Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2010

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΒΓΕΙ»...ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;;;

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ,Ε ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ-ΑΜΑ ΓΕΜΑΤΟ,Η ΟΠΟΙΑ ΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ,ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;;;
ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΜΑΣ ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙ ΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ...ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ...
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ...

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο συνέδριο του Διεθνούς Συνδέσμου Τραπεζών, στη Βιέννη, τόσο για την επιτυχία της κυβέρνησης να βγάλει την ελληνική οικονομία από την κρίση, όσο και για την υλοποίηση μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων στη χώρα. Επανέλαβε, δε, ότι θα επιτευχθεί ο στόχος για μείωση του ελλείμματος κατά 5,5% την τρέχουσα χρονιά.

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα, έχοντας μια ισχυρή κυβέρνηση που είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές σε κάθε επίπεδο λειτουργίας του δημόσιου μηχανισμού της χώρας, θα βγει σύντομα από την κρίση και θα προχωρήσει σε μία νέα αναπτυξιακή δραστηριότητα εξέφρασε ο Γ.Παπανδρέου. Διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, καθώς επισήμανε ότι τα δημοσιονομικά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση και οι σημαντικές μεταρρυθμίσεις που προωθεί απομακρύνουν κάθε ενδεχόμενο πτώχευσης της χώρας. "Όσοι μιλούν για έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ είτε καλοπροαίρετα, είτε κακοπροαίρετα κάνουν λάθος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπανδρέου και σημείωσε με νόημα ότι δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω από την εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών, με τις οποίες θα γυρίσει σελίδα η χώρα, ακόμη και "αν δεν ξαναβγεί πρωθυπουργός".

Μιλώντας στο συνέδριο, όπου συμμετέχουν κορυφαίοι εκπρόσωποι του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, ο πρωθυπουργός υπερασπίστηκε την ισχύ των ελληνικών τραπεζών, καθώς ανέφερε ότι έχουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, στα Βαλκάνια, την Τουρκία και τη Μαύρη Θάλασσα.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις ενεργειακές δυνατότητες της Ελλάδας, τονίζοντας ότι πολύ σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα από το ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει για επενδύσεις στον τομέα ενέργειας, το Κατάρ, το Αμπουντάμπι, το Αζερμπαϊστάν και η Λιβύη. "Η Ελλάδα θα γίνει πολύ σύντομα ενεργειακός κόμβος", πρόσθεσε ο Γ. Παπανδρέου, επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, και την επενδυτικό ενδιαφέρον της Κίνας.

Στην ατζέντα του συνεδρίου κυριάρχησαν μεταξύ άλλων, η χρηματοοικονομική κρίση και η παγκόσμια αντιμετώπισή της, η ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών χρηματαγορών και ο ρόλος της Ευρώπης στην παγκόσμια οικονομία, οι προκλήσεις για την Ευρωζώνη και οι μελλοντικοί κίνδυνοι του συστήματος.

ΠΡΕΖΑ TV
11-6-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AKRIVOS GIA AFTO POU LEEI O GIORGAKIS (Η Ελλάδα θα γίνει πολύ σύντομα ενεργειακός κόμβος", πρόσθεσε ο Γ. Παπανδρέου, επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, και την επενδυτικό ενδιαφέρον της Κίνας.)
MAS XEPOULISE MAS XREOSE ME TO
DNT GIA NA MIN DOUME ASPRI MERA POTE
ME TO XREOS POU MAS EXOSE THA DOULEVOUME GIA ENA KOMATI PSOMI KE THA IMASTE ENERGIAKOS KOMVOS ME TERASTIA KERDI POU THA PIGENOUN STA DANEIA POU MAS EXOSE O PRODOTIS OUST PALIO MEINEIKO OUST MPATSOK OUST SOSIALOFASISTES
OUST PAPANDREOU PAPATZI MAS TIN EFERES KE ESY

Ανώνυμος είπε...

γιωργάκη, και συ θα βγεις όπου νάναι μην ανησυχείς.
αλλά θα φύγεις από την πίσω πόρτα.

Ανώνυμος είπε...

αν εξαιρεσουμε, τα λαμόγια και τους κουμπάρους που ψηφισαν ΠΑΣΟΚ, οι υπολοιποι πρέπει να είναι πολύ μαλάκες . . .

