Κυριακή, Ιουνίου 27, 2010

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ «ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΝ» ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Ν.ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

Έχει εντατικοποιήσει ο Μάθιου Νίμιτς, τις διαβουλεύσεις με την Αθήνα και τα Σκόπια, σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την εξεύρεση λύσης στην εκκρεμότητα της ονομασίας, υποστήριξε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.
Ο κ. Γκρούεφσκι μάλιστα απέδωσε τη νέα κινητικότητα στις πυκνές συναντήσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου, που έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση του κλίματος και την διευκόλυνση των προσπαθειών του Μ.Νίμιτς.
"Έχουμε τακτικές επαφές με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, με σκοπό να βελτιώσουμε την γενικότερη ατμόσφαιρα και το σύνολο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, να καλλιεργήσουμε το έδαφος, έτσι ώστε ο μεσολαβητής κ. Νίμιτς να μπορέσει να συνεχίσει με τις ιδέες του και με την επικοινωνία και πιθανόν να προκύψει κάποια πρόταση η οποία θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή από τις δύο πλευρές, όπως φυσικά και από τους πολίτες της Μακεδονίας. Ενθαρρύνουμε τον κ. Νίμιτς να συνεχίσει τις ενέργειες του και εμείς θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε καλύτερη ατμόσφαιρα», ανέφερε ο πρωθυπουργόςτης ΠΓΔΜ.

ΠΡΕΖΑ TV
27-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: