Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2010

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ Κ.ΚΟΥΝΕΒΑ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΜΕΤ ΑΕ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ,ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΝΕΒΑ...ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ!!!

Πρόταση να τεθεί στο αρχείο η δικογραφία για την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί τον Δεκέμβριο του 2008 η συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα υπέβαλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιω. Σακκάς προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ο εισαγγελέας ζητά να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση ως «κατ' αγνώστων δραστών», καθώς από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν κατέστη εφικτό να προσδιοριστούν οι δράστες της επίθεσης που είχε δεχθεί η Κ. Κούνεβα στις 22 Δεκεμβρίου 2008, στα Πετράλωνα. Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα υπέστη πολύ σοβαρές βλάβες στην υγεία της και χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί μακρό χρονικό διάστημα και να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής, Κ. Παπαδάκης και Δ. Βαγιανού, σε δελτίο Τύπου που απέστειλαν με αφορμή την εισαγγελική πρόταση, κάνουν λόγο για «ελλιπέστατη ανακριτική και προανακριτική διαδικασία» και τονίζουν ότι είναι επιτακτική ανάγκη «να συνενωθεί με την υπάρχουσα δικογραφία η επίσης εκκρεμής αστυνομική έρευνα, που διεξάγεται κατόπιν εισαγγελικής εντολής για το ίδιο ουσιαστικά περιστατικό, ώστε να έρθουν σε γνώση μας τα στοιχεία, που έχουν προκύψει, και να συνεχιστεί με νέα δυναμική η ανάκριση για την αποκάλυψη των δραστών».

Οι δύο ποινικολόγοι αναφέρουν ότι θα διατυπώσουν και σε υπόμνημά τους το αίτημα για συνένωση των δικογραφιών που σχετίζονται με την υπόθεση και τη συνέχιση της ανάκρισης και καταλήγουν: «Επισημαίνουμε και πάλι ότι σε μία υπόθεση με τεράστιες κοινωνικές διαστάσεις, που έχει ευαισθητοποιήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και έχει κινητοποιήσει χιλιάδες συνδικάτα, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, καμία ολιγωρία και παράλειψη δεν συγχωρείται».

ΠΡΕΖΑ TV
30-6-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξεφτιλισμενο ελληνικο κρατος, μια ζωη υπηρετες του καθε μαφιοζου "επιχειρηματια"

Ανώνυμος είπε...

AFOU INE MALAKES KE STELNOUN FAKELOUS BOMPES . BITRIOLI STI MOURI TOU KATHE GAMIMENOU POU KLINI TA MATIA STIS ADIKIES

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=334548&dt=30/05/2010#ixzz0pQ77ILUD

Ανώνυμος είπε...

POU ISE RE LALIOTI DEN MAS LIPASE
KATHOLOU
REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

den mas xezoyn me thn Koyneba pia, shmaia thn kanane thn saxlh.
"sovares vlaves sthn ygeia ths"
xaxaxaxaxax

Ανώνυμος είπε...

με την δολοφονικη επίθεση είχε και σχέση η ομάδα της ΕΥΠ που έκανε τις κομπίνες (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=334548&dt=30/05/2010)
....φυσικά το θέμα θάφτηκε...

Ανώνυμος είπε...

Αυτη φταιει που προσπαθησε να φερει εστω κ μια σταγονα δικαιοσυνης σε ενα απολυτα σαπιο κ διεφθαρμενο κρατος.Τελικα δεν αξιζε

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανεγγέφαλο που γελάει για τις σοβαρές βλάβες της υγείας της Κούνεβα: κάηκε εντελώς το πρόσωπό της -της έχουν πάρει δέρμα από όλο το σώμα της για να το ξαναφτιάξουν, η μύτη επίσης, το ένα μάτι καταστράφηκε εντελώς, το άλλο έχει σοβαρή βλάβη, ο οισοφάγος κάηκε από το οξύ και καταστράφηκε εντελώς. Σου φτάνουν αυτά ηλιθιούλη?? Για σκέψου λίγο αν θα άντεχες να νιώσεις έστω ένα από αυτά χωρίς να χεστείς πάνω σου!

Ανώνυμος είπε...

12.29 ΜΗΠΩΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΥΦΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑ@ΑΚΙΕΣ??? ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ(ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ) ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ Μ Α Λ Α Κ Α