Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

ΟΔΟΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ;;;

Οδό Πεσόντων Αστυνομικών έχουν από χθες το βράδυ τα Χανιά. Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών ο Δήμος Χανίων πραγματοποίησε την εκδήλωση ονοματοθεσίας στη μνήμη αστυνομικών που θυσιάστηκαν εν ώρα υπηρεσίας.
Στην επιμνημόσυνη δέηση προηξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ενώ τα αποκαλυπτήρια της οδού έγιναν από τον δήμαρχο Χανίων Κυρ. Βιρβιδάκη, τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Χανίων Γ. Σταυριανουδάκη και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΑΣΥ) Χρ. Φωτόπουλο, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. πολλών αστυνομικών, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, αρκετού κόσμου.

ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΓΑΖΩΣΑΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ;;
ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
23-6-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na pesoun oloi kai na tsakistoun...oson afora to probato ton zwnianwn as prosexai...eiparxoun kai aksioprepeis doulies na kanei kapoios..autos dialeksai to roufianhlikh..

vlaxopodas είπε...

8:00 μμ opos to na poylas founta kai xasis..ma poso complexikoi eiste telika..

Ανώνυμος είπε...

πάνε να πιάσουν τους εγκληματίες ,"κοίτα πως τον βαράνε οι μπάτσοι" δεν τους πιάνουν "μα καλά τι κάνουν οι μπάτσοι κάθονται" πάρτε μια απόφαση ,όχι να πιάσουν όσους μας βολεύουν αλλά τους δολοφόνους με τις κουκούλες μην τους αγγίξουν

vlaxopodas είπε...

11:02 μμ τωρα φιλε μου το καταλαβες οτι ο αναρχοαριστεριστικοσ χωρος φασκει και αντιφασκει..οταν ομως θα παρουν αυτοι την εξουσια-λεμε τωρα- οι δικοι τους μπατσοι-πολιτοφυλακες-θα μας βαρανε και εμεις θα πρεπει να λεμε και ευχαριστω στο ονομα της "επαναστασης"