Πέμπτη, Μαΐου 06, 2010

ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Π.Α.ΜΕ.) καταγγέλλει την εφημερίδα «ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ» (των κ.κ. μεγαλοεπιχειρηματιών Μπακατσέλου - Μπόμπολα - ομίλου Λαμπράκη) μια ακόμα φορά αποδεικνύει τι σημαίνει «διατεταγμένη δημοσιογραφία ». Η οποία στη σημερινές περιστάσεις εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο της προσχεδιασμένης προβοκάτσιας ενάντια στους αγώνες των εργαζόμενων και το Π.Α.ΜΕ.
Στα σημερινά ρεπορτάζ της εφημερίδας για τις χθεσινές απεργιακές συγκεντρώσεις πορείες του ΠΑΜΕ από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη η αλήθεια βιάζεται και αυτοαποκαλύπτονται οι στόχοι δημοσιογραφικών οργανισμών.
Στο ρεπορτάζ από τη πορεία του ΠΑΜΕ στην Αθήνα αναφέρεται ΨΕΥΔΩΣ ότι οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ επιτέθηκαν φραστικά στους υπαλλήλους της Βουλής, ότι παρέμειναν για πάνω από μία ώρα μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη όπου τοποθέτησαν μια μαύρη σημαία και φώναζαν συνθήματα μπροστά από τους τσολιάδες της Προεδρικής Φρουράς.

Αναπαράγεται από την εφημερίδα μια πλαστή εικόνα που χρησιμοποιείται από τον γνωστό προβοκάτορα σε διατεταγμένη υπηρεσία, Καρατζαφέρη, και προβοκάτορες - μεγαλοδημοσιογράφους για να χρεώσουν στο ΠΑΜΕ τα όσα συνέβηααν χθες μπροστά από τη Βουλή.
Στο ρεπορτάζ από τη πορεία «των εκπαιδευμένων στην επαναστατική γυμναστική μελών του ΠΑΜΕ» στη Θεσσαλονίκη, η εφημερίδα την χαρακτηρίζει «περίεργα ήσυχη έως καταθλιπτική» αποκρύπτοντας ηθελημένα τον αξεπέραστο παλμό και μαζικότητα της χθεσινής πορείας του ΠΑΜΕ που ξεπέρασε κάθε άλλη της τελευταίας εικοσαετίας.
Μήπως η εφημερίδα διαμαρτύρεται γιατί δεν έγιναν επεισόδια στις πορείες του ΠΑΜΕ για να έχει η ίδια αλλά και οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας υλικό για να ενοχοποιήσει το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα, τον μεγαλειώδη αγώνα των εργαζόμενων της χώρας μας;
Η προσπάθεια του «ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ» και των άλλων ανάλογων δημοσιογραφικών συγκροτημάτων της πλουτοκρατίας αφού απέτυχε με οχετό κατευθυνόμενων ψεμάτων, για 6 μήνες, να πείσει το λαό ότι πρέπει να θυσιαστεί για να σωθούν μερικοί μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και το πολιτικό τους σύστημα, συνεχίζεται με προβοκατόρικα δημοσιεύματα ενάντια στους πανεργατικούς αγώνες και το ΠΑΜΕ, τον πραγματικό αντίπαλο ενός σάπιου πολιτικο - οικονομικού συστήματος, που λειτουργεί με ιδεολογικό Δούρειο Ίππο, τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες όπως ο «ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ».
Σε κάθε περίπτωση ούτε το ΠΑΜΕ, ούτε η εργατική τάξη θα κλειστούν στα σπίτια τους και θα επιτρέψουν τη κυβέρνηση να περάσει ανενόχλητη τα ολέθρια για το λαό μας μέτρα της. Θα βρίσκεται κάθε μέρα στους τόπους δουλειάς και στους δρόμους, μέχρι τη νίκη.

ΠΡΕΖΑ TV
6-5-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΜΕ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;
ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΟΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΡΥΝΕΙ 4 ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

1:44 μμ se ligo kairo tha thrinoume gia tis dikes mas zoes tote ti tha mas peis;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.52ΜΜ;;;
ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ;
ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ "ΚΑΚΑ" ΛΟΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ;
ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΣΥ, ΑΛΛΗ ΟΡΕΞΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΜΑΛΩΝΕΙ.
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ... ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΟΛΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Αει γαμηθήτε στο ΠΑΜΕ κι ΕΛΑ κρετίνοι
Ο κάθε στερημένος μπορεί να πει τη μαλακία του, δεν ειναι ανάγκη να με πνίξει όμως για να τον ακούσω.
Δεμ μας φτανανε οι άλλοι άχρηστοι εργατοπατέρες, πρέπει να βρούμε κι άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Δώστε κάπου λινκ για να δω τη φωτογραφία