαίωνα στην Ελλάδα-Ευρώπη και ξεκινάνε πρώτα από τον λαό που έχει μάθει από τότε που υπάρχει να αντιστέκεται. Η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που φοβούνται τα ρεμάλια. επειδή λοιπόν τα πράγματα είναι απλά γυρίστε την πλάτη σας σε κάθε είδους πουλημένο τομάρι και κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες των media. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗ. η πρώτη του μάη έρχεται. όλοι μαζί στους δρόμους. αφήστε τα σουβλάκια και τις ψησταριές. όλοι στους δρόμους για να μην περάσουν τα μέτρα τους. αυτοί θα προσπαθήσουν να μας φέρουν την χούντα πάλι. είχε δείξει ο κούλογλου σε μια εκπομπή του παλιά όπου πήγανε οι συνταγματάρχες να φάνε με τηλεοπτικά μέσα τον ούγκο τσάβες στην βενεζουέλα, μπορείτε να δείτε την εκπομπή του εδώ http://video.google.com/videoplay?docid=-4344481531262506945# . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ δεν ξαναβγήκε σε κανάλι τηλεοπτικό, μάλλον ενοχλούσε. όλη μέρα στην τηλεόραση της Ελλάδας κυριαρχούν τα φασισταριά του καρατζαφέρη και οι εθνικοτσολιάδες. γυρίστε την πλάτη σας σε όλα τα ρεμάλια και όλες τις σειρήνες του αυταρχισμού και σε όλους τους προδότες του τόπου μας. ένωση του λαού και απαίτηση για δημοκρατία. αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

file 3:57 καλα τα λες.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗ. Να ξυπνησει ο λαος να βγει στους δρομους.Κατα τη γνωμη μου οι εθνικοτσολιαδες ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα και λιγο πολυ περιγραφονταν στα κιταπια του φερομενου εα και μερικοι ακομα ακροδεξιοι. Ο υπολοιπος κοσμος ο απλος κοσμος δεν γουσταρει ολα αυτα που γινονται. Απτην αλλη ομως εγω ειμαι υπερ τον ειρηνικων διαδηλωσεων να παραλυσει η χωρα απ τις απεργιες πραγμα που δεν ειναι οργανομενο αφου οι εργατοπατερες ειναι ολοι πασοκια και κανουν κοκο. Δεν νομιμοποιω τη βια απο οπου και αν προερχεται και ειμαι αντιθετος με οποιαδηποτε μορφη ενοπλης παλης η οποια με βαση τα τελευταια γεγονοτα νομιμοποιει τους μπατσους, και τον κοσμο τον κλεινει στα σπιτια του ανικανο να διεκδηκησει οτιδηποτε. Μην ξεχνας το κινημα του πολυτεχνειου πως ξεκινησε, σιγουρα χωρις καλασνικοφ και μπομπες στα χερια επι χουντας γιατι ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα το πολιτευμα μας τωρα λιγη διαφορα απο χουντα εχει, ενα ματσο ασχετοι-ηλιθιοι διοριζομενοι βαση οικογενειακου ονοματος που με ραδιουργιες και ψεμματα παραπλανησαν τον κοσμο ωστε να "νομιμοποιησουν" τη χουντα τους και να ρημαξουν τον εθνικο πλουτο και τους εργαζομενους. Μην πεφτετε στην παγιδα της προβοκατσιας και δινετε νομιμοποιηση στους μπατσους να βαρανε στο ψαχνο νομιμα και να καταστελουν καθε μορφη αντιστασης. Απεργιες και καταληψεις τωρα

Ανώνυμος είπε...

Έργα και ημέρες του vlaxopoda.
tsontakias.org • View topic - Γερμανίδα Τα Τρώει Στη Μούρη
... tsagos, tsotos22, tzolasgi, vangbot, vasilisg, vavou, vespa, ViolatorDM, vlaxopodas,
Κόψε τις τσόντες αγόρι μου σε έχει βαρέσει στο κεφάλι.Google it ;)

Ανώνυμος είπε...

7:50 μμ εσυ που κατακρινεις τον vlaxopoda τι ηθελες στο τσοντοσαιτ?