Τετάρτη, Απριλίου 14, 2010

VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΖΕΡΒΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ



Ένταση σημειώθηκε το Σάββατο, 10/04/2010, στο Θησείο, όταν αστυνομικοί θέλησαν να μεταφέρουν αναίτια στο τμήμα έναν νεαρό από την ομάδα ενημέρωσης για τον Μάριο Ζέρβα.
Περίπου στις 10:30 μ.μ., τα μέλη της ομάδας ενημέρωσης είχαν συγκεντρωθεί απέναντι από την έξοδο της στάσης Θησείο του ΗΣΑΠ. Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις, που επιχείρησαν να μεταφέρουν στο τμήμα έναν νεαρό, παρότι ο ίδιος επιδείκνυε την αστυνομική του ταυτότητα. Οι συγκεντρωμένοι ρώτησαν το λόγο της μεταφοράς του. Ωστόσο, όπως καταγγέλλουν, όχι μόνο δεν πήραν απάντηση, αλλά και τους απώθησαν βιαίως (μία κοπέλα δέχθηκε στον λαιμό λαβή ακινητοποίησης, ενώ μία άλλη χτυπήθηκε στο κεφάλι). Οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις, οδήγησαν στο περιπολικό τον νεαρό, καθώς και μία άλλη κοπέλα.
Οι διαμαρτυρίες της ομάδας ενημέρωσης εντάθηκαν. Με τη βοήθεια περαστικών που βρέθηκαν στο πλευρό της κατόρθωσε να καθυστερήσει τη διαδικασία μεταφοράς τους. Τελικά, ο επικεφαλής διέταξε την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων, αφήνοντας ελεύθερα τα δυο άτομα. Η δράση της ενημέρωσης συνεχίστηκε κανονικά.

ΠΡΕΖΑ TV
14-4-2010


http://tvxs.gr/

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κορυφαίο σχόλιο του μπάτσου: "την αστυνομία κανείς δεν την υποστηρίζει όλοι τους αλήτες (????!!!!) υποστηρίζετε!" .... !!!!! ????

και ποιος είσαι εσύ και μπάτσε που θα χαρακτηρίσεις τους άλλους αλήτες; αλήτης είσαι εσύ και όλη η συμμορία σου!

vlaxopodas είπε...

ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΖΕΡΒΑΣ...ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ..ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ..ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΙΒΗΚΕ ΑΝ ΟΧΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΧΡΙΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ..

Ανώνυμος είπε...

vlaxopodas eisai kai poly mpazo dike

mu,,exw pa8ei plaka me tin analysi sou

kai katalavenw pws asxolise me ta

nomika__epitelous enas vlaxopodas 8a

noiastei_krifofasistako mu :)

Ανώνυμος είπε...

vlaxopoda mou .. den 3erw ti skata eisai .. (to sigouro einai oti opou paizei comment edw mesa .. 8a paizei k diko.. xuuxu)
me e3epli3es me to oti htan upervoliki h adidrash ths astinomias.. eipes esu kati tetoio??

ti eisai vre kale mou esu??
fasistas??? krifofasistas??? dixasmenh prosopikotita??

me vazeis se skepseis ..

efi

vlaxopodas είπε...

ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ..ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Οντως εντελως μαπα το σχολιο του βλαχοποδα.

Το συνταγμα το λεει καθαρα: Οι πολιτες εχουν το δικαιωμα να συγκεντωνονται ειρηνικα και χωρις οπλα.

Κανενα δικαιωμα δεν εχει η αστυνομια να επεμβει.

vlaxopodas είπε...

ΕΦΗ..ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΧΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΕΩ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ..ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Η ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ..

vlaxopodas είπε...

3:49 STO DIKAIO SYNATHRISI DEN PERILAMBANONTAI TA PANO YBRISTIKOY PERIEXOMENOY..AN EXO PANO POY GRAFEI 'STEILTE TOYS EVRAIOYS STO NTAXAOY' H 'THANATOS STOYS MPATSOUS' TOTE DEN EXOYME DIKAIOMA EKFRASHS EKFRASHS GIATI DEN EXOYME EIRINIKI SYGENTROSH..H ENNOIA THS EIRINIKHS SYGENTRESHS DEN ESTIAZETE MONO STO MI KAPSIMO KAI SPASI ALLA KAI STO TI SYNTHIMATA FONAZOYME KAI GRAFOYME..KAI KATI AKOMA TO SYNTAGMA LEEI EPI LEKSI 'OI ELLINES EXOYN TO DIKAIOMA NA SYNERXONTA AOPLA KAI EIRINIKA' OI ELLINES OXI OI ALLODAPOI POY SYXNA FILOKSENOYN OI ANARXIKOI STIS SYGENTROSEIS TOYS KATHOS TO DIKAIOMA TIS DIADILOSIS EINAI POLITIKO DIKAIOMA KAI OXI ANTHROPINO..KAI POLITIKA DIKAIOMATA EXOYN MONO OI ELLINES..

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα. Τελικα το πεταξες και το ρατσιστικο σου.

Πληρωνεσαι για να εισαι ολη μερα στο πρεζα.tv και να σχολιαζεις η' εισαι απλα αργοσχολος?

xaxaxaxa!

vlaxopodas είπε...

4:13 ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ Η ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ..ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ..ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΟΥΝ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΥ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΦΕΤΑΙΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΗΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ..

Ανώνυμος είπε...

vre kokomirouli vlaxopodas pou pisteis pws se vrizoun +tis allis

get a real life ,

mikro xazoxaromeno mpazaki

dioti ti malakia poloi tin agapisan to malaka oudis ,,

oso gia ta complex ta opia opos les den di8etis

mallon exeis kati mikro
iq 8elo na pisteuw (mi paei to (opio)myalo sou sto poniro)

dioti to caps lock to

xeis taraxei :)

vlaxopodas είπε...

4:50 iq ραδικιου οπως εσυ δεν εχω..η φρασεολογια σου το διχνει εξαλλου..δεν πανα βριζετε..το επιπεδο σας ριχνετε οχι πως ηταν και ποτε ανεβασμενο{για το επιπεδο λεω μη παει το οποιο μυαλο σου που θενα αλλου}

Ανώνυμος είπε...

Γουσταρεις να εισαι στο κεντρο της προσοχης.

Ψωναραααα!! αχαχαχαχα!

Συνεχισε μεγαλε.

Ανώνυμος είπε...

ότι να ναι...επανάσταση λέγεται αυτό;αντίσταση στην χούντα του χρυσοχοίδη;ένα μάτσο κοτόπουλα που έχουν μαστουριάσει και την έχουν δει επαναστάτες και σωτήρες σε ένα κράτος παρωδία...γιατί δεν πάτε στην αγγλία,στην γερμανία,στην γαλλία,στην ιταλία να πουλήσετε επαναστατικότητα;;;να δεις εκεί καλομεταχείρηση από τους μπάτσους..

Ανώνυμος είπε...

βλαχομαλάκα,
μάθε πρώτα να γράφεις, βασική γραμματική, όχι τίποτα τρομερό...
ουστ ρε νούμερο..
ουουουουουουουστ.

Ανώνυμος είπε...

gia na mi milisoume gia usa kai rossia...anarxomalakes egkathetoi parakratika gourounia kanoniste na ferete astynomiko kratos stin ellada me tis magkies-klanies sas...kala imastan mexri prosfata...ektos ki ama aytos einai o apwteros skopos sas..na exoume mpatsous se kathe gwnia kai roufianous se kathe geitonia...anarxika koproskyla ante gamitheite..

vlaxopodas είπε...

6:47 εκει αποσκοπουν αυτοι που ειναι πισω απο τισ δηθεν αναρχοεπαναστατικες οργανωσεις...την εγκαθυδριση στην χωρα αστυνομικου κρατους..γιαυτο εχει η Ε.Ε φτιαξει την europol με το προσχημα της παταξης των διαφορων ανεγκεφαλων θα επιβαλλουν στις διαφορες χωρες αληθινες χουντες..και τοτε να τους δω τους ψευτομαγκες..γιαυτο πρεπει ηθικα και πολιτικα να απομονωθουν ολοι οι αναρχοβλακες που το παιζουν επαναστατες..

Ανώνυμος είπε...

Έχουν αποδώσει όλες αυτές οι προσπάθειες των φίλων του Μάριου Ζέρβα;

Ανώνυμος είπε...

Ενω εσεις 6:47 και 6:59 αντιστεκεστε στην αστυνομοκρατια με το να καθεστε στον σπιτακι σας και να χαζευεται στο ιντερνετ.

Ολα τα κοινωνικα και εργατικα δικαιωματα που εχετε σημερα παιδακια του καναπε και του ιντερνετ, αποκτηθηκαν χαρη στους αγωνες που εκαναν στο δρομο αναρχικοι και αριστεροι.

Πλησιαζει και η 1η Μαιου, μαθετε ποιοι αγωνιστικαν τοτε για το οχταωρο.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΘΙΕ 8.55 ΤΟ 8ΩΡΟ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

vlaxopodas είπε...

9:23 KAI THN KOINONIKH ASFALISH GIA THN OPOIA TORA OLOI OI ARISTEROI KOVOUN FLEVES KAI THN APAGOREYSH YDRISHS IDIOTIKON PANEPISTIMION DILADI TO ARTHRO 16 KAI POLLA ALLA ERGO TOU 'FASISTA' METXA HTAN O OPOIOS EIPE OXI STON MUSSOLINI OTAN O STALIN KAI TA EN ELLADI FEREFONA TOY HTAN SYMMAXOS THN PERIODO 1939-41 ME TOYS NAZI KAI TOYS FASISTES..THN POLONIA MAZI GERMANOI ROSSOI THN MYRASAN TOTE KAI TORA OI ARISTEROI TO PEZOYN DHMOKRATES..OI KOKKINOFASISTES TOY KOLOY..

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Μεταξας ρε αστοιχειωτοι, το 8ωρο στην Ελλαδα καθιερωθηκε με νομο επι Βενιζελου, ανοιξτε και κανα βιβλιο και αφηστε τα μπλογκ.

Και η διεκδικηση του ξεκινησε στο Σικαγο το 1886 απο τους εργατες. Κλειστε την tv και βγηκε στο δρομο ρε ζομπι....


http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC

Ανώνυμος είπε...

βλακοποδα εισαι μεγαλη φιρμα ρε. απο το μεσημερι καθεσαι και ποσταρεις και απαντας σε ολους.

Ρε μηπως εισαι ο μπατσος του βιντεο και βγαζεις τα απωθημενα σου?

vlaxopodas είπε...

11:17 μμ Τοτε γιατι εγειναν οι απεργιες του 35-36? ο βενιζελος το ξεκινησε δοκιμαστικα αλλα ο μεταξας το επεκτεινε και το καθηερωσε..

Κώστας είπε...

Ο Μεταξάς προσπαθούσε να χτίσει ένα προφίλ "αταξικής" (και καλά) κοινωνίας στηριγμένης στη συνεργασία μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων. Όπως πιο πριν είχε κάνει ο Μουσολίνι και όπως προσπαθούν να κάνουν σήμερα οι φιλελεύθεροι. Φυσικά αυτά δεν είναι παρά δημόσιες σχέσεις που αποσκοπούν στην αύξηση της δημοτικότητας του εκάστοτε καθεστώτος, αφού σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τα κέρδη των μεγαλοαστών κατά μία περίεργη σύμπτωση ήταν και είναι αστρονομικά. Αφήστε λοιπόν φασιστάκια τις δήθεν "φιλεργατικές" κορώνες γιατί δε σας παίρνει. Και προφανώς η διεκδίκηση του οκταώρου ξεκίνησε από την πρωτομαγιά του 1886, με τη σφαγή της οργανωμένης από αναρχικούς διαδήλωσης στο Σικάγο. Αν ζούσατε τότε μάλλον θα χειροκροτούσατε τη σφαγή, για να "μάθουν οι τεμπέληδες που θέλουν και οκτάωρα..."