Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2010

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΗΤΑΝ Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΥ,ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!

Η «πρώτη πανδημία του 21ου αιώνα» είχε λιγότερα θύματα από την κοινή, εποχιακή γρίπη, όπως ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Η νέα γρίπη Η1Ν1, έχει προκαλέσει το θάνατο 18.156 πολιτών σε ολόκληρο τον κόσμο, πολύ λιγότερων, δηλαδή, από τους πολίτες που πεθαίνουν παγκοσμίως από την κλασική εποχιακή γρίπη ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΠΟΥ, Γκρέγκορι Χάρτι.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΙΑΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ 250 ΜΕ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

Ο ιός Η1Ν1, όπως αναφέρεται σε σχετική έκθεση της ΠΟΥ, εξακολουθεί να είναι ενεργός και να εμφανίζεται σποραδικά στις θερμές περιοχές του νότιου ημισφαιρίου ενώ μικρής έκτασης μετάδοσή του σημειώνεται στις περιοχές με τροπικό κλίμα.
Ο Γκρέγκορι Χάρτι τόνισε ότι τα στοιχεία της οργάνωσης είναι λίγο υποτιμημένα με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν πουθενά στις χώρες ακριβή στοιχεία, τα οποία προβλέπεται να συγκεντρωθούν σε περίπου δύο χρόνια.

ΠΡΕΖΑ TV
11-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: