Κυριακή, Ιουνίου 13, 2010

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ...ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ...ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΕΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...
ΟΥΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ...

Κοντά σε συμφωνία στο όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» βρίσκονται η Ελλάδα και η ΠΓΔΜ, υπό την πιεστική παρέμβαση των ΗΠΑ και της Ε.Ε. Η συγκεκριμένη ονομασία καλύπτει την ελληνική απαίτηση περί γεωγραφικού προσδιορισμού, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως από τους πολίτες της γειτονικής χώρας στο πλαίσιο της διαφοροποίησης από τη Μακεδονία του Αιγαίου (Ελλάδα) και τη Μακεδονία του Πιρίν (Βουλγαρία). Αλλωστε, πριν από έναν ακριβώς χρόνο ο σύμβουλος του προέδρου της ΠΓΔΜ, Ρίστο Νίκοβσκι, είχε δημόσια ταχθεί υπέρ του «Δημοκρατία της Μακεδονίας (Βαρδάρη)». Υπό αυτό το πρίσμα αποκτά ιδιαίτερη σημασία και η ακριβής μορφή που θα έχει η αναγραφή της ονομασίας.

Η χρήση γεωγραφικών περιοχών ή ποταμών ως συστατικό της επίσημης ονομασίας βρέθηκε επανειλημμένα στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων, τόνισε στην «Κ» άριστα ενημερωμένη δυτική διπλωματική πηγή που περιέγραψε ως καθοριστικό παράγοντα της πορείας προς τη λύση την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να εγκαινιάσει απ’ ευθείας συναντήσεις με τον Νίκολα Γκρούεφσκι, οι οποίες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «έσπασαν τον πάγο», και πρόσθεσε: «Οι κινήσεις του κ. Παπανδρέου είχαν μεγάλη συμβολική σημασία. Ξαφνικά, οι γείτονές σας δεν αισθάνονταν ούτε αποκλεισμένοι ούτε ταπεινωμένοι». Προς την ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι συχνές επαφές των κ. Δρούτσα και Μιλόσοσκι.

Οι εντατικές διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν αποδώσει καρπούς. Από αμερικανικής πλευράς με το θέμα ασχολήθηκε εκτενώς ο δεύτερος στην ιεραρχία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζέιμς Στάινμπεργκ, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο επισκέφθηκε επανειλημμένα τις δύο χώρες. Στην Ελλάδα βρέθηκε τρεις φορές: τον Μάιο, τον Ιούνιο, και τον Δεκέμβριο του 2009 και συναντήθηκε με τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο κ. Στάινμπεργκ, που τιμήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες από την «Ελληνική και Κυπριακή Ηγεσία» στην Ουάσιγκτον, δήλωσε πρόσφατα ότι «επίκειται η λήψη δύσκολων αποφάσεων» από τον κ. Γκρούεφσκι, υπογράμμισε τη σημασία που έχει για τα Σκόπια στη σημερινή περίοδο αβεβαιότητας η ένταξη στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ, ενώ χαιρέτισε τη θετική στάση του κ. Παπανδρέου και το όραμά του για πλήρη ενσωμάτωση των δυτικών Βαλκανίων στην Ε.Ε. έως το 2014. Η ελληνική πλευρά υπογραμμίζει την ανάγκη η νέα, σύνθετη ονομασία να χρησιμοποιείται έναντι όλων, ώστε να αποφευχθεί η σύγχυση των πολλαπλών ονομάτων, θέση στην οποία προσχωρούν σταδιακά και σημαντικές χώρες που επηρεάζουν. Στο πλαίσιο αυτό εκτιμάται ότι η ονομασία «Μακεδονία του Βαρδάρη» παρουσιάζει τα λιγότερα εμπόδια, και θα μπορούσε να κατοχυρωθεί συνταγματικά αφού αποτελεί οικεία περιγραφή της χώρας για τους ίδιους τους πολίτες της ΠΓΔΜ.
Κατά την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Ουάσιγκτον, τον Μάρτιο, η αμερικανική πλευρά διεμήνυσε την πρόθεσή της να υιοθετήσει τόσο στα διεθνή φόρουμ όσο και στις διμερείς σχέσεις τη συμβιβαστική ονομασία, είτε το «Βόρεια Μακεδονία», που είχε προτείνει πέρυσι ο κ. Νίμιτς, είτε το «Μακεδονία του Βαρδάρη», που φαίνεται να είναι η ονομασία στην οποία πιθανώς να καταλήξουν οι δύο χώρες.

ΠΡΕΖΑ TV
13-6-2010


Του Αθανασιου Eλλις

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ

vlaxopodas είπε...

εγω θελω τα σκοπια να λεγονται σκετο "vardaska" οπως ηταν το ονομα τους απο το 1925 εως το 1944..ο σοσιαλιμπεριαλιστης τιτο το αλλαξε για να δικαιολογισει τις βλεψεις του απεναντι στην ελλαδα..πρεπει ομως να πουμε οτι απο το σκετο "μακεδονια" με το οποιο εχουν αναγωρισει οι αμερικανοι τα σκοπια απο το 2004 αυτο ειναι πολυ καλυτερο.. αν κρατησουμε λιγο "χαρακτηρα" {που δεν το βλεπω με το διδυμο γιωργακη-δρουτσα} και εν οψη των γενικοτερων ανακαταταξεων στην περιοχη {συγκρουση τουρκιας-ισραηλ} ισως να φυγει και το μακεδονια και να μεινει μονο το βαρντασκα που ειναι οτι πρεπει για εμας..

Ανώνυμος είπε...

Μαλακες Ελληνες. Εδω ο κοσμος καιγεται και εσεις με τα ρουχα σας τρωγεστε. Ολος ο κοσμος την λεει Μακεδονια. Εσεις το χαβα σας. Αντε ρε να πατε να δουλεψετε να βγαλτε κανενα φραγγο.

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι.Όλοι την λένε Μακεδονία γιατί η ιστορία της Μακεδονίας δε τους αφορά,απλά πρέπει κάπως να την λένε.Εμάς μας αφορά όμως ζώο. Άν είσαι Έλληνας..είσαι το χειρότερο είδος..ο "ραγιάς". Ή απλά αδιάφορος...σε νοιάζει απλά να ζείς καλά και η Ελλάδα..κομμάτια ας γίνει...οι γείτονες όμως (σχεδόν όλοι) δεν σκέφτονται το ίδιο.
Άν είσαι πάλι σκοπιανός (Βούλγαρος δηλαδή, γιατι αυτό είναι στη πραγματικότητα οι σκοπιανοί) τον κακό σου τον καιρό.Απο σας πάλι παραπάνω βγάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μουνοσκυλο ανετε... ,επειδη τα γραφετε ολα στα αρχιδια σας μας γαμανε απο παντου.προσκυνα τωρα ,τουρκους ,σκοπιανους και αμερικανους. Αυριο ελα στην πορεια να πλακωθεις με τα γουρουνια του χρυσαυγιδη, να σφιξει ο κωλος σου . αλλα τι λεω αμα γινουν δυσκολα τα πραγματα θα ζητησεις φραγκα απο τον μπαμπα σου να πας να ζησεις εξω την ζωουλα σου.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ
μπουχεσα

Ανώνυμος είπε...

1:59
Σιγα ρε εΛΛΗΝΑ.Τι ειδους ανθρωπος εισαι οταν κανεις διακρισεις μεταξυ εΛΛΗΝΩΝ και αλλων λαων.
Του ειδους σου δεν ειστε Ελληνες. Ειστε απορριματα της 4ης Αυγουστου.
Ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να ανακατευστε στα εσωτερικα αλλης χωρας; Την θελουν Μακεδονια ας την λενε Μακεδονια. Εμεις αμα την θελουμε Ελλαδα γιατι την βιαζουμε καθημερινως;

Ανώνυμος είπε...

10.11
Oxi μαλακς αλλα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ εισαι kαι τελειως ψευτης σιχαμενο παλιοτομαρο,

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει καμία μα καμία σημασία πως αναφέρεται από τις υπόλοιπες χώρες η ΦΥΡΟΜ. Σημασία έχει μόνο πως την ονομάζει η Ελλάδα. Γι' αυτό άλλωστε είναι αποκλεισμένη από παντού. Και γι αυτό προσπαθούν αμφότερες οι πλευρές να βρεθεί μία λύση. Το επιχείρημα λοιπόν ότι όλος ο κόσμος το ένα ή το άλλο δεν υπάρχει......Η Ελλάδα είναι ο ισχυρός παίχτης και αυτό το ξέρουν όλοι. Όποιος γνωρίζει την υπόθεση Κίνας και Ταιβάν μπορεί να το καταλάβει.....αν χρειαστεί μπορώ να την αναφέρω εν τάχει......

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ
ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ
ΤΟ ΔΙΚΟΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλητες φασιστες. Μονο οι φασιστες θελουν ν επιβαλλουν τη γνωμη τους σε αλλους. Ρε αν οι σκοπιανοι θελουν να την λενε Μακεδονια με γεια τους και χαρα τους. Εμας ολος ο κοσμος μας λεει Greece, Grece, Grecia, Grichenland αλλα εμεις την λεμε Ελλαδα. Αυτο θα πει ελευθερια γνωμης.

TRELAMENOS είπε...

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Καταγγελία για την wikipedia

Σήμερα χρειάστηκε να λάβω κάποιες πληροφορίες για την Ελλάδα και μπήκα στο site : http://en.wikipedia.org/wiki/Greece που είναι η επίσημη ιστοσελίδα της περίφημης ηλεκτρονικής εγκυκλοπαίδειας .
Διαβάζοντας με προσοχή παρατήρησα έναν χάρτη όπου η γειτονική χώρα αναγραφόταν ως Rep. Macedonia αντί FYROM
Επίσης στην παράγραφο Γλώσσα (Languages) ανέφερε τα εξής εξωφρενικά σε μετάφραση :«…κοντά στα Ελληνικά σύνορα υπάρχουν ορισμένες σλαβόφωνες ομάδες που τα μέλη τους αναγνωρίζονται ως Έλληνες στην πλειοψηφία τους. Οι διάλεκτοί τους μπορούν να χαρακτηριστούν γλωσσικά ως μορφές είτε των μακεδονικών (τοπικά καλούνται σλαβομακεδονικά ή σλαβικά) ή βουλγαρικά (διαχωρίζονται ως πομακικά στην περίπτωση των βουλγαρόφωνων μουσουλμάνων της Θράκης).Σημειώνεται ότι μετά την ανταλλαγή πληθυσμών το 1923 υπήρχαν περίπου μεταξύ 200.000 και 400.000 σλαβόφωνοι στην Ελληνική Μακεδονία…»
Δίπλα από το κείμενο υπάρχει ένας υποτιθέμενος εθνογραφικός χάρτης που παρουσιάζει τη Μακεδονία ως μουσουλμανική και σλαβική ενώ τα σύνορα της Ελλάδος είναι παραποιημένα.
Προσπάθησα αρκετές φορές να αλλάξω αυτό το περιεχόμενο αφού είναι γνωστό ότι αυτή τη σελίδα την βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο όμως σχεδόν αμέσως μετά την αλλαγή με έκοβαν και επανέφεραν την αρχική απαράδεκτη σελίδα , στο τέλος με έκοψαν και δεν μπορούσα να επέμβω σε αυτό το δήθεν ελεύθερο ιστότοπο.
Σημειωτέον ότι στον αντίστοιχο ελληνικό ιστότοπο της wikipedia για τη λέξη Ελλάδα γράφονται εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι κάτι περίεργο συμβαίνει κι ότι κάποιοι ετοιμάζουν ένα πονηρό σχέδιο για την Ελλάδα.
Ελπίζω να αναγνώσουν ορισμένοι ευαίσθητοι πολίτες τα λόγια μου και να δραστηριοποιηθούν καταλλήλως κατά της wikipedia αφού το επίσημο κράτος είναι τυφλό .

TRELAMENOS είπε...

