Παρασκευή, Μαΐου 28, 2010

ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΠ.ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ,ΣΑΡΑΛΙΩΤΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
Ο ΚΟΥΓΙΑΣ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΟ 18ΜΗΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Προβολή σκηνής που βιντεοσκοπήθηκε από το αυτόπτη μάρτυρα Λ. Βαλιάτζα και που δείχνει τον Επ. Κορκονέα να ανοίγει τα δύο του πόδια σε στάση έτοιμος να πυροβολήσει και ύστερα να ακούγονται οι δύο συνεχόμενοι πυροβολισμοί, ενώ ο δεύτερος ειδικός φρουρός Β. Σαραλιώτης φαίνεται να τον πλησιάζει, έγινε χτες στο δικαστήριο στην Αμφισσα στη δίκη των δύο ειδικών φρουρών για τη δολοφονία του 15χρονου στα Εξάρχεια το 2008.
Την προβολή ζήτησαν από το δικαστήριο οι συνήγοροι της οικογένειας του Α. Γρηγορόπουλου, Νίκος και Ζωή Κωσταντοπούλου, επειδή στο βίντεο που υπάρχει στο διαδίκτυο φαίνονται πιο καθαρά οι κατηγορούμενοι. Επίσης, το ίδιο βίντεο, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, προβλήθηκε ολόκληρο και δείχνει την αποχώρηση των δύο ειδικών φρουρών μετά τη δολοφονία του 15χρονου, μέχρι ψηλά στη Χαριλάου Τρικούπη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χτες, η πρόεδρος του δικαστηρίου, Ατζελίτα Παπαβασιλείου, αναφέρθηκε στη χρονική διάρκεια της δίκης, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς, ότι δεν ευθύνεται ούτε το δικαστήριο, ούτε οι συνήγοροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου. Οπως είπε χαρακτηριστικά, η εξέταση του Γ. Ραφτογιάννη που συνεχίζεται (σ.σ. τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του δολοφονημένου παιδιού), έχει καθυστερήσει, λόγω των συνεχών ενστάσεων του συνήγορου του Επ. Κορκονέα, Α. Κούγια. Να επισημανθεί ότι στο τέλος της επόμενης βδομάδας, την Κυριακή 6 Ιούνη λήγει το 18μηνο και αποφυλακίζονται οι προσωρινά κρατούμενοι ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία. Η δίκη θα συνεχιστεί με την παρουσία τους στη διαδικασία.

ΠΡΕΖΑ TV
28-5-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ETΣΙ, ΒΕΝΤΟΥΖΑ

prince serengeti είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ&ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΙΣ ΠΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ(ΔΙΚΑΣΤΗΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ)ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ&ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ.ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΤΕΖΑ.ΕΙΝΑΙ Η΄΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ&ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ?ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ&ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ.&ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ&ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ&ΑΠΟ ΒΙΑΣΤΗ ΜΩΡΩΝ.Ο ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ&ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΣΕ ΤΡΕΦΕΙ,ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ,&ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

οι δικαστές ως εξουσία -εν γένει- γράφουν στ' αρχίδια τους τους αστυνομικούς. και όχι μόνο δεν τους καλύπτουν, αλλά τους γαμάνε σε περίπτωση που διαπράττουν έγκλημα, αυτοί οι οποίοι υποτίθεται ότι μας προστατεύουν.

όλα αυτά όμως αλλάζουν όταν υπάρχει κύκλωμα, οποιαδήποτε σχέση μεταξύ δικαστών και "μεγάλων κεφαλιών".

δεν αλλάζουν και πολλά θα μου πεις, αφού στάνταρ υπάρχουν αυτά τα κυκλώματα.

αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχουν σε καμιά περίπτωση από μόνοι τους οι δικαστές "φιλικές σχέσεις" ειδικά με "μπάτσους". στ' αρχίδια τους α γράφουν τα μαλακισμένα και ενίοτε τους μιλάνε σαν σκουπίδια..

ρωτήστε αν ξέρετε κάποιον δικηγόρο ή δημοσιογράφο που παρακολουθεί δίκες.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Βγάλτε τον πούστη τον Κορκονέα!

Και μετά θα τον περιποιηθούμε εμείς!

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε πειρατη θα σκισεις το καλσον

Ανώνυμος είπε...

oi dikastes panta avantaroun tous mpatsous auto einai gnosto ektos apo trantaxtes periptoseis allios den tha ypegrafan ta entalmata pou vgenoun 90% ek ton ysteron.kaltson na mhn skiso alla esena4:56 μμ etsi kai allios den eimai o protos