Πέμπτη, Μαΐου 06, 2010

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ,ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ!!!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...
ΓΙΩΡΓΟ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,Ο ΣΗΜΙΤΗΣ,Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ JUNIOR ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΕΙ...ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΕΣ,ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ,ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΛ....

Σκληρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία την οποία κατηγόρησε για ασυδοσία και “πλιάτσικο” κατά την περίοδο που διακυβέρνησε την χώρα, άσκησε ο πρωθυπουργός. Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι θα στείλει στον εισαγγελέα τους ενόχους και κατήγγειλε “υπουργό της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος δαπάνησε 28.000 ευρώ για κουρτίνες”.
Μέσα στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία δημιουργήθηκε ένας δεύτερος δημόσιος τομέας, υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός και ανέφερε την πρόσληψη 60.000 νέων δημοσίων υπαλλήλων αλλά και τον αριθμό των συμβασιούχων ο οποίος ξεπέρασε τις 100.000. Προσέθεσε ότι αν δεν υπήρχε η διαφθορά, η χώρα θα εξοικονομούσε 20 δισεκατομμύρια ευρώ δηλαδή, περισσότερα χρήματα από αυτά που θα αποφέρουν τα έκτακτα μέτρα.

Η αναφορά του Γ. Παπανδρέου στις κουρτίνες των 28 χιλ. ευρώ προκάλεσε ένταση στην αίθουσα της Βουλής, καθώς ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ. Ευάγγελος Αντώναρος, επιχείρησε να διακόψει την ομιλία του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει στάση και να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο των μέτρων. Μάλιστα, χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς λέγοντας ότι αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο, θα έχει διαπράξει έγκλημα καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά “θα έχει λιποτακτήσει ως κυβέρνηση και τώρα θα λιποτακτεί και ως αντιπολίτευση”.
“Αν χρειαστεί να σηκώσουμε μόνοι μας το βάρος της ευθύνης και να πάρουμε και νέες δύσκολες αποφάσεις, θα τις πάρουμε” υποστήριξε ο πρωθυπουργός. Προσέθεσε ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί ούτως ή άλλως με την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ. Κάλεσε ωστόσο την αξιωματική αντιπολίτευση να αναλάβει τις πολιτικές της ευθύνες. Προσέθεσε μάλιστα, ότι δεν τίθεται θέμα αυξημένης συνταγματικής πλειοψηφίας αλλά ζήτημα πολιτικής ευθύνης.

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
6-5-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρωμιαρη ΠΡΕΖΑ
Ποτε θα παψεις να γραφεις μαλακιες??

Ποτε θα βρεις τον δασκαλο σου απο οργισμενους συντροφους???

Προσεξε μη σου χωσουν κανα σκουποξυλο στον κωλαρακο σου....

Ανώνυμος είπε...

καποιος να δολοφονησει επιτελους αυτον τον αμερικανοσπορο μαλακα

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΤΖΕΦΡΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΜΕΣ ΤΗ ΧΛΙΔΗ?ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ...

ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80?ΑΡΚΡΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΔΕ ΣΥΖΗΤΩ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ...

ΕΣΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ(ΓΑΜΟ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ)-ΣΗΜΙΤΗ(ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ-ΤΣΟΥΚΑΤΟ-ΠΑΧΤΑ ΚΛΠ?

ΕΣΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΕ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΖΗΜΕΝΣ ΚΛΠ?

Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΚΕΝΥΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ...ΑΥΤΟΡΕΖΙΛΕΥΣΤΕ...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΛΑΚΑ GEORGE...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ; ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ Ή ΟΧΙ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ (ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ Ο ΚΟΠΟΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΓΙΕΝ, ΒΙΛΕΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΗΛΙΘΙΩΝ, ΤΕΜΠΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΟΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ), ΧΡΕΗ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ;
ΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ.