Κυριακή, Ιουνίου 20, 2010

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ 1 ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ...ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ;;;

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ;;;ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...
ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ...;;;
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΚΟΜΗ AMBER ALERT....

Από το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων "απέδρασαν" δύο μικρές Αλβανές 11 και 12 χρονών δύο μέρες μετά τη μεταφορά τους εκεί καθώς είχαν συλληφθεί για επαιτεία. Οι αστυνομικοί πήγαν στα σπίτια τα οποία τους υπέδειξαν οι ανήλικες, αλλά οι γονείς και οι κηδεμόνες τους είχαν εξαφανιστεί υπό το φόβο της σύλληψης.
Οι ανήλικες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας για να τις φροντίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάστημα που τα δύο παιδιά βρίσκονταν στο ίδρυμα, εμφανίστηκε ο παππούς του ενός κοριτσιού, ο οποίος δήλωσε ότι είναι υπεύθυνος για την εγγονή του.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο ηλικιωμένος Αλβανός είναι παράνομα στη χώρα μας και του ζήτησαν να προσκομίσει έγγραφα από τα οποία να προκύπτει η συγγένεια. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο πατέρας του κοριτσιού έχει πεθάνει και η μητέρα του είναι στην Αλβανία. Οι γονείς του δεύτερου παιδιού βρίσκονται στην Κρήτη αλλά δεν το αναζήτησαν. Η μεγαλύτερη σε ηλικία όταν το «έσκασε» από το Κέντρο κατέφυγε στο σπίτι ενός Ηρακλειώτη, ο οποίος την πήγε πίσω ενώ το δεύτερο κοριτσάκι παρά την αναζήτηση δεν έχει ακόμη βρεθεί.Τα δύο παιδιά έφυγαν ενδεχομένως μαζί από κάποιο παράθυρο χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.Η σύλληψη των ανήλικων έγινε στα πλαίσια επιχείρησης της Αστυνομίας –μετά από εισαγγελική εντολή- για την απομάκρυνση των ζητιάνων από βαλκανικές χώρες, που έχουν κατακλύσει το Ηράκλειο.

ΠΡΕΖΑ TV
20-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: