Τετάρτη, Ιουνίου 16, 2010

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS!!!ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ...

Σαμπάνιες σε πολιτικούς και επιχειρηματίες αλλά και δερμάτινα πορτοφόλια και μαντίλια, με άγνωστους όμως παραλήπτες, περιελάμβανε η λίστα με δώρα που απέστειλε ο νέος επικεφαλής της SIEMENS στην Ελλάδα Π. Ξυνής στην εξεταστική επιτροπή.

Τα δώρα αφορούν το χρονικό διάστημα 2005-2008 και δίδονταν εν όψει ονομαστικών εορτών και των εορτών των Χριστουγέννων.

Ετσι, σαμπάνιες έλαβαν μεταξύ άλλων οι Γ. Παπανδρέου, Γ. Βουλγαράκης, Γ. Αλογοσκούφης, Κ. Καραμανλής, Κ. Σημίτης, Κ. Γείτονας, Κ. Σκανδαλίδης, Π. Δούκας, Α. Τσοχατζόπουλος κ.ά.

Γαλλικό αφρώδη οίνο έλαβαν επίσης οι Γ. Φλέσσας, Γ. Μπόμπολας, Γ. Λούβαρης, Γ. Κορωνιάς, Κ. Γιαννακός, Π. Κόκκαλης και Π. Τσίμας.

Πανάκριβα πορτοφόλια, φουλάρια, δερμάτινες τσάντες, μανικετόκουμπα και πίνακες ζωγραφικής ήταν επίσης δώρα, με παραλήπτη όμως την ίδια την εταιρεία. Πρακτική που ακολουθούνταν συχνότατα, προκειμένου να διασφαλίζεται έτσι το απόρρητο των παραληπτών αφού τα αντικείμενα δίδονταν ιδιοχείρως.

ΠΡΕΖΑ TV
16-6-2010


enet.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι είναι κυριοι οι επιφανεις ανδρες του τοπου μας ..

Ο ελληνικος λαός αγωνιζεται να ζησει και αυτοι λαμβανουν στις ονομαστικες τους εορτες αφρωδεις Οινους και μαλιστα Γαλλικους, μανικετοκουμπα, και σετ ξυριστικων !!

Ρε πρεζα οσο περναει ο καιρος με πειθεις οτι είσαι βλακας δημοσιογραφος-οι... Αυτες ειναι οι δοσοληψιες των ελληνων με τη SIEMENS δηλαδη ? Τι δημοσιευεις ? Το δικο τους παιχνιδι παιζεις και το ξερεις ... ΑΙΝΤΕ ...

Ανώνυμος είπε...

η επικεφαλιδα εδειχνε πιθανη αποκαλυψη το εσωτερικο ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΚΑΚΛΥΨΗ....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΤΟ ΒΛΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Μα που ζήτε; και τι εγινε με αυτά τα μικροδωράκια;;; και εγώ στον ιδιωτικό τομέα έπερνα τέτοια δώρα απο πελάτες ή συνεργάτες χωρίς ανταλλάγματα.... Αυτή είνα η πολιτική των πιο πολλων εταιρειών και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό... Ασε που τις πιο πολλές φορές τα δώρα αυτά τα δίναμε στο προσωπικό με χαμηλούς μισθούς. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ έιναι τα άλλλα ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. Αυτά θέλουμε να ξέρουμε που πήγαν.........

Ανώνυμος είπε...

ασχετο, αν οχι φαιδρο το εν λογω δημοσιευμα,,,

δεν υπαρχει ουτε ενας γνωστικος πολιτης που να μην ξερει οτι ολες οι εταιρειες, τραπεζες κλπ σε τακτα χρονικα διαστηματα δινουν σαμπανιες κλπ δωρα σε διαφορους ανθρωπους στα πλαισια μια εντελως συνηθισμενης διαφημιστικης εκστρατειας,,,

Υ.Γ. γιατι μας αναγκαζεται να διαβασουμε αηδιες,,, δεν μπορειτε να κανετε κατι καλυτερο?