τώρα όλοι αυτοί διαρυγνύουν τα ιμάτιά τους για τον ΓΑΠ, τον υιο της λεσβίας που ήταν παντρεμένη με τον άνθρωπο που διελυσε την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και θα βγουμε απο την κριση, αλλα πρωτα το 50% του πληθυσμου θα ζει κατω απο το οριο της φτωχειας και οι υπολοιποι θα επιβιωνουν με μεροκαματο της πλακας.Οι οικονομικοι δεικτες ομως θα ειναι θετικοι!(αρε μολοτοφ που θελουν)

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ,Η ΤΡΩΟ ΠΙΤΣΑ,Η ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΨΩΛΟ ΒΑΡΑΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΑΑΑΑ ΑΥΤΑ,ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ ΣΑΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ,
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΖΕΥΟ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΧΑΖΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΤΑΙΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ!

vlaxopodas είπε...

παιδια τα περι "ενεργειακου κομβου" μην τα γελατε καθολου..τωρα που η τουρκια πλακωνεται με την αμερικη και το ισραηλ οι αμερικανοι θα θυμηθουν οτι το ιονιο, το αιγαιο, και το κρητικο πελαγος εχουν πετρελαιο και φυσικο αεριο..και μαλιστα οτι ανηκει μονο σε εμας και οχι και σε αλλες χωρες οπως η τουρκια η η αλβανια..το προβλημα ειναι βεβαια οτι χρωσταμε τα κερατα μας και ακομα και αν μας αφησουν τελικα να τα βγαλουμε ενα μεγαλο μερος τους θα παει στην αποπληρωμη των δανειων..χρωσταμε συνολικα 330 δις ευρω..ειμαι ομως αισιοδοξος για το οικονομικο και γεωστρατηγικο μας μελλον..αρκει να εκμεταλλευθουμε στο επακρο τις νεες ισορροπιες και συμμαχιες που διαμορφωνονται στην περιοχη μας...

Ανώνυμος είπε...

γράφεις:"ειμαι ομως αισιοδοξος για το οικονομικο και γεωστρατηγικο μας μελλον..αρκει να εκμεταλλευθουμε στο επακρο τις νεες ισορροπιες και συμμαχιες που διαμορφωνονται στην περιοχη μας..."
ΔΗΛΑΔΗ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ;
ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ;
Να μας λείπει!
Τουλάχιστον θέλω άθικτη την αξιοπρεπεια μου αφού μου έκλεψαν όλα τα υπολοιπα!
Και τελικα η ΛΥΣΗ δεν είναι να σκύβουμε συνεχώς το κεφάλι και να δεχομάστε τα σχέδια των ισχυρών!
ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΊΔΙΑ!
Λύση είναι μια ριζική επανάσταση από τα κάτω που θα εμπνεύσει και άλλους λαούς να ακολουθήσουν...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω πότε η Ελλάδα θα βγεί απο την κρίση.
To πρόβλημα είναι πότε θα βγούν οι Ελληνες απο αυτή ή μάλλον πότε θα αποκτήσουν κρίση και δεν θα ξέρετε απο που θα φύγετε όλοι οι πολιτικοί που ξεπουλήσατε και ξεπουλάτε την Ελλάδα.
Γιατί μόνο σ' αυτό αποδειχθήκατε ικανοί.
Γιατί όταν ο ΓΑΠ μιλάει για ανάπτυξη ή ότι η Ελλάδα θα βγεί απο την κρίση εσείς γιατί χαίρεστε μαλακογιώγηδες. Επειδή θα μπείτε στην κρεατομηχανή του κιμά;

vlaxopodas είπε...

4:05 πμ ειτε το θες ειτε οχι τσουτσεκι του ισραηλ εισαι..οι εβραιοι ελεγχουν το νατο και την ευρωπαικη ενωση οι εβραιοι ελεγχουν την αμερικη και μεχρι στιγμης η ρωσια και η κινα το μερος των εβραιων παιρνουν κοντρα στον αξονα ιραν-τουρκιας..αυτη ειναι η αληθεια για τωρα που μιλαμε αυριο μπορει να αλλαξουν παλι τα πραγματα.Δεν ειπα να γινουμε τσουτσεκι τους συμμαχοι ειπα να γινουμε σε περιπτωσοι που τους την πεσουν οι τουρκοι..μια τετοια συμφωνια θα την εκτιμουσε ιδιαιτερα το εβραικο λομπι και οι τραπεζιτες που μας εχουν δανεισει..