Τετάρτη, Ιουνίου 16, 2010

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ,ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ,ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS!!!

Την παρακατω λιστα ονοματων την εδωσε η ιδια η Siemens στην εξεταστικη επιτροπη της Βουλης,η οποια ερευνα το σκανδαλο με τις μιζες που εδινε η εταιρια σε κυβερνητικα και οχι μονο στελεχη,
ωστε να κερδιζει εργα του Ελληνικου Δημοσιου.

Η λιστα περιλαμβανει τα ονοματα οσων πηραν δωρα απο την εταιρια.
Τωρα γιατι το εκανε αυτο η Siemens...;;;
Λογικα θα εχει τους λογους της...


Πάυλος Τσίμας
Κώστας Καραμανλής
Κώστας Σημίτης
Κώστας Μητσοτάκης
Κώστας Σκανδαλίδης
Κώστας Γείτονας
Γιώργος Παπανδρέου
Γιώργος Βουλγαράκης
Γιώργος Αλογοσκούφης
Πέτρος Δούκας
Άκης Τσοχατζόπουλος
Γιώργος Μπόμπολας
Πέτρος Κόκκαλης
Γιώργος Κορωνιάς
Γιώργος Λούβαρης
Γιώργος Φλέσσας
Κώστας Μίχαλος

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
16-6-2010


καντε κλικ εδω και διαβαστε αναλυτικα
τι ειδους δωρα πηρε ο καθενας απο τη Siemens

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το οτι η siemens εδωσε αυτα τα ονοματα μπορει να εγινε για τρεις λογους.1)Η παιζουν καποιο πολυ βρωμικο παιχνιδι μεταξυ τους οποτε στον πουτσο μου.2)Η παιζουν καποιο παιχνιδι σε βαρος του κοσμου και δεν μπορω να σκεφτω κατι.3)και το πιο αισιοδοξο.Φοβουνται τοσο την οργη του κοσμου που κανουν οτι μπορουν για να την μειωσουν.

Ο καιρος θα δειξει.

Ανώνυμος είπε...

ανέφερε και την πηγή απ' την οποία πήρες τη λίστα πρέζα....
απ' το nonews δεν την πήρες;

Ανώνυμος είπε...

Μακη μπες στην παρακατω διευθυνση, κανε κλικ στην εικονα και στο παραθυρο που θα σου βγαλει διαλεξε το προγραμμα που θες και ακους ζωντανα απο κει.

http://www.alpha989.gr/

Ανώνυμος είπε...

oriste malaka ellina pioi ta exoun faei,pioi thelane kameni ti marfin,pioi den theloun na diadilonoume,pioi den theloun na paris sidaxi kai mistho pou dikaiouse....ta sinxaritiria mou gia tis epiloges sou
TORA VGAIS NA TA SPASIS,NA MPIS STI VOULI,NA TOUS VRIS STO DROMO KAI NA TOUS PERASIS APO LAIKO DIKASTIRIO MPAS KAI SOSIS TO TOMARI SOU.Kai i epomeni mera omos pou ximeroni tha se vri na thaumazis kolous sto balux tragike neoellina....
media on off

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

@ Μακης: http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=104

Ανώνυμος είπε...

οκ με τη siemens, πια είμαστε σίγουροι ότι πολύ μεγάλο μέρος των πολιτικών και δημοσιογράφων διαπλέκονταν με αυτή.

στη υπόθεση siemens οφείλεται μεγάλο μέρος από το δημόσιο χρέος. έργα έχουν υπερτιμολογηθεί από τη simens(εκεί είναι που έχουν χαθεί δισεκατομμύρια) και πολιτικοί έχουν πάρει μίζες (εκεί έχουν χαθεί εκατοντάδες εκατομμύρια).

είναι μόνο αυτοί όμως; και είναι μόνο η siemens; τί γίνεται με την άκτωρ του μπόμπολα που έχει φτιάξει τόσα έργα; τί γίνεται με τους έλληνες επιχειρηματίες;

μήπως θέλουν να πέσουμε με τα μούτρα στη siemens για να μην ασχοληθούμε με τίποτα άλλο; όλη η φάση με τη siemens, τί μέρος είναι από το συνολικό φαγοπότι εταιρειών (αυτές έφαγαν το πολύ χρήμα) και πολιτικών (οι μανατζαρέοι που για ψίχουλα ξεπουλούν τα πάντα);

Ανώνυμος είπε...

Thanks, ρε φιλαράκο! Και εγώ νόμιζα ότι κανείς δε θα μου απαντήσει. Μια χαρά λειτουργεί από vlc. Να'σαι καλά.

Μάκης

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη λίστα αυτή και τον Λούβαρη.
Ο κ.Λούβαρης ήταν κατηγορούμενος και εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Κοσκωτά. Στη δίκη, παρουσίασε χαρτί-γνωμάτευση γιατρού, όπου εμφανίζει πως έχει σκλήρηνση κατά πλάκας.
Οι δικαστές του την χαρίσαν...

Όμως, σε κάτι γιορτές του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια ο Λούβαρης ρίχνει κατί γαμάτες ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ. Μια χαρά περπατάει και πάει να συναγωνιστεί τον Σάκη στο χορό.

Κάποιος γιατρός υπέγραψε τη γνωμάτευση.
Ποιος είναι αυτός ο κύριος ?
Να τον βρούμε για να του δώσουμε το ΝΟΜΠΕΛ ΙΑΤΡΙΚΗΣ για το θαύμα που έκανε. Και να σωθούν και άλλοι άνθρωποι.

Ο Ιατρικός Σύλλογος που είναι ???
Αβαβα...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Νικόλα Αλέφαντε!απο το έτος 1992 τον έλεγε τον Λούβαρη πιρανχας."Με φάγαν τα πιράνχας" είχε πεί συγκεκριμένα οταν είχε φύγει τοτε απο τον ΟΣΦΠ.
απο μικρό κι απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια..
Τωρα που ανεφερα την αληθεια,του Πετράκη το όνομα εκεί είναι,του πρεσβύτερου Κόκκαλη που είναι;οεο

the elf at bay είπε...

Βρε, βρε τα καλά τα παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Μετα απο ολο αυτο το αισχος και τη διαπλοκη που βιωνουμε τα τελευταια 35 χρονια ως ελληνες, αυτοι που κυβερνανε προθυπουργοι τεος προθυπουργοι προεδροι τεος προεδροι γραμματεις και φαρισαιοι εναλλασσονται σε ενα μπαραζ ληστειων με μονιμο θΥΜΑ ΕΜΑΣ. Αναρωτιεμαι αν παρακολουθουν τα γεγονοτα και θα ηθελα να ξερω και πιστευω πως ολοι μας θα θελαμε να ξερουμε πως αισθανονται για την καταντια τη μιζερια την απογνωση την απογοητευση και τον εξευτελισμο που εχουνε φερει σε ολους μας, ανατιναζοντας τις ζωες μας τις δουλειες μας τα ονειρα μας.
Αυτη τη περηφανια μας αφησανε και αυτη τη περηφανια μας ζητανε να αφησουμε και εμεις στους επομενους
μιας και ολα τα υπολοιπα τα ΛΗΣΤΕΨΑΝΕ ............. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...........

Ανώνυμος είπε...

i sexta exei mia paromoia lista kapou poustakia

Ανώνυμος είπε...

Ο Πετρος Κοκκαλης ηταν Γραμματεας Κοινωνικης Προνοιας στην Πολιτικη Επιτροπη Εθνικης Απελευθερωσης και πατηρ του σημερινου.Πεθανε το 1962 στην Ανατολικη Γερμανια.
Για αυτον αναφερεται το δημοσιευμα?

Ανώνυμος είπε...

Προς τον:

"Ο/Η Ανώνυμος είπε...
i sexta exei mia paromoia lista kapou poustakia

6:41 μμ"

Φαντάζομαι στη λίστα που αναφέρεσαι ήταν κ το όνομα του Γκιόλια; Μην έχεις τέτοιες αυταπάτες φίλε μου... Δες το παιχνίδι στο σύνολό του... Μέρος του συστήματος είναι όλοι κατευθυνόμενοι! Ούτε είναι λύση αυτή... Το σύστημα λειτουργεί σαν Λερναία Υδρα! Δεν έχει νόημα. Το ίδιο παιχνίδι εξουσίας παίζουν όλοι αυτοί οι "τρομοκράτες". Για φτύσιμο μαζί με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους, μόνο που αυτοί είναι και επικίνδυνοι!