Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2010

Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης τη συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου στον Bloomberg, λέγοντας ότι μιλάει ως εκπρόσωπος των «επενδυτών» και των «αγορών» και όχι ως πρωθυπουργός της χώρας.

“Έχουμε έναν πρωθυπουργό, ο οποίος, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του χρηματιστικού κεφαλαίου, έχει, δυστυχώς, μετατραπεί σε «τοποτηρητή» και η κυβέρνησή του σε «επιτροπή διαχείρισης» των επιθυμιών και των σχεδίων εξαθλίωσης της 'τρόικα' Ε.Ε.-ΕΚΤ-ΔΝΤ”, είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται να πράξει επειγόντως αυτά που ακριβώς ξορκίζει ο κ. Γ. Παπανδρέου. Συγκεκριμένα είπε: “Η χώρα πρέπει να προχωρήσει αμέσως στην απεμπλοκή από τον μηχανισμό Ε.Ε.-ΕΚΤ-ΔΝΤ και στην ακύρωση των μέτρων που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο αυτού του άθλιου μηχανισμού. Να προχωρήσει, επίσης, στην άμεση, χωρίς όρους και δεσμεύσεις, ριζοσπαστική επαναδιαπραγμάτευση του δημοσίου χρέους, στην άμεση γενναία ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους και στην εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των τραπεζών”.

ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει με την πραγματική του ιδιότητα. Οι μάσκες πέσανε. Τέλος.
Ο λαός μετράει τους φίλους του.