Το να την λένε Μακεδονία και μόνο δεν λέει και πολλά , κάτι χάρτες όμως που ορίζουν την "Μακεδονία" μέχρι την Θεσσαλονίκη και οι βλέψεις προς τα Ελληνικά εδάφη όχι μόνο λένε πολλά αλλά είναι και αιτία πολέμου κύριε μαλάκα που νομίζεις ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά. Αλλά μάλον είσαι όμοιος με αυτούς και αν γίνει πόλεμος σίγουρα ξέρεις ποιά βρωμερά γουρούνια θα πεταχτούν σφαγμένα στη θάλασσαα πρώτα αό τους πραγματικούς Έλληνες, αυτός ο φόβος σε κάνει να λες τις παπαριές αυτές.

Ανώνυμος είπε...

tsakwthite zwa ellines tha sas skotwsoume olous kai h elada tha ginei alvania

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ε ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ 4 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΖΩΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ?ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ(ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΗΡΘΑΝΕ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΤΟ 1991 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ(2010) ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ 54% ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 46% ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ? ΠΟΙΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ? ΚΑΤΙ 'COSMOTE'-GERMANOS-ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-Κ.Α ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ'ΔΩ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ GERMANOS COSMOTE ΜULTIRAMA... ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ψαξτε ολοι στο internet ποιες ειναι οι ελληνικες επιχειρησεις που εχουν ανοιξει στα σκο(ρ)πια, να τις μποικοταρουμε!! τους προδοτες παλια τους τουφεκιζαμε, τωρα τους χρηματοδοτουμε??? ( ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ )

Ανώνυμος είπε...

7:01, περα από μαλάκας εισαι και ηλίθιος. Αφου δεν θελεις και δεν εχεις ιδεα απο γεοπολιτική ρούφα το αυγό σου και μην μας πριζεις τα αρχιδια. Εσυ και ομοιοι σου και οι τουρκοι να μας κυβερνούσαν θα νοιώθατε υπέροχα με το ρόλο του γιασουφάκι. Αρκει ναμην σου ταραζον την ησυχία.

Ανώνυμος είπε...

''αγαπητε'' 7,01,αν 8ελεις να ξερεισ ολα αυτα τ ονοματα εκτος απο ελλας που ειναι τ κανονικο μας δοθηκαν απο τουσ τουρκους.δλδ γραικοι κ μετα πηγε greece,griechenland grece κλπκλπ
δεν ειναι οτι διαλεξαμε εμεισ το greece απλα εμεινε,αφου μας ελεγαν γραικους...τελοσπαντων η χωρα μας ειναι σ δυσκολη γενικα θεση κ πολλα παιχνιδια παιζονται

Ανώνυμος είπε...

7.01 ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.... ΔΗΛ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ?? ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα. Ολος ο κοσμος την λεει Μακεδονια και γελαει μαζι σας κυριοι εθνικοφρονες. Εγω την λεω Μακεδονια. Οχι Ελληνικη Μακεδονια αλλα Μακεδονια.
Δεν ειναι Ελληνες. Ειναι σλαβοι. Οπως και να εχει το πραγμα, το ονομα εχει κατοχυρωθει διεθνως.

Αλλα ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι οι μακεδονες και οι αλβανοι και οι ρουμανοι για να στηριζουν την ελληνικη οικονομια. Εγω παντως Ελληνα σερβιτορο 14 μερες στην Κρητη δεν ειδα.

Καλοπερασακηδες, δημοσιοι υπαλληλοι ειστε ολοι;
7.01

STEVE είπε...

"Οπως και να εχει το πραγμα, το ονομα εχει κατοχυρωθει διεθνως." Και μόνο από αυτή σου τη φράση φαίνεται ότι δεν έχεις καμία διάθεση για αλλαγές ή έστω για αγώνα. Άσκοπο και που γράφεις φίλε μου-μάταιο ίσως που ασχολούμαστε μαζί σου. Η στάση σου μοιάζει με Δ.Υ. αλλά από αυτούς που τους διαβάλλουν.
Ενας, ανάμεσα στα άλλα, Δ.Υ.