Κυριακή, Ιουνίου 13, 2010

ΈΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ...Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

To 52% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με ρο βαρόμετρο της Public Issue δεν εμπιστεύεται ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) τις κυβερνήσεις.

Ο δείκτης εμπιστοσύνης των ελλήνων στις κυβερνήσεις είναι 4 στους δέκα, που σημαίνει ότι μόνο περιστασιακά οι έλληνες βλέπουν θετικά τους κυβερνώντες. Καθολική είναι σχεδόν η πεποίθηση ότι οι κυβερνήσεις εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα, καθώς το 89% τις θεωρεί απόλυτα ταυτισμένες με αυτά και με την αδιαφνή διαχείριση του δημοσίου χρήματος,

Οκτώ στους 10 πολίτες εκτιμούν ότι το δημόσιο χρήμα διασπαθίζεται, ενώ εκετενή διαφθορά στις κυβερνήσεις διαπιστώνει η πλειοψηφία των ερωτηθέντων. Το 78% πιστεύει ότι στην κυβέρνηση είναι διεφθαρμένοι αρκετοί ή και όλοι, ενώ μόλις το 19% διαπιστώνει περιορισμένη διαφθορά.

ΠΡΕΖΑ TV
13-6-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνήσιο τέκνο του σημίτη ο παπακωνσταντίνου Μπίλντερμπεργκ μαζί με τον άρχοντα του δαχτυλιδιού οδηγούν τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ με κινήσεις ακριβείας καρφί στο παγόβουνο. Φυσικά έχουν προβλεψει τρόπο διαφυγής...ώστε να εισπράξουν και την αποζημίωση απο την ασφαλιστική.
Εκτός αν ξυπνήσουν όσο είναι καιρός οι μούτσοι και πάρουν στα χέρια τους το πηδάλιο και πετάξουν στη θάλασσα τη σαβούρα.
Πριν προλάβουν ...

Ανώνυμος είπε...

Εκατοντάδες ταξιδιώτες προερχόμενοι από το Ισραήλ ξεχύθηκαν χθες από το πρωί και μέχρι νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) περιέλαβαν στο πρόγραμμά τους και μια επίσκεψη σε εβραϊκά μνημεία και παλιές γειτονιές της πόλης, όπως στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος (στην πλατεία Ελευθερίας) και στο Εβραϊκό Μουσείο.

Οι συνολικά 750 Ισραηλινοί ήταν ταξιδιώτες του κρουαζιερόπλοιου «Royal Iris», το οποίο έδεσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης προερχόμενο από τον Βόλο και
απέπλευσε στις 4 το απόγευμα για Σάμο.



ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

και πριν τον κανενα βγαζαμε αλλα τελικα βγηκε ο αλλοδαπος καθυστερημενος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ:

ΚΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝΕ
ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΝΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝΕ.

the elf at bay είπε...

Μακάρι να μην έχουμε κυβέρνηση, τους χρειάζεται, θα ήθελα να έβλεπα τι τρόπους θα έβρισκαν για να ξαναπάρουν την εξουσία. Άθλιοι, ελληναράδες, αγράμματοι οι πολιτικοί του κώλου εν Ελλαδιστάν.