Πέμπτη, Μαΐου 06, 2010

ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΖΑΙΜΗ-ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

απο τηλεφωνική ενημέρωση, νέα αστυνομική επιχείρηση αυτή την στιγμή στην κατάληψη της Ζαίμη.

ΠΡΕΖΑ TV
6-5-2010

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν το καίνε όπως την τράπεζα να τελειώνουμε?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν καίμε εσένα όπως την τράπεζα να καθαρίσει ο τόπος?

Ανώνυμος είπε...

Εχετε πάρει χαμπάρι οτι έχουμε χούντα? Χτες στα εξάρχεια οι μπάτσοι προκαλούσαν, ξυλοκοπούσαν και μάζεβαν κόσμο για ώρες χωρίς λόγο.
Και όλα αφτά φαντάζουν σαν εισαγωγή γεγονότων που κανείς δεν έχει αντιληφθεί ακόμα...

Ανώνυμος είπε...

καταληψη ζαιμη; δηλαδη τι; οπου θελω μπαινω και το κανω ιδιοκτητο ανταρτικό μου;;; Που ζουμε ρε στην ουγκαντα... εφαρμογη του νόμου για ολους τελος

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Προς ανώνυμο 5:01μμ

H Zαιμη δεν είναι κατάληψη! Το κτίριο ενοικιάζεται κανονικά. Επομένως, για να εισέλθεις πρέπει να γίνει μόνο με ένταλμα.

Από την άλλη, έχουν αποδείξεις γαι την κατάληψη στη Ζαιμη; Αν ναι που είναι?? Γιατί δε τις βγάζουν και πλακώνουν κόσμο!

Αυτό είναι χούντα και εσυ μπορει να εισαι το επόμενο θύμα!

Ανώνυμος είπε...

Κι εσείς τι θέλετε ρε παπαρες; Να επιβάλετε τη δική σας χούντα; Ούτε τη δική σας γουστάρουμε. Να επιβάλετε τη δική σας άποψη-ιδεολογία-μαλακία; Δεν γουστάρουμε. Είμαστε ελεύθεροι μακριά απο ομαδούλες, οργανώσεις, ΣΩΤΗΡΕΣ. Δεν γουστάρουμε. Αν δεν μπορείτε να μας πείσετε με τα λόγια βαλτε τις μολότοφ στον ΚΩΛΟ σας. Έλλη.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με την Ελη..

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στην αστυνομια.Ας την αφησουμε να κανει επιτελους την δουλεια της. Ειστε τοσο τυφλωμενοι που δεν βλεπετε μπροστα σας καθολου?

Ανώνυμος είπε...

επιτελους εστω και τωρα ας αρχισει να καθαριζει ο τοπος απο μερικα αποβρασματα. Θα ερθει η ωρα και των αλλων που ειναι στην βουλη. ομως απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε.

Ανώνυμος είπε...

7:11 autoktona an thes na teleiosoun ta apovrasmata...

malakes eiste eseis pou akoma pisteuete stin propaganda twn MME...eleos...afou re kserete oti lene psemata...

oi anarxikoi kathe mera se poreia einai giati den kapsane kosmo tosa xronia??

ksafnika stin megaliteri poreia eginan ola???

pseftes...pisw ap'tin koukoula mporei na einai o opoiosdipote...kai opoios pisteuei pws itan anarxikoi na paei na kanei parea me ton pretenteri kai tin tremi na ta vriskoune...ta idia lene ki autoi...

eleos pia...

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί κάψανε την Ικαρία το 1993 παραμονές εκλογών με αποτέλεσμα το θάνατο αθώων ανθρώπων;Ποιοί κάψανε ζωντανούς 70 ανθρώπους στην Ηλεία τον αύγουστο του 2007,20 μέρες πριν τις εκλογές;Ποιοί έβαλαν τους επαγγελματίες εκτελεστές χτες να προκαλέσουν το μακελειό;Δεν νομίζω να πιστεύει έστω και ένας οτι ο φόνοι στην μαρφίν ήταν ένα τυχαίο γεγονός.Ποιοί να ήταν άραγε αυτοί που ωφελήθηκαν απο την αλλαγή θεμάτων συζήτησης μακριά απο τα οικονομικά μέτρα που ψηφίζονται σήμερα και θέλουν να δημιουργήσουν φόβο και παγωμάρα στους πολίτες ώστε να μην αντιδράσουν σε οτι πρόκειται να επακολουθήσει;Ποιοί θέλουν να σύρουν τα κόμματα πίσω απο τη συναίνεση των μέτρων;Ποιοί θέλουν να τρομοκρατήσουν τον Βγενόπουλο που σήκωσε κεφάλι στο σύστημα;Καλησπέρα Γιώργο,Μιχάλη,Θόδωρε,Ευάγγελε,Χάρη…….

Ανώνυμος είπε...

Τυχαίο γεγονός ήταν φίλε μου. Στις 10,000 μολότοφ που πετάς ανεξέλεγκτα πιθανόν η μία να προκαλέσει θάνατο.