Παρασκευή, Ιουνίου 25, 2010

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ...ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ

Οι ηγέτες της Ομάδας των Οκτώ (G8) επέδειξαν "αμοιβαία κατανόηση" χωρίς διαμάχη στη διάρκεια των πρώτων συζητήσεών τους για την παγκόσμια οικονομία σήμερα Παρασκευή στο Χάντσβιλ του Καναδά, στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου κορυφής, δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.
"Η συζήτηση διεξάγεται χωρίς διαμάχη, υπάρχει πολλή αμοιβαία κατανόηση", δήλωσε η Μέρκελ στους δημοσιογράφους, έπειτα από την πρώτη συνεδρίαση εργασίας των οκτώ πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιταλία, Καναδάς, Ρωσία).

Οι Ευρωπαίοι, με επικεφαλής τη Γερμανία, που αποφάσισαν σχέδια λιτότητας τα οποία αποσκοπούν να μειώσουν το δημόσιο έλλειμμά τους, βρίσκονται κάτω από την πίεση των Ηνωμένων Πολιτειών που φοβούνται πως τα μέτρα αυτά θα "πνίξουν" την οικονομική ανάκαμψη η οποία μόλις ξεκίνησε.
Όμως, δήλωσε η καγκελάριος, "οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν προσπάθησαν να υπογραμμίσουν τις διαφορές" κατά τη διάρκεια των εργασιών. "Υπογραμμίσαμε όλοι πως αισθάνομαστε υπεύθυνοι για μία διαρκή ανάπτυξη". "Ήμουν σαφής ως προς το γεγονός πως χρειαζόμαστε μία διαρκή ανάπτυξη και πως η ανάπτυξη και τα έξυπνα μέτρα λιτότητας δεν είναι απαραίτητα αλληλοσυγκρουόμενα", είπε.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε σήμερα τους ομολόγους του της G8 αλλά και της G20, η οποία συνενώνει πλούσιες και ανερχόμενες χώρες, να ενεργήσουν από κοινού προκειμένου να αποτρέψουν μία νέα οικονομική κρίση, ενώ δημιουργούνται και πάλι ανησυχίες για τη στερεότητα της παγκόσμιας ανάκαμψης.
Αυτή η νέα προειδοποίηση, μερικές ημέρες μετά από μία επιστολή στην οποία καλούσε ήδη τους εταίρους του να "ενισχύσουν την ανάκαμψη", εμφανίστηκε ως μία νέα ενόχληση των Ηνωμένων Πολιτειών στους Ευρωπαίους, ακόμη και αν πολλοί ανάμεσά τους επιδίωξαν να ελαχιστοποιήσουν τις αποκλίσεις.

ΠΡΕΖΑ TV
25-6-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=LJocztgPMrA&feature=related


ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ
Τo 1996 ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης παραιτήθηκε από το εκτελεστικό γραφείο του ΠΑΣΟΚ. Το 1999 αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ
Προέβλεψε τον τρόπο που θα καταστρεφόταν η Ελλάδα. Προέβλεψε τις 2 χρονιές που συνετέλεσαν σε αυτή την καταστροφή (το 2004 του χοντρού και το 2010 του ΔΝΤ). ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟ 1996. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ή ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ Ή ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ. ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..... ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Ανώνυμος είπε...

pou ise re laliotiiiiiiiiiiiiiiiii

katevite ke dixte afta taxazobiolika pou exoun ta tou mpampa ke mas stilan sto gremo

ma epitelous pou iste reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα καταστράφηκε, γιατί δεν παράγει τίποτε, διόρισε το ένα τρίτο του πληθυσμού στο δημόσιο και το κατέκλεψε από παντού...τα περί διεθνούς συνομωσίας είναι πολύ συγκινητικά, αλλά εκτός τόπου...

Επίσης κανείς δεν τιμωρείται, παραιτείται ή απολύεται, γι αυτό και όλα θα συνεχιστούν..

Άντε και καλη δραχμή....

Ανώνυμος είπε...

Το ζητούμενο σήμερα είναι η καλλιέργεια η απόκτηση μιας νέας σύγχρονης, δημοκρατικής, Πολιτικής Παιδείας που θα αποτρέπει την ανακύκλωση της χώρας στις δομές μιας διεφθαρμένης πολιτικής και διεφθαρμένης οικονομίας.

Αυτό απαιτεί δημόσιες συζητήσεις Ελληνικού τύπου, της Αγοράς δηλαδή, όπως αυτή που οργανώσατε σήμερα. Σε περιόδους όπως αυτή οι νέοι άνθρωποι, οι σπουδαστές, οι φοιτητές, οι πανεπιστημιακοί, σκέφτονται, συζητούν γεμίζουν τα αμφιθέατρα.

Το ένοχο και ανίκανο μεταπολιτευτικό πολιτικό προσωπικό με τους μηχανισμούς του αποτρέπει, απαγορεύει αυτόν τον δρόμο. Γιατί στόχος είναι η αυτοαθώωση, η αυτοσυντήρηση του, η διατήρηση των παθολογικών δομών.

Έτσι ο όχλος, οι καημακάμηδες, οι μπέηδες κόντηδες, οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες αυτό που ονομάζω Τούρκο Μπαρόκ θέλουν και προσφέρουν γκιλοτίνες, κρεμάλες, κεφάλια και αίμα. Τον Τσουκάτο, τον Άκη, τον Μαντέλη.

Προστατεύουν τις δομές, τις δομικές νοοτροπίες που δημιούργησαν. Το μιζοκόμμα δηλαδή.

Η σύγχρονη δημοκρατική ουσιαστική κριτική πρέπει να επικεντρώνεται στο μιζοκόμμα. Στην δημιουργία, τους δημιουργούς, την διαβρωτική για την χώρα λειτουργία του. Στο βιβλίο μου ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΟ ΚΚΚΑΣΟΡ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ αναλύω το πότε και το πώς δημιουργήθηκε το μιζοκόμμα. Διαφορετικά όπως έγινε όλο τον μεταπολιτευτικό κύκλο η κοινωνία, η οικονομία θα ανακυκλώνεται, θα συντηρεί και θα παράγει διαφθορείς, διεφθαρμένους, χρέη και κλοπιμαία πλούτη που καταγράφονται ως δημόσιο χρέος.

Το πρώτο βήμα είναι το κλείσιμο των μιζοκομμάτων ΚΚΚΑΣΟΡ – Ν.Δ.. Αυτό διδάσκει η Πολιτική Επιστήμη, η Νομική Επιστήμη, οι καλοί τρόποι και η αγάπη για τον τόπο μας.

Το Τούρκο Μπαρόκ ψευτοκατεστημένο θέλει κεφάλια και αίμα. Ο Ελληνικός Δημοκρατικός Δρόμος κλείσιμο των μιζοκομμάτων.


Polis-agora.blogspot.com Ιστολόγιο Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο κόλπο του Παπανδρέου με το ΔΝΤ:
http://www.eamb.gr/new_text/colpogrosso-dnt.htm

Ανώνυμος είπε...

http://www.gopetition.com/online/35993/sign.html

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
870 Signatures [View this Petition's Signature Map]
[Sign Petition]
Published by Aliki Smith on May 06, 2010
Category: Law & Order
Region: Greece
Target: ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Background (Preamble):
Αγαπητοί συμπολίτες το ποτήρι ξεχείλισε!

Βλέπουμε σε καθημερινή βάση, να παραβιάζονται τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματά μας και να έχουμε εχθρούς τους ίδιους τους πολιτικούς της χώρας μας.

Αυτοί που καλώς ή κακώς ψηφίσαμε για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα μας και το συμφέρον της χώρας μας, αποδεικνύονται προδότες!

Παραβιάζοντας το σύνταγμα ασυστόλως, προσπαθούν να μας επιβάλλουν μία κατάσταση με την οποία διαφωνούμε κάθετα.

Δυστυχώς, όλες μας ο προσπάθειες για να εισακουστούμε έπεσαν στο κενό.

Γι’ αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να δράσουμε εναντίων των βιαστών της ζωής και της πατρίδας μας.

Ανώνυμος είπε...

όταν ήμουν στο λονδίνο και αναζητούσε τι τομέα θα διαλέξω η κυβέρνηση εξήγγειλε νέα μετρα για την αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτο , αυτό για μένα άνοιγε ένα δρόμο για επιστημονική ειδίκευση ανωτερου επιπεδου βεβαια εκείνο το καιρό ένας μεγαλοβιομήχανος έλεγε ότι ο ορυκτός μας πλούτος είναι προίκα τις καθυστερημένης ελλάδας για το γάμο τις με την προηγμένη ευρώπη. αυτό εγώ τότε δεν το έλαβα υπόψιν γιατί σκέφτηκα και ηπα τι pa να κάνει αυτός πάει να τα βάλει με το κράτος , που να ξέρω όμως ότι κράτος στην ουσία είναι αυτός , όχι μονο τον ορυκτό μας πλούτο δώσαμε προίκα στην εοκ αλλα όλη την ελλάδα τι τα θες φιλε μου η ουσία είναι ότι αυτή δεν είναι πατριώτες


http://www.youtube.com/watch?v=yBEDlYrWEA4

Ανώνυμος είπε...

erxonte kremales ke laika dikastiria