Τετάρτη, Ιουνίου 16, 2010

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΛΙΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ...ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΡΕΕΕ...

Τη διακοπή της μετάδοσης διαφήμισης ιαπωνικής εταιρείας κλιματιστικών με την οποία παρουσιάζονται οι Ελληνες να παίρνουν μίζες, ζήτησαν χθες τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και ο πρόεδρός της Μιλτ. Παπαϊωάννου πρόκειται να επικοινωνήσει σχετικά με το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και την Ενωση Διαφημιστών.

«Δεν δέχομαι αυτή την προσβολή ότι όλοι οι Ελληνες παίρνουμε μίζες -δεν μπορεί οι αρμόδιες αρχές να μένουν παράλυτες», είπε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη που έθεσε το ζήτημα στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής. Λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «θα προβώ σε παράνομη πράξη και μάλιστα θα ζητήσω την άρση της ασυλίας μου» η κ. Κανέλλη ζήτησε να διακοπεί άμεσα η προβολή της συγκεκριμένης διαφήμισης. Τη διαμαρτυρία της συμμερίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Φλωρίδης που υπογράμμισε ως «επικίνδυνο» πλάνο του σχετικού σλόγκαν, όπου Γιαπωνέζος εμφανίζεται να αγορεύει από το βήμα της ελληνικής Βουλής. Εξ ίσου ενοχλημένοι εμφανίστηκαν ο Πρ. Παυλόπουλος από τη Ν.Δ. και ο Μ. Βορίδης από τον ΛΑΟΣ, οι οποίοι και αναφέρθηκαν στην ατυχή επιλογή της διαφημιστικής εταιρείας. Σημειώνεται πως εναντίον της συγκεκριμένης εταιρείας έστρεψαν τα βέλη τους και άλλα μέλη της Επιτροπής που πρότειναν έως και κατάθεση ατομικών αγωγών με το σκεπτικό ότι από το περιεχόμενο της διαφήμισης θίγεται κάθε Ελληνας πολίτης.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ;;;
ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ;;;

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ...ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ.

ΠΡΕΖΑ TV
16-6-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kai eidika to KKE exei megales efthynes pou den ekane tipota