Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ MOODY'S»...ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ..ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ....
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ...
ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ SPREADS ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ....

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΑΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.

Αδικαιολόγητη χαρακτήρισε τη χθεσινή υποβάθμιση των ελληνικών ομολόγων, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπογραμμίζοντας ότι ακόμη και ο ίδιος ο οίκος αξιολόγησης επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι «δεν είναι μεγάλη η πιθανότητα, ούτε επικείμενη οποιαδήποτε χρεοκοπία της χώρας».

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η υποβάθμιση σχολιάστηκε αρνητικά και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. "Όπως ξέρετε, έχει ήδη ανοίξει συζήτηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην λεγόμενη Επιτροπή Ρομπέι, την Task Force για τις ρυθμίσεις - μεταρρυθμίσεις στο οικονομικό επίπεδο της διακυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το όλο θέμα των οίκων αξιολόγησης και με τον τρόπο που αυτοί είναι σε θέση να χειραγωγούν τις εξελίξεις.", σημείωσε.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι όλες οι διαρθρωτικές δράσεις που προβλέπονται στο Μνημόνιο συνεργασίας, υλοποιούνται κανονικά και ότι πολλές είναι ήδη μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Πρόσθεσε δε, ότι ήδη έχει αρχίσει και διαμορφώνεται ένα κλίμα ακόμα μεγαλύτερης εμπιστοσύνης στις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα να βγει από την κρίση. "Είναι, λοιπόν, στο χέρι μας αυτές τις θετικές προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για την Ελλάδα, να τις ενισχύσουμε. Να διαψεύσουμε όσους αμφισβητούν για οποιονδήποτε λόγο τη δυναμική μας, την προσπάθειά μας, τη βούλησή μας.", τόνισε.

ΠΡΕΖΑ TV
15-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: