Παρασκευή, Μαΐου 28, 2010

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ GAY ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ESPRESSO Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ATHENS PRIDE

Εκαναν τον τσολιά αφίσα στο... gay parade της Αθήνας! Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η απεικόνιση ενός εθνικού συμβόλου υπερηφάνειας στο πόστερ της διοργάνωσης που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά στη χώρα μας. Μάλιστα, στην αφίσα με τον τσολιά και με φόντο το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, αναγράφεται: «Γκέι, λεσβίες, αμφί και τρανς είμαστε παντού».

Κάποιοι θεωρούν ότι προσβάλλεται η αισθητική τους και τονίζουν ότι προφανώς προσβάλλει και την αισθητική εκατομμυρίων Ελλήνων. Αλλοι αναρωτιούνται γιατί οι διοργανωτές θέλουν να προκαλέσουν με αυτό τον τρόπο και όχι να πάρουν τον κόσμο με το μέρος τους. Και βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που λένε ότι οι διοργανωτές θα έχουν κέρδος από τον σαματά που θα προκαλέσει το θέμα…αναφερει μεταξυ αλλων η εφημεριδα...

ΚΙΤΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ,ΒΛΕΠΕ ΣΤΟΧΟΣ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
28-5-2010

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο λιάτσος είναι γνωστός ομοφοβικός, δεν θα ήθελα να επεκταθώ στο θέμα..

πολύ καλή η αφίσα του athens pride.

το θέμα με τους γκέυ είναι πολύ σοβαρό, δεν πρέπει να εξαντλούμε την αλληλεγγύη μας μόνο σε μετανάστες, αστέγους, αρρώστους (πρεζάκια).

όλοι έξω στο athens parade! δεν έχει να κάνει με τους gay μόνο.

ζήτω η ελευθερία της έκφρασης!!

ζήτω η ελευθερία στο σεξ!!

ζήτω η ελευθερία στο ντύσιμο!!

ζήτω η ελευθερία στη λογική γαμώ το χριστό μου!!!! ζώααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ζήτω η γαμημένη η ελευθερία, είμαστε λογικά όντα θέλετε δε θέλετε, η πρπαγάνδα σας δε θα περάσει, δεν θα πάτε ενάντια στη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων!!!!


υ.γ.: για όσους δε θέλουν αναταράξεις, για όσους θέλουν ηραμία, αράχτε παιδιά, μη βγαίνετε από τη βολή σας, δέστε καλά το λουρί και συνεχίστε να βόσκετε στο γρασίδι που σας έχουν πααχωρήσει..


εμάς αφήστε μας!!! είμαστε freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlaxopodas είπε...

"ζήτω η ελευθερία της έκφρασης!!

ζήτω η ελευθερία στο σεξ!!

ζήτω η ελευθερία στο ντύσιμο!!" apagoreyse kaneis stoys gay na kanoys sex i na ntynontai opos theloyn? spiti toys as bgazoyn ta matia toys den mas noiazei dikaiomatoys..allo ayto omos kai allo na prosvaloyn ta ethnika mas symvola me ta karakatsoylistika theamata toys..edo se ligo den thahoyme na fame kai aytoi to mono poy skeftontai einai o pisinos toys...

Ανώνυμος είπε...

θεωρω προκλητικη την κινηση αυτη..ειναι αρκετα..εχω την αποψη οτι ο καθενας δικαιουται σεξουαλικης ελευθεριας..ο καθενας ειναι ισος με μενα,γιατι πολυ απλα δε με ενδιαφερει τι κανει..αλλα,οπως εγω δεν γιορταζω τη σεξουαλικοτητα μου δημοσια και με τετοιο τροπο,οπως εγω δεν κυκλοφορω με ομοιωματα αιδοιων και φαλλων,γιατι ειναι κατι που προσβαλλει την αισθητικη μου,ετσι ανεξαρτητα απο το αν καποιος τον παιρνει η τον δινει,θεωρω προκλητικες και σεξιστικες τετοιες εκδηλωσεις..

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ειναι απλα τα πραγματα.
Οπως αν ο αλλος μου βγει και το παιζει μαγκας,αντρς και πολλα βαρυς(βλεπε βοσκοπουλος) θα τον κοροιδεψω και θα γελασω μαζι του.
Ετσι και αν ο αλλος ειναι ξεφωνημενη(ζητω συγνωμη για τον ορο δεν τον χρησιμοποιω με ρατσιστικο τροπο,εννοω αυτους που το δειχνουν λες και ειναι κατι ανωτερο απο ολους εμας).Αν ομως ο αλλος ειναι γκει και συμπεριφερεται κανονικα(οπως ολος ο στρειτ κοσμος),τοτε δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα μαζι του φυσικα!!

Unknown είπε...

Το ζήτημα όμως είναι, 1.57, ότι η σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων καταπιέζεται για αιώνες τώρα. Μέχρι πριν μερικές δεκαετίες και μόνο το να ξέρουν οι άλλοι ότι έχεις τέτοια κατεύθυνση σήμαινε καραντίνα. Και ακόμα η πλειοψηφία είναι εχθρική.

Γι'αυτό χρειάζεται να διαδηλωθεί και η σεξουαλικότητα και η περηφάνεια για το ποιος ο καθένας είναι. Με τρόπο που δε χρειάζεται για ετεροφυλόφιλους. Κι από κει και πέρα, στις προσωπικές σου σχέσεις ας προτιμάς ανθρώπους πιο μετριοπαθείς και σεμνούς, δικαίωμά σου.

Ανώνυμος είπε...

βρε, όπως θες συμπεριφέρσου όταν βλέπεις ένα γκέυ. το αν και πόσο θα γελάσεις, εξαρτάται από την αισθητική σου και το επίπεδό σου. τί θέλω να πω, π.χ. ότν ακούω ένα ανέκδοτο με εβραίους ή μάυρους, το αντιμετωπίζω διαφορετικά από ότι παλιά, δε μου φαίνεται πια τόσο αστείο, χωρίς να πιέζω τον εαυτό μου. έττι και με τους γκέυ.

όσον αφορά τώρα τα δικαιώματά τους, έχουν το ίδιο δικαίωμα να ρίχνουν γλωσσόφιλο δημόσια με κάποιους που είναι ετεροφυλόφιλοι. εμείς πρέπει να το συνηθίσουμε και όχι αυτοί να αλλάξουν.

όσον αφορά τα ιερά - εθνικά μας σύμβολα, δε νομίζω ότι τα προσβάλουν. είναι μια ιδιαίτερα αιχμηρή αφίσα που λέει πάρα πολλά για την υποκριτική κατάσταση που επικρατεί.


και κάτι άλλο.. επειδή κάποιοι τρελαίνονται όταν η σημαία μας καίγεται ή τώρα με τον τσολιά. να ρωτήσω κάτι.. οι πολιτικοί που έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα, που έχουν προδώσει τις αξίες και τα ιδανικά που συμβολίζουν η σημαία και ο τσολιάς δε σας τρελαίνουν; ποιο σύμβολο; ποια σημαία; ποιος τσολιάς; τα έχουν καταπατήσει και κατακάψει πρώτοι οι πολιτικοί.

προστατεύουμε τα σύμβολα, αντί να προστατεύουμε τις αξίες τις οποίες συμβολίζουν.

και οργιζόμαστε με την καταστροφή των συμβόλων, αντί να οργιστούμε με την καταστροφή των ιδανικών και των αξιών.

τα σύμβολα γι αυτό είναι παίδες.. για να τα ξεσκίζουμε, να τα σατυρίζουμε, να τα τιμούμε, να μπορούμε μέσω αυτών να εκφράσουμε τις ιδέες μας για αυτά τα ποία συμβολίζουν.

Ανώνυμος είπε...

οι γκέουλες ονειρεύονται την βαριά πούτσα του τσολιά γιαυτό τον βάλαν στην αφίσα...Οσα δεν φτάνει η αλεπού!!!

Ανώνυμος είπε...

ο τσολιάς τί πούτσα τρώει είναι το θέμα φίλε μου.. γιατί κάτω από πολλά τζιν, πολλά παντελόνια κυριλέ, υπάρχουν καλσόν.. και πολλά κωλαράκια θέλουν το ξύσιμό τους.. και δεν είναι κακό ρε παιδιά.. όπως νιώθει κανείς..

σε τρώει ο κώλος σου; ξύσ' τον!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΩΝ ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.

ΡΕ ΟΥΣΤ

(ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΜΙΑ Η ΝΤΟΥΒΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΤΟ ΝΑ ΑΕΡΙΖΟΝΤΑΙ.
ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.
ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.
ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

12:30 μμ den exoume na fame(anergos) kai to mono pou skeftese einai o pisinos sou ase tou anthropous na kanoun oti theloun kai krakse ta afentika pou se (miso) taizoun

Ανώνυμος είπε...

ποια αφεντικά ρε, ποιοι πολιτικοί;

οι πούστηδες και οι ξένοι να φύγουν και όλα καλά..

ζώωωωωαααααααα!!!!!!!!!