Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2010

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ...ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΜΕ...

ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ...ΑΒΑΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

Με κεντρικό σύνθημα «Η δημοκρατική Αριστερά στο προσκήνιο. Ευθύνη για την κοινωνία και το μέλλον της χώρας» θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του την Κυριακή το υπό συγκρότηση κόμμα της Ανανεωτικής Πτέρυγας.

Ο Φώτης Κουβέλης που θα παρουσιάσει την πλατφόρμα του νέου πολιτικού φορέα, αναμένεται να εστιάσει την ομιλία του στην ανάγκη κριτικής του πολιτικού συστήματος, στην προσέλκυση του κόσμου που κινείται στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ και είναι δυσαρεστημένο από την πολιτική του και στο «πρασίνισμα» της Αριστεράς όπως το έχει περιγράψει ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης.

Χθες ο όμιλος ΑΡΣΗ (Αριστερά Σήμερα) που ίδρυσε ο Μ. Παπαγιαννάκης, με ανακοίνωσή του χαιρετίζει την απόφαση της Ανανεωτικής Πτέρυγας του ΣΥΝ να αναλάβει πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου της ανανεωτικής και δημοκρατικής Αριστεράς. «Είχαμε επισημάνει από νωρίς την επικίνδυνη διολίσθηση του Συνασπισμού, κομματικού φορέα του χώρου, σε συμμαχίες και πολιτικές που αλλοίωναν τόσο το ιστορικό όσο και το σύγχρονο περιεχόμενο της Ανανεωτικής Αριστεράς, συρρικνώνοντας το συμβολικό της κύρος αλλά και την πολιτική απήχησή της μέσα στην ελληνική κοινωνία. Συμμετέχουμε ενεργά στον συντονισμό των δυνάμεων που στηρίζουν το εγχείρημα» τονίζεται σε ανακοίνωση της ΑΡΣΗ, που καλεί τον κόσμο της ανανεωτικής Αριστεράς «να λάβει μέρος στην αναγέννηση των ιδεών της».
Στο μεταξύ οι Ανανεωτές συνεχίζουν τις συσκέψεις ανά τη χώρα με σκοπό να στήσουν τον πρώτο οργανωτικό πυρήνα του κόμματος. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα γίνουν εκδηλώσεις στην Τρίπολη, την Ξάνθη και τη Χίο.

ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2010

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρεζα αφου οι κυριοι δεν ειναι πλεον στο συριζα.Αν εχουν λαλησει αυτοι τι φταιει ο συριζα;

Ανώνυμος είπε...

Opos kai na exei Gia ton Poutso Kavala eine oloi tous

Ανώνυμος είπε...

Haha, prasinisma tis aristeras! Oi megalyteroi Pasokoi einai oi kyrioi tis Ananeotikis Pterygas!

Ανώνυμος είπε...

Κουβέλη φέρε πίσω την έδρα κλέφτη, Πασόκο

Ανώνυμος είπε...

Οι ανανεωτικοί δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με το ΠΑΣΟΚ.
Κάνανε εισοδισμό στην αριστερά για να την προδώσουν στα μεγάλα αφεντικά τους.

Ανώνυμος είπε...

H LERA THS ARISTERAS EINAI OI ANENEOTIKH EKSO PASOKOI APO THN ARISTERA!!!

Ανώνυμος είπε...

O Kouvelis katafere epitelous na ginei proedros kapou....alla tha prepei na afisoun tis edres tous pisw. O kosmos tous psifise gia afto pou itane kai oxi gia tin prodosia mpou kanane.
Distixws twra pou tha pane me to pasok den tha prolavoun na fane kai aftoi, giati ta fagane oi alloi....ta xalia mas...

Ανώνυμος είπε...

apoktisame kai aristera showbiz

Ανώνυμος είπε...

Να λοιπόν που στον Συνασπισμό τελικά υπήρχαν και σοβαροί άνθρωποι που δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στο αηδιαστικό μόρφωμα του Σύριζα που είχα καπελώσει τον ΣΥΝ κάνοντας τον να διολισθήσει επικίνδυνα σε ατραπούς όχι κοινοβουλευτισμού αλλά μπαχαλοαναρχοαριστερισμού. Λάσπη έπεσε πολύ.....και τι δεν ειπώθηκε...ότι ο Κουβέλης θα παέι με τη Ντόρα, με το Πασοκ κλπ κλπ και να που απλά κάνει το δικό του κόμμα προσπαθώντας να προσδώσει εκ νέου στην αριστερά τη σοβαρότητα που απώλεσε μέσω του Τσίπρα. Καταλαβαίνουμε πια όλοι ότι στις επόμενες εκλογές σύριζα δεν θα υπάρχει στη Βουλή...θα υπάρχει όμως Δημοκρατική Ανανεωτική Αριστερά και βλέπω τον Τσίπρα με όσους του απομείνουν να φοράνε τις κουκούλες τους και να πηγαίνουν για αντάρτικο πόλεων.....άντε ουστ......!!!!!

Ανώνυμος είπε...

επιτελους να αποκτησουμε και μια ελπιδα για το πολιτικο συστημα

Ανώνυμος είπε...

επιτελους να αποκτησουμε και μια ελπιδα για το πολιτικο συστημα