Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΗΠΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ...Η ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ...

Η Έκθεση του 2010 του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Παράνομη Διακίνηση Ανθρώπων, την οποία ανακοίνωσε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, για πρώτη φορά περιλαμβάνει αξιολόγηση και πλήρες τμήμα για τις προσπάθειες των Ηνωμένων Πολιτειών να καταπολεμήσουν αυτή τη διεθνή μάστιγα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας.
Η ενσωμάτωση του συγκεκριμένου τμήματος τονίζει για μια ακόμα φορά ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιβάλλει στον εαυτό της τα ίδια κριτήρια που χρησιμοποιεί για τους άλλους, αναφέρεται στην ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ και προστίθεται:
"Η Ελλάδα συνεχίζει να περιλαμβάνεται στη Δεύτερη Κατηγορία. Η καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ανθρώπων είναι ένα παγκόσμιο κίνημα και πολλή δουλειά χρειάζεται ακόμη να γίνει. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εργάζεται προκειμένου να προωθήσει αυτό κίνημα. Με την περίληψη της αξιολόγησης των ΗΠΑ και με το τμήμα της έκθεσης για τις ΗΠΑ προσπαθούμε να δώσουμε έμφαση στις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες στην προσπάθειά τους να αναπτύξουν αποτελεσματικές απαντήσεις στη σύγχρονη αυτή μορφή σκλαβιάς".

ΠΡΕΖΑ TV
14-6-2010

1 σχόλιο:

vlaxopodas είπε...

διλαδη πρεζα για να καταλαβω..τασεσαι υπερ αυτων που διακινουν λαθρομεταναστες? υπερ των συγχρονων δουλεμπορων? καλα τα λεει η εκθεση το θεμα ειναι οτι η λαθροδιακινηση ανθει στις χωρες που κατεχουν στρατιωτικα οι ΗΠΑ