Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ «ΚΛΗΡΩΝΕΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...Ή ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ή ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΔΕΛΦΙΑ...

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, μετά τη σημερινή συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με την τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκπονηθούν αναλογιστικές μελέτες σε όλα τα ταμεία επικουρικής ασφάλισης. Ο συντελεστής υπολογισμού της επικουρικής σύνταξης θα εξαρτηθεί από τα ευρήματα των εν λόγω μελετών και αναμένεται να διαμορφωθεί σε επίπεδα κάτω του 20%, πράγμα που σημαίνει ότι η συνολική σύνταξη ενός ασφαλισμένου (δηλαδή η βασική, η επικουρική και η ανταποδοτική σύνταξη) θα αντιστοιχούν στο 70% των συνταξιοδοτικών αποδοχών, αντί του 90-110% στο οποίο αντιστοιχούν σήμερα.

Στη συνταξιοδότηση με 40 έτη προϋπηρεσία, η οποία αναμένεται να αντικαταστήσει την 37ετία, θα συνυπολογίζονται και πλασματικά χρόνια ασφάλισης, τα οποία θα καθοριστούν με το νομοσχέδιο. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, για να βγει κάποιος σε σύνταξη σε 40 χρόνια, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 60ο έτος της ηλικίας του.

ΠΡΕΖΑ TV
17-6-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ !!!

ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Ασφαλιστικο ;;;

ΠΑΛΙΟ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!

ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΡΕ !!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙ,ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΝΤ !!

ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ !

Ανώνυμος είπε...

poso malakas eise xereis ;

Ανώνυμος είπε...

Αν τόξερε θα τάγραφε λες αυτά; Τρεαγούδα τώρα αλλά τραγούδα σε λίγο καιρό με τους μαλάκες που μας κυβερνούν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά λέει ο 8:23. Αφού βγαίνουμε που βγαίνουμε στους δρόμους με οποιαδήποτε αφορμή (μόνο γιά αυτό είμαστε άξιοι, φαίνεται, ας βγούμε να το γιορτάσουμε και για την Εθνική.

Πείθει πλέον κανέναν η καραμέλα ότι οι ''αγωνιστικές κινητοποιήσεις'' βοηθούν τον εργαζόμενο σε ο,τιδήποτε; Απλώς, κάνουν το νούμερο τους ορισμένοι που θέλουν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους. Το κέντρο γεμίζει αφίσες, χαρτομάνι και σκουπίδι. Εκτονώνονται μερικοί φωνάζοντας, άλλοι πάλι σπάζοντας, άμα τους κάτσει θα βουτήξουν και κανένα μπλουζάκι από καμιά βιτρίνα, και αυτό είναι όλο.

Ανώνυμος είπε...

8:41 μμ

oloi ston dromo thn tetarth gia na anatrepsoume thn xounta pou prospathi na mas kanei sklavous kai na mas kopsi thn syntaksi opios asxolite me ena topi tetoia ora aksios tis moiras tou einai kai panivlakas (lian epioikos).mono me epagripnish tou kosmou mporoume na anakopsoume auto pou erxete allios kalh metanastes