Τετάρτη, Ιουνίου 02, 2010

ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ

Θα προβληθεί τελικά στα σχολεία, με παρέμβαση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας το ντοκιμαντέρ "Τα παιδία δεν παίζει" το οποίο έκρινε ακατάλληλο για ανηλίκους ειδική επιτροπή του υπουργείου.
Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Βασίλης Κουλαϊδής, η ηγεσία του υπουργείου που είδε το ντοκιμαντέρ διαφώνησε με την γνωμοδοτική άποψη της επιτροπής.
Ο κ. Κουλαϊδής προανήγγειλε επίσης αλλαγές στον τρόπο χειρισμού των θεμάτων προβολής σε σχολεία, για τα οποία όπως ανέφερε πρέπει να αποφασίζουν οι σύλλογοι διδασκόντων και γονέων και όχι επιτροπές και υπουργείο.
Το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται την αληθινή ιστορία τεσσάρων παιδιών από την Πάτρα, που διεκδικούν από τον δήμαρχο να μετατραπεί οικόπεδο της πόλης σε χώρο για παιχνίδι.
Είναι μια συμπαραγωγή του ΣΚΑΪ, και έχει αποσπάσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές από κοινό και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Μία εκ των σκηνοθετών της ταινίας η Αγγελική Ανδρικοπούλου δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι τα παιδιά διεκδίκησαν με ευγένεια το αυτονόητο.
Η επιτροπή που αξιολόγησε το ντοκιμαντέρ, είχε κάνει λόγο για "λάθος μηνύματα" και "κακό πρότυπο συμπεριφοράς των παιδιών"...

ΠΡΕΖΑ TV
2-6-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μεγάλη αηδία το ντοκυμαντέρ...για τα σκουπίδια

Ανώνυμος είπε...

Η Διαμαντοπούλου και το σινάφι της πρέπει να ξεκουμπιστεί από το Υπουργείο.
Θέλω τη Χαρά Νικολοπούλου υπουργό.
Ξυπνάτε Έλληνες

Ανώνυμος είπε...

τί σχέση έχει αυτό το τσόλι (η διαμαντοπούλου) με την παιδεία;

Ανώνυμος είπε...

Το γνωστό ΓΛΥΨΙΜΟ των πολιτικών στα κανάλια, αν και εδώ για την ακρίβεια έχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ μεταξύ Αλαφούζου και Διαμαντοπούλου. Τα σχολεία δεν θα το πάρουν δωρεάν. Οσοι έχουν δει την ταινία καταλαβαίνουν. Απορώ για την στάση του Πρέζα. Τέλειωσε η δόση;

Ανώνυμος είπε...

αν ήταν η Χαρά Νικολοπούλου υπουργός παιδείας, θα ήταν και κάποιος αγρότης στο αγροτικής ανάπτυξης, θα ήταν κάποιος πρέσβης στο εξωτερικών, θα ήταν κάποιος γιατρός στο υγείας κ.ο.κ.

αντί γι' αυτούς όμως έχουμε τους πολιτικάντηδες ρουσφετολόγους λαμόγια, μια συμμορία με πάρε δώσε με τον απλό κόσμο που μας κυβερνάσει.

Ανώνυμος είπε...

"Θέλω τη Χαρά Νικολοπούλου υπουργό.
Ξυπνάτε Έλληνες"

5.5% πηρατε, θελετε να σας δωσουμε και υπουργειο!!! :ρ

Ανώνυμος είπε...

preza σου τρεχουν σαλια μολις μπλεκεται το Αλαφουζεικο.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 8.11, εισαι μεγαλο τούβλο...
είναι ακροδεξια η Χαρα Νικολοπούλου ρε ;;;
πας καλά;;;
αυτό κατάλαβες εσύ με το μυαλό αμοιβάδας;
τράβα πρσκύνα τον Τούρκο που σε ταϊζει ρε καριόλη...
ή πες τι έκανες στο Indymedia ή σε κανένα συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, τα ίδια σκατά ανθελληνικά σκουλήκια είστε, να σου πουν μπράβο...
βρωμερό υποκείμενο...
θα ρθει η ώρα σας, πουλημένοι σε ΜΚΟ....