Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΖΗΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΕΔΩ ΤΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ..ΤΙ ΠΙΠΕΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΤΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ,SIEMENS ΚΤΛ...ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΟΜΩΣ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ...
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;;;

Πρόταση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών έξι πρώην υπουργών και υφυπουργών της Ν.Δ., στην υπόθεση των «ιερών» ανταλλαγών μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου, κατέθεσαν, όπως αναμενόταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Στην πρόταση που υπογράφεται από όλους τους βουλευτές του κόμματος, πλην των μελών της κυβέρνησης και του Προέδρου της Βουλής, ζητείται η διερεύνηση ευθυνών για τυς Πέτρο Δούκα, Αλέξανδρο Κοντό, Ευάγγελο Μπασιάκο, Θοδωρή Ρουσόπουλο, Γιώργο Βουλγαράκη και Κώστα Κιλτίδη.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν να διερευνηθεί:
* Για τους Ε. Μπασιάκο, Πέτρο Δούκα και Αλ. Κοντό, ενδεχόμενη απιστία, η τέλεση του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας αλλά και της απλής συνέργειας από κοινού με άλλους και κατ΄εξακολούθηση απιστία περί την υπηρεσία, η κατηγορίας περί ψευδούς βεβαίωσης από κοινού, με σκοπό τον προσπορισμό αθέμιτου οφέλους σε βάρος του δημοσίου.
* Οι Γ. Βουλγαράκης και Κ. Κιλτίδης παραπέμπονται προς διερεύνηση του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος.
* Ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Θόδωρος Ρουσόπουλος για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας.
Η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής αναμένεται να αποφασίσει την Πέμπτη για το πότε ακριβώς η πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα συζητηθεί από την ολομέλεια της Βουλής. Στο τέλος της συζήτησης, βάσει του Κανονισμού της Βουλής θα γίνει μυστική ονομαστική ψηφοφορία. Η πρόταση πρέπει να ψηφιστεί από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.

ΠΡΕΖΑ TV
17-6-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ,ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ,ΑΠΛΑ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΤΣΙ...ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟ,ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΙΡΩΝΙΑΣ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ!ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ,ΑΝΤΕ ΤΑΧΑ ΔΙΚΕΣ,ΤΑΧΑ ΦΙΛΑΚΕΣ,Ε ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΣ,ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΤΡΩΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ 24ΩΡΕΣ 24ΩΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΝΤΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PREZA?