Παρασκευή, Μαΐου 14, 2010

ΜΟΟDY'S: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80% ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ;;;ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ;;

Μεγαλύτερη του 80% είναι η πιθανότητα νέας υποβάθμισης της Ελλάδας από τον οίκο Moody's, όπως αναφέρεται σε σημερινή του ανακοίνωση.
Η Μoody's συνεχίζει στο ίδιο τροπάριο, την ώρα που οι δηλώσεις αμφισβήτησης των οίκων αξιολόγησης από κορυφαία ευρωπαϊκά στελέχη συνεχίζονται.
Αυτή τη φορά, η Moody's επικαλείται σαν αιτιολογία για την ενδεχόμενη υποβάθμιση, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση για να επιβάλλει τα μέτρα αναμόρφωσης των δημόσιων οικονομικών.
“Μια υποβάθμιση κατά πολλές βαθμίδες είναι πιθανή” αναφέρει η ανακοίνωση του οίκου τονίζοντας ότι το ενδεχόμενο αναβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας δεν είναι ρεαλιστικό για το άμεσο μέλλον.
“Το μέγεθος της υποβάθμισης εξαρτάται από την πιθανότητα που έχει ηΕλλάδα να ακολουθήσει τους όρους της Ε.Ε. και του ΔΝΤ και από το επίπεδο στο οποίο το χρέος θα σταθεροποιηθεί η θα αρχίσει να μειώνεται” καταλήγει η Moody's.

ΠΡΕΖΑ TV
14-5-2010Ξεπέρασαν τις 200 οι συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών που έχουν γίνει σήμερα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Συνολικά οι ηγεσίες των δύο χωρών θα προχωρήσουν στην υπογραφή 21 συμφωνιών, σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας
Κηρύσσοντας την έναρξη του Ελληνο-τουρκικού Επιχειρηματικού Φόρουμ, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, Θανάσης Λαβίδας χαρακτήρισε την Τουρκία κατ΄εξοχήν στρατηγικό οικονομικό εταίρο για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, τόνισε ότι η Ελλάδα είναι για την Τουρκία σημαντικός πόλος επενδύσεων και γέφυρα για επέκταση σε άλλες περιοχές.
Ο Σελίμ Εγκελί, πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα υπογραφούν μέσα σε μια μέρα 21 συμφωνίες, όταν από το 1950 έως το 1999 είχαν υπογραφεί επτά. Εκτίμησε ότι τα συμφωνηθέντα θα επηρεάσουν το μέλλον των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών. Εκτίμησε ότι υπάρχουν περιθώρια εμβάθυνσης της συνεργασίας σε πολλούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όπως στον Τουρισμό και στις Κατασκευές.

ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ,ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....

ΠΡΕΖΑ TV
14-5-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.