Παρασκευή, Μαΐου 21, 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ...ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ BLOGS


ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΦΗΜΗΣ,ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΦΗΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΟΤΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ,ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ BLOGS,ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΩΝ ΔΕΝΔΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΊΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ...

1)ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ URL ΤΟΥΣ ΣΕ .COM ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

2)BLOGS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ GOOGLE (BLOGSPOT) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

3)ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ή ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ,ΕΑΝ GOOGLE ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Α.Δ.Υ.Ν.Α.ΤΟ.

4)ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΣΚΗΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΈΡΥΣΙ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ...Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ.

5)ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ...ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ.

6)ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ,ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ...ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΤΟΣΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ...H ΟΠΟΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΑ BLOGS....ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ,ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...

Προτάσεις για την εφαρμογή και στην Ελλάδα του πρόσφατου νόμου Μπερλουσκόνι για την ανωνυμία των μπλογκ εξετάζει η κυβέρνηση. Η δήθεν «παραίτηση» της υπουργού Παιδείας Αννας Διαμαντοπούλου εξαιτίας υποτιθέμενου σκανδάλου που «αποκαλύφθηκε» από μπλογκ προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της κυβέρνησης.

Ετσι επανήλθε στο προσκήνιο το θέμα της ανωνυμίας των μπλογκ και των δεκάδων μηνύσεων που έχουν καταθέσει εις βάρος τους πολιτικοί, κυβερνητικά στελέχη και επιχειρημα τίες.Πάντως το ιταλικό νομοσχέδιο, που κατατέθηκε στις 10 Μαΐου από τον υπουργό Δικαιοσύνης της Ιταλίας Αντζελίνο Αλφάνο, στην παράγραφο 28 εξισώνει τα μπλογκ με τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Σύμφωνα με το ιταλικό σχέδιο, οι ιδιοκτήτες των μπλογκ θα πρέπει να προσκομίζουν στο υπουργείο Τύπου στοιχεία που να αποδεικνύουν την ταυτότητα του κατόχου τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα κλείνουν.

Τη συγκεκριμένη πρόταση επανέφεραν χθες σε συζητήσεις τους ανώτερα κυβερνητικά στελέχη που επεσήμαναν με νόημα πως «πρέπει να δοθεί ένα τέλος στο συνεχιζόμενο καθεστώς ανομίας στον χώρο των μπλογκ».

Τα δύο τελευταία χρόνια μόνο στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής έχουν κατατεθεί περισσότερες από 600 μηνύσεις από πολίτες, οι οποίοι συκοφαντήθηκαν μέσα από ανώνυμα μπλογκ. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έγινε δυνατό να βρεθεί ο συντάκτης των ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων για τα οποία έχει γίνει μήνυση.

Οπως προέκυψε από σχετική έρευνα των διωκτικών αρχών, στην Ελλάδα έχουν δημιουργηθεί 132.000 μπλογκ από τα οποία τα 3.500 έχουν καθημερινή ανανέωση.

Από την άλλη πλευρά, κυβερνητικά στελέχη που αντιτίθενται στην υποχρεωτική αναφορά του ονόματος των ιδιοκτητών ανώνυμων μπλογκ προωθούν μία αυστηροποίηση των ποινών. Οπως επισημαίνουν στα «ΝΕΑ» δικαστικές πηγές, υπάρχει το προηγούμενο της γνωμοδότησης του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον Ιούνιο του 2009, κατά την οποία στα μπλογκ δεν ισχύει το απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης και επικοινωνίας, όπως ορίζεται στο άρθρο 19 του Συντάγματος. Στη γνωμοδότηση, που είχε ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων, μεταξύ άλλων προβλέπεται πως δεν θα απαιτείται άδεια οποιασδήποτε αρχής (συγκεκριμένα της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, όπως ρητά αναφέρει η γνωμοδότηση) για να μπορούν προανακριτικές, ανακριτικές, εισαγγελικές και δικαστικές αρχές να ζητούν «ηλεκτρονικά ίχνη» εγκληματικής πράξης, όπως υβριστικών ή απειλητικών δημοσιευμάτων στο Διαδίκτυο ή φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας.

Οι εισαγγελικές, ανακριτικές και προανακριτικές αρχές, πολύ δε περισσότερο τα δικαστικά συμβούλια και τα δικαστήρια, δικαιούνται να ζητούν από τους παρόχους των υπηρεσιών επικοινωνίας, μέσω του Δαδικτύου, τα ηλεκτρονικά ίχνη μιας εγκληματικής πράξεως, την ημεροχρονολογία και τα στοιχεία του προσώπου στο οποίο αντιστοιχεί το ηλεκτρονικό ίχνος, από τους λοιπούς δε παρόχους των υπηρεσιών επικοινωνίας τα «εξωτερικά στοιχεία» της επικοινωνίας και ο πάροχος υποχρεούται να τα παραδίδει χωρίς να είναι αναγκαίο να προηγηθεί άδεια κάποιας αρχής και ιδία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Η γνωμοδότηση αυτή ωστόσο δεν είναι δεσμευτική για τις υποθέσεις που φτάνουν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πρέπει να αποδειχθεί πως μια υπόθεση είναι κακούργημα και όχι πλημμέλημα για να κινηθεί επιπλέον διαδικασία. «Το αποτέλεσμα είναι δεκάδες πολίτες που συκοφαντούνται να μην μπορούν να διεκδικήσουν τη δικαίωσή τους», λένε στα «ΝΕΑ» δικαστικές πηγές.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ …ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ BLOGS

Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΒLΟGGΕRS, τα προϊόντα υποκλοπής ως αποδεικτικά στοιχεία και η προβολή των ποινικών δικών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τέθηκαν υπό την κρίση πανεπιστημιακών, δικαστικών λειτουργών και δικηγόρων σε ημερίδα που διοργάνωσαν από κοινού η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ο Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
Οι εισηγητές τόνισαν μεν τη σημασία των ΜΜΕ στη δημοσιότητα της ποινικής δίκης, εστίασαν ωστόσο περισσότερο στις συνέπειες της κακής χρήσης που συχνά διαπιστώνεται, όχι από τον έντυπο Τύπο αλλά από τα τηλεοπτικά μέσα. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιω. Τέντες πάντως, ο οποίος προήδρευσε της συζήτησης, δεν δίστασε να ομολογήσει, κάνοντας αυτοκριτική, ότι συχνά η Δικαιοσύνη και ειδικότερα οι εισαγγελείς ασχολούνται ακόμη και με ασήμαντα θέματα παρασυρμένοι από τον Τύπο, παραλείποντας τα σοβαρά. «Τα ΜΜΕ επιβάλλουν πρωτογενώς την επιρροή τους και στη Δικαιοσύνη με τις τηλεδίκες και επιβάλλουν την ατζέντα τους», υπογράμμισε ο κ. Τέντες, συμφωνώντας ως προς αυτό με τον δικηγόρο και πρώην βουλευτή Νικ. Κωνσταντόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αυστηρός απέναντι στα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης.
Στη «δικαστηριολαγνεία» αναφέρθηκε ο καθηγητής του Ποινικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Θράκης Αρ. Χαραλαμπάκης, αποδίδοντας την τάση των ΜΜΕ να μεταδίδουν δικαστικές υποθέσεις στην τηλεθέαση και την εμπορικότητα. «Ο τρόπος που εμπλέκονται τα ΜΜΕ στην ποινική δίκη φέρνει σε σύγκρουση το δικαίωμα στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας με το δικαίωμα στην πληροφόρηση», πρόσθεσε ο εισηγητής, αναφέροντας ωστόσο ότι «τελευταία, τόσο ο Αρειος Πάγος όσο και το ΕΔΑΔ αναδεικνύουν περισσότερο το δικαίωμα στην πληροφόρηση». Στο πλαίσιο της ημερίδας, που έλαβε χώρα σε ειδική αίθουσα του εκδοτικού οίκου Νομική Βιβλιοθήκη, υπήρξε ομόφωνη καταδίκη της ανωνυμίας των bloggers, διατυπώθηκαν ωστόσο αντίθετες απόψεις σχετικά με τη δικονομική αξιοποίηση των παράνομων αποδεικτικών μέσων. Οπως τόνισε ο πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων Παν. Μπρακουμάτσος, συνοψίζοντας στο τέλος της συζήτησης, κάποιοι από τους ομιλητές δεν θεωρούν αντιδικονομική τη χρήση τους στην ποινική δίκη, ενώ άλλοι, όπως ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Β. Μαρκής και ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Αργ. Καρράς, τάχθηκαν υπέρ του πλήρους εξοβελισμού τους.


ΠΡΕΖΑ TV
21-5-2010

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΞΩΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ 2 ΔΙΣ ΔΡΧ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΝΔ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;;;;

prince serengeti είπε...

ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ.ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΙΣΜΟΥΣ.ΚΑΘΑΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ&ΑΝΑΛΗΘΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ.ΜΑ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΑ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ.ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.&ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΗ ΦΛΕΒΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΑΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ&ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ Η΄΄ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΕΥΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ&ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΕΝΑ ΑΧΑΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Η΄΄ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ&ΙΕΡΗ.ΑΝ ΘΕΛΩ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΩ &ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.Η΄΄ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΣΤΗΣΩ ΕΝΑ ΕΣΣΕΛΟΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ.
ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ&ΑΝ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΩΘΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ Η΄΄ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.Η ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ&ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ&ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ &ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ&ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΑΚΟΜΗ &ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.&ΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ &ΜΑΚΑΒΡΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΑ σ'έκανε,

που λέει και ο Ψινάκης

http://greece-salonika.blogspot.com/2010/05/blogs.html

Ανώνυμος είπε...

Η χουντα του Πασοκ καλα κρατει.
Ψοφο στα πρασινα φασιστομουτρα!

sosat είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - ΔΝΤ,
ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ . Κ.Τ.Λ.)

Unknown είπε...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS

Unknown είπε...

Μάγκες εγώ θα διαφωνήσω κι ας με κράξετε. Δε βλέπω που είναι το πρόβλημα να κάνουν register οι συντάκτες των μπλογκς κι ας μη γράφουν όταν γράφουν επώνυμα.

Ο καθένας μπορεί να βγει και να πετάει λάσπη στους εχθρούς του, κι όχι μόνο στους πολιτικούς. Και επειδή μπορεί να γράφει κάπου με υψηλή αναγνωσιμότητα να τον ακούνε τα πλήθη.

Σόρρυ παίδες αλλά δεν είναι δημοκρατία αυτό είναι οχλοκρατία. Τα μπλογκς κάνουν σπουδαία δουλειά και πολλές φορές βοηθάει η ανωνυμία τους, αλλά είναι όλα άμεμπτα; Πρέπει να είναι πάνω από το νόμο;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου 2.45 ειναι πιό δημοκρατικό να με διώχνουν από την δουλειά, να μειώνουν έως να εξαφανίζουν την σύνταξή μου επειδή κάποι έφαγαν όλες τις κρατήσεις των εργαζομένων;
ειναι δημοκρατικό να κόβουν φάρμακα από ασθενείς; ειναι δημοκρατικό να κόπτονται όλοι προεκλογικά εννοείτε για το καλό του τόπου και το μόνο καλό που συμβαίνει ειναι για την τσέπη τους τόσα χρόνια; αν είναι αυτό δημοκρατία να την χέσω.μαζί μ'αυτούς εννοείτε.

shamanaman είπε...

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ BLOGGERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...

ΕΛΕΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΦΑΣΙΣΤΟΛΑΜΟΓΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΘΗΡΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

FREEDOM OR FASCISM ? >David Icke<

Ανώνυμος είπε...

Έχετε πάρει είδηση ότι εκτός από το σχετικό νόμο του Μπερλουσκόνι, ετοιμάζονται να αντιγράψουν και τον ίδιο τον Μπερλουσκόνι? Με άλλα λόγια, κάτι ψήνεται για δημιουργία κυβέρνησης επιχειρηματιών, αφού το ΠΑΣΟΚ θα φύγει νύχτα, οσονούπω.
Η χούντα δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί με την παλιά κλασσική μορφή της....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΗ,ΨΕΜΑ,ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ,ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ Π.Χ ΚΟΙΤΑ ΒΡΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΝΤΑΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ.
ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2010 ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ "ΧΑΦΤΟΥΝ" ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΙΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤV ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΟΟΟΣΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ ΒΑΡΙΑ ΟΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΣ,ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΣΑΣ????ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα κάνει η κυβέρνηση. Βαρεθήκαμε όλους αυτούς του κομπλεξικούς και δειλούς τύπους που κρύβονται πίσω απο το δακτυλάκι τους.

Αν είναι μάγκες, ας τα πούν ανοιχτά.

Ξεφτίλες.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑΣ.