Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2010

ΜΕΡΙΚΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ... ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ...

Νέα σειρά διαδικασιών για να διευκολύνει τη χερσαία πρόσβαση στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε το Ισραήλ , λέγοντας ότι σύντομα θα επιτρέψει εντός του θύλακα τη διακίνηση όλων των αγαθών εκτός από όπλα και υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή όπλων.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου αναφέρει ότι το Ισραήλ "το ταχύτερο δυνατόν" θα δημοσιεύσει κατάλογο με τα απαγορευμένα αγαθά, έτσι όλα τα υπόλοιπα που δε θα αναφέρονται στον κατάλογο, θα επιτρέπεται να διακινούνται στον αποκλεισμένο θύλακα που ελέγχεται από την ισλαμική οργάνωση Χαμάς.

Η νέα αυτή διαδικασία θα επιτρέπει την εισαγωγή οικοδομικών υλικών για προγράμματα στέγασης υπό διεθνή επιτήρηση και θα αυξηθεί η ροή ποικίλων αγαθών προς την αποκλεισμένη παλαιστινιακή περιοχή.
Ο Λευκός Οίκος χαιρέτισε την απόφαση του Ισραήλ να χαλάρωσει τον χερσαίο αποκλεισμό της Γάζας και ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα συζητήσει "επιπλέον βήματα" με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στην Ουάσινγκτον στις 6 Ιουλίου.
"Πιστεύουμε ότι η εφαρμογή της πολιτικής που ανακοινώθηκε σήμερα από την κυβέρνηση του Ισραήλ θα βελτιώσει την κατάσταση των ανθρώπων στη Γάζα", αναφέρει σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στις 6 Ιουλίου στο Λευκό Οίκο.

ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τζουλιααααα....α ρε τζουλια..
ειμαι η Μαριαννα Ντουβλη η βασιλισσα της πουτανιας,..

Ανώνυμος είπε...

αρχιδια!Οι εβραιοι θελουν να τους εξαφανισουν απο προσωπου γης τους παλαιστινιους αν ειναι εφικτο.Θα ανοιξουν τωρα για να αφησουν να ριξουν οι αλλοι κανα δυο ρουκέτες (μην την ριξουν και μονοι τους οι εβραιοι!) και μετα να τους πατησουν στα λαρυγγια να εχουν και το άλλοθι..εχουν μαθει απο τα αδερφάκια τους τα "rednecks"...