Κυριακή, Ιουνίου 13, 2010

THE LION KING-Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ!!!ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ WALT DISNEY!!!

Κοντρα στο ρευμα της εποχης και στον καθωσπρεπισμο των ενημερωτικων blogs,το ΠΡΕΖΑ TV,κανει ενα βημα μπροστα,θελοντας να εισαγει στην Ελληνικη blogoσφαιρα τα παιδικα προγραμματα,ισως τα μοναδικα που εχουν μεινει ανεπαφα απ'ολη τη σαπιλα της εποχης μας.
Μιας και τα μεγαλα καναλια,αρνουνται πεισματικα να φιλοξενησουν στα προγραμματα τους κινουμενα σχεδια,το ΠΡΕΖΑ TV κανει την αρχη στην Ελληνικη blog σκηνη,με το να δημοσιευει κλασσικες και οχι μονο παιδικες ταινιες και σειρες...με την ευχη το παραδειγμα μας να ακολουθησουν κι'αλλα ιστολογια.

Σε πεισμα των καιρων...θελουμε να μεινουμε για παντα παιδια...ωστε να διατηρησουμε ακεραιη τη κριτικη μας σκεψη και την αξιοπρεπεια που μας εχει μεινει!!!

ΑΚΟΥΝΑ ΜΑΤΑΤΑ!!!



















(Αναφορικα με τα δικαιωματα περι πνευματικης ιδιοκτησιας,το ΠΡΕΖΑ TV σημειωνει πως δεν ανεβαζει καμια ταινια ή σειρα,ειτε στο youtube ειτε σε καποιον αλλον player.Ενα απλο search κανουμε και μετα ενσωματωνουμε τον κωδικα που βρισκουμε στο blog.Αυτο το λεμε για να μην αρχισουν οι εταιρειες διανομης να μας στελνουν εξώδικα και μηνύσεις.Εμεις δεν ανεβαζουμε τιποτε.Για παραδειγμα τη Φαντασια και το Βασιλια των Λιονταριων τις βρήκαμε στο youtube).

Για οποιαδηποτε παρατηρηση στειλτε μας Mail στο prezatv@hotmail.com

ΠΡΕΖΑ TV
13-6-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και πάλι!!!!!! Πολυ τρυφερή ταινία με υπεροχή μουσική του Ελτον Τζον . Νομίζω ότι είναι χακουνα ματατα

Ανώνυμος είπε...

"τα παιδικα προγραμματα,ισως τα μοναδικα που εχουν μεινει ανεπαφα απ'ολη τη σαπιλα της εποχης μας."
Στη συγκεκριμένη ταινία,όπως και σε προηγούμενες ταινίες ντίστεϋ, ο "κακός" είναι πάντα μαύρος: το μαύρο λιοντάρι, οι ύαινες,ο μαύρος Πιτ,ο μαυρος μάγος έναντι του "λευκού" Αλαντίν κτλ Ο ρατσισμός σ' όλο του το μεγαλείο, μέσα από ταινίες που τρέφουν παιδικά μυαλά.
Καλό είναι να βλέπουμε τι κρύβεται από πίσω, καμιά φορά...

Ανώνυμος είπε...

ο γουιλι ο μαυρος θερμαστης,ο μαυρος καβαλαρης,ο αραπης σκυλος ο μαυρος ο ταμ ταμ ταμ!τσυριχτε τσυριζουλες ολες μαζι.....φασιστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo re! foveri kinisi. anevaste kapoios anwnumos kana link gia download afti tin tainia.... aksizei.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο!!! Πολύ καλή ιδέα, ειδικά τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά και τα μικρά κολλάνε στην τηλεόραση, αλλά τα παιδικά προγράμματα που προβάλλει η TV είναι τρισάθλια. Οι ταινίες που επιλέξατε διασκεδάζουν και τους μεγάλους. